soko zove orla....![]()
Nego da se vratimo na temu ... blokirao sam ...
deuscroix
soko zove orla....![]()
e evo vam jedna prava...
rip marinko
nothing comes from violence and nothing ever could
ovo mi izgleda kao one rupe u filmovima dje kuvaju met
I jedno kviz pitanje za noćas
Who dat gerl: Brenah ili Senidah?
![]()
The more things change, the more they stay the same.
deuscroix
trebao bi da pauziraš političke topike, ozbiljno
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
S obzirom kakva je sad trenutna situacija da niđe nikog po ulici nema i sve je pusto, vozikao bih se dok čitavi album ovog weeknd-a ne ispuca.. Da li je to društveno neodgovorno u ovom momentu?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Koliko šetam po stanu, sebe sam nekoliko puta srela i pozdravila...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Prije neki dan ga pustiše na YT, amaterski projekat, odgleda li ko, utisci?
Nisam isao u trgovinu preko 20dana imao sam sve, razmisljao sam sjutra da nakupujem za jedno mjesec dana kakva je situacija moze li se, i do koliko je sati za penzionere izjutra ?
Lagano, može sve, nema puno gužve, poštuju se redovi, al ima izuzetaka u vidu nevaspitanih ljudi, starijih posebno. Najveći red je konstantno ispred mesare 'Šahović'. Brašna u 'Franci' danima nema. Ostalog ne fali...
Maloprije sam moje i mene opskrbila ljekovima(i preventivno i terapijski), hemijom (deterdženti, sapuni, toaletni papir, farbe za kosu, kupke), patronima za plin...
Štampe srbijanske nema, mimo dnevnih novina, par dana ne dolazi.
E, da, ono najbitnije, digli su cijene i po prodavnicama i apotekama ka' da smo svi našli naftu u dvorištima...
Last edited by KRKNA; 26-03-20 at 11:45.
Juce su unosili brasno u aromi (ex boss)
Odgledah ga i ja, meni bješe skroz ok, što veliš realnost neka... Samo mi je naslov totalno promašen, sem ako nisam prepoznao značenje, no da ne spojlam...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Za danas
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sad kad je stigao Android box mogu jos mjesec dana da mi produze izolaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
samo za @outline znamo da je u tazbini, njegovoj volji ide odlicno za sad, kako se vi nosite sa vezama na socijalnoj distanci?
Izolacioni ćevapi
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks