Opalih ja jedno trčanje od vezirovog mosta do restorana Stefan onom stazom i nazad. Da se izbači malo ovaj stres od zatvorenog prostora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pozdrav za forumase rostiljdzije :lolblue:
https://www.facebook.com/10001419366...sn=mo&d=n&vh=i
nothing comes from violence and nothing ever could
Opalih ja jedno trčanje od vezirovog mosta do restorana Stefan onom stazom i nazad. Da se izbači malo ovaj stres od zatvorenog prostora.
Dan 2 u totalni karantin. Poceo sam spanski da ucim... Sprema se hrana sa raznih kontinenata... Jos 12 dana u karantin, ako ga ne produze... i jos kad se vratim makar 14 dana u karantin... Znaci upisacu neki online fakultet
Enviado desde mi Mi 9T mediante Tapatalk
Smoronaaa smoroooonaaa smoroooonaaaa...prečistila sam svu kuću generalno, pročitala 2 knjige, da ne iskočim do prodavnice vjerovatno bi oboljela psihički. Mogu samo da zamislim kako je ovima u karantinu...
Sve jezike koje volim znam, uključujući španski koji mi je omiljeni. Ne znam koji da uzmem da učim, a da mi nije grdan...francuski sam trebala da nastavim kurs sad u aprilu ali izgleda šipak.
Da nema ovoga vina, mrka kapa!
Zaboravih i ovo...radim pilates sama u hodnik ispred ogledala, zamišljam da sam na trening, puštim muziku i eto...makar nešto. Nije to tooo....
Uvijek može BOLJE!
Last edited by aLaPaCha; 23-03-20 at 14:18.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
ovo će nam bit hit uskoro ja vjerujem
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali bi je mogli pjevat'
Otkaaaači ja sam poludilaaaahhaahha
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samodisciplinaaa....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Ej, ljudi, ko nije imao priliku da odgleda 'Šćeri moja', može večeras!!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Oooo super , ja sam je gledala u pozorištu, odlična je.Pogledaću je opet noćas :-)
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Otkako je ovo krenulo nisam ni jedan film upalio, o serijam da ne govorim. Knjige koje su mi neko vrijeme na čekanju, nisu mi više primamljive. Hmm, ako pukne internet...
The more things change, the more they stay the same.
neka starwalker! neka!![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
.
ja qq činimi se da ovo traje mjesecima aono jedva desetak dana prošlo
Ko nije neka pogleda film Contagion. Prakticno film o coronavirusu.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Svakog jutra po jednu i jednu pred spavanje
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Kakve ce nas sve bolesti napasti od ovog lezanja i hrane non stop. Znaci virus ce nam biti mila majka.
Who let the dogs out
Kako natjerati roditelje da ne izlaze i da ne jurim za njima po gradu i da se ne osjecam kao idiot posto svima pricaju da niko ne umije tako dobro trgovati kao oni pa moraju sami. Od kupovine hleba, povrca i mesa su napravili naucnu disciplinu samo njima poznatu da bi opravdali svoja izlazenja.
Večeras
http://www.coloring-book.info/coloring/
Evo za forumašice i forumaše koji imaju đecu a ne znaju kako da ih zabave :-)
This time next year we'll be millionaires
Juce pisah da jedva nadjoh deset maski za firmu kad trt jutros gledam sta su mi poslali kad maske ka od čaršava sašivene...
Evo nadjoh jednu novu kesu od usisivača iskidah je uših lastiku i ispade ozbiljna maskica, mislim da je bolja i od one hirurške..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks