Ja od kad je krenulo ovo ne vidjeh više ljudi no danas po ulica dok sam se vrta sa rabote .. Tako da me ovo uopšte ne čudi.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Biće sigurno noćas novo žarište nedje..
gdje da nadjem formu obavještenja za gradilište ?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ili subotom u prodavnice
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://t.co/p05sXtqTsH?amp=1
Ovdje imas i za gradilišta
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
pa kad nece da djede doma. evo ne znam kako da im se nacrta. dok god izlaze slucajevi koji ne znaju dje su pokupili, a nisu ga donijeli samo svojoj kuci no jos imaju po 20 kontakata, mjere ce biti sve rigoroznije.
druzeljubivijeg naroda, a "da komsiji crkne krava" u zivotu jos ne vidjeh.
nothing comes from violence and nothing ever could
One Ring to Rule them all...
TI slucajevi mogu izlazit u dozvoljeno vrijeme, a poslije ovih mjera, koncentracija ljudi ce biti mnoogo veca, samim tim i vjerovatnoca da ce neko bit zarazen, povecana. Moje misljenje je povecati kontorlu i povecati kazne. U subotu mozes do 13:00, a u nedjelju do 11:00, pa kad se u ponedjeljak izadje nema ulaska u kucu dok se moze.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Lako će to biti riješeno na javnim površinama.
Sad bih rekao šta mislim za te što ne ulijezu ali će me banovati.
Ukinuli su danas ribolov i ne može čovjek do rijeke da siđe zato što su mentalno zaostali ljudi provalili da je dobra fora da se roštilja kraj jezera - poneses 2 štapa i nije zabranjeno
Last edited by Gandalf_White; 08-04-20 at 21:44.
One Ring to Rule them all...
Ја ово контам могу сви напоље само не могу заједно ниђе.
Hasta siempre!
Ne moraju, ali imas grad od 200 hiljada stanovnika, neki rade, neko u prvu neko u drugu smjenu (skraceno radno vrijeme podijeljneo po smjenama) neki setaju, neki do prodavnice....cim smanjis vrijeme u koje mozes da se kreces, povecavas broj ljudi na javnom prostoru. Svi oce da zavrse sto su naumili u to vrijeme.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Нису баш контрапродуктивне мјере, јер си овим мјерама готово онемогућио фамилијарне и пријатељске посјете и приватна окупљања за викенд, посебно недјељом.А ту је било понајвише преношења, барем се тако да закључити из онога што кажу из ИЈЗ.Иду католички и православни Васкрс.Шанса за масакр.
Чак бих у понедјељак 13. и у понедјељак 20. забрану кретања увео од 17ч, и тиме још више отежао посјете за други дан Васкрса.
Такође новим мјерама је омогућено органима да лакше рашћерију људе са јавних површина.
У суштини једино што може да се ради је одлазак на посао, до продавнице и ко има неког хроничног болесника, инвалида или кућног љубимца у кратку шетњу.
Ствар је у томе што се ефекти мјера тек виде за седам до десет дана.Можда некоме звучи нереално, али ако се примиримо, барем још 10так дана, имамо озбиљну шансу да одмах по завршетку православног Васкрса дође до релаксације већине унутрашњих мјера.
Но ми очигледно имамо на дјелу чувено народно памћење (као рибица из акваријума).Кад буде дневно по 30 нових случајева и по 10 послатих у болницу, сви кукају и позивају да се мјере затежу.
Кад то затезање почне да даје неке резултате, почиње кукање, попуштајте попуштајте.
Last edited by BAR; 08-04-20 at 21:51.
Црногорце је одржало црногорско срце.
da rezimiramo...
mogu li dvoje u kola?
povedem hanumu do prodavnice,sacekam je u kola i vratimo se kuci isto kolima?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ove mjere ko definise ..ja ne znam kako je osnovnu zavrsio. Razmisle li oni o tome kako to u praksi moze da izgleda?
U subotu prodavnice rade od osam do jedan, ne mogu svi stic da potrguju. zbog ogranicenja, znamo kakvih, u nedjelju ne radi nista, u ponedjeljak radni dan, juris u pjacu, plus ovi sto izadju da prosetaju i odma imas veliku koncetraciju ljudi na javnoj povrsini. Ovo za vjerske praznike, potpuno se slazem, otezati maksimalno kretanje, bar za taj dan. Ja bih volio da nisam u pravu, ali evo vidjecemo za koji dan kako ide broj novooboljelih.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Evo su konacno donijeli i jednu dobru mjeru....odvajanje zarazenih. Trebalo im je samo mjesec dana da to ukapiraju.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks