Zvonci drži se, a i ako te dje uvate i smjeste, samo traži telefon da nam nastaviš pjevati. Uživamo :*
Ja ne znam imam li neki problem ali mene ove vijesti i Corona koja i iz frižidera iskače ne nerviraju. Ujutro pijem kafu uz komp, pročitam i čujem konferenciju u 9. Kako sad radim svaku drugu nedjelju, ova mi je slobodna i svaki dan imam doma neku misiju haha. Svaki dan po jedna protorija generalno, ali do najsitnijih detalja da se sredi i nemate kad mnogo razmišljati. Ručak, pa neki film, neka društvena igra i lagano. Tačno mi se nešto glava smirila, jer bi svaki dan gledala sa kim kafa da se popije a da se neko drugi ne naljuti, kako sve rasporediti, trči tamo, trči ovamo,itd.
Herceg Novi je ostao na 4 zaražena što mi daje neku nadu, jer i dolje se pričalo da će se to od ovo dvoje tako raširiti da je to užas.
Tuzi su pravi primjer odlične reakcije. 33 zaraženih a vidite Podgoricu, 50. Lockdown je dao rezultate, jeste teško, Al_No1 to zna, ali ništa ljudi nije iznad ljudskog života. Zato, Ostanitedoma

Bookmarks