Mozda je malo glupavo pitanje,ali mislim da ipak nije,znam da nemamo na forumu doktora,sem brodomaketara,bivsheg med.brata...da li se negdje moze izvuci podatak da li su vishe podlozni ovome srranju osobe koje su lako kachile obichan grip,jer ima sigurno masu nas koji nikada nismo imali taj obichni grip...?
Pa bi valjda takvima imuni sistem trebalo da je jachi i na ovo...?
...
Ja čitah par iskustava mlađih ljudi, opisi idu od toga da misliš da imaš slomljeno staklo u plućima do osjećaja da se daviš.
35 posto ljudi nema nikakve simptome a zaraženi su tako ja vidjeh
Pise da nemaju bas nikakve djaole ali da šire dalje..
Ostalima se steški, isto kao meni od ove pice ahaha
Last edited by TAKUMI; 22-03-20 at 20:49.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne trazi mi se sad po netu slichnost virusne jedinice ovoga i obichnog gripa...mada po logici stvari trebalo bi da imaju dosta zajednichkog...
@TAKUMI,stvari ne idu tako brzo,ali svakako ako je ova kombinacija koju je postavio kolega efektna a josh i jeftina,to je onda vrhunska stvar.
Gilead koji ti spomenuh je na pragu nekog lijeka,a jedna su od najjachih kompanija u borbi protiv svih vrsta virusa.
...
Cink ja shibam svakog dana,zbog prostate,a od kako prochitah da je ok i za ove stvari,dajem ga i majki i brata zvah da ga kupi za sebe.
...
Ne vjerukem da bi se Francuzi glupirali ka Tramp na slijepo, a izjavise da je na tih 6 slucajeva 100% efikasnost miksa tih ljekova, vidjecemo kako ce se dalje razvijati, nadamo se najboljem.
Korona je grupa slicnih, povezanih virusa, medju kojima spada i ovaj COVID-19.
Tako je, bio je rat i ucesnice rata nisu htjele da umesu pesimizam u trupe i objavljuju o bolesti, dok je Spanija bila neutralna i jedina izvjestavala o umrlima, pa su ljudi mislili da je najvise objelih u Spa i osta spanski grip.
Nebitno je to sto senatori lupetaju, ovaj virus je iz Kine, ne vidim problem da ga neko tako zove.
Last edited by technus; 22-03-20 at 21:04.
Forever young, i want to be forever young
cink je zakon
She is only here to annoy herself!
Koliko je vjerovat ovima iz svjetske zdrv organizacije zarazit se mogu svi bez razlike . A sto se bolesti tice sto slabiji imunitet , dodatne bolesti veca sansa za respirator jer oni dobiju teske virusne ( znaci brz llijeka ) upale pluca i na kraju od toga i umiru .
Trenutno niko ne zna koliko ce ovo trajati ( vakcina pod uslovom da ne mutira min god i po ) ni u kom ce se oravcu kretati . Ovim tempom ne postoji zdrv sistem koje se nece urusiti makar imao milion respiratora ( nema desetine hiljada anesteziologa koji ce intubirati pacijente )
Nazalost za Kineski recept je svijet zakasnio .
Rijetko kada da WHO toliko puta mijenje svoje smjernice a to znaci samo jedno da ni najveci umovi ne znaju kako dalje .
u obliku herbalajf šejka![]()
Dosta je bilo price o smrtnosti pojedinih grupa, pa sam potrazio.
Evo ovde ima dosta podataka za Italiju.
https://www.ilsole24ore.com/art/coro...0-anni-ADcASHE
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Cink+selen je bomba
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ja pijem cink i selen, odlicno je.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ne smije se uzimat stalno,valjda 30 dana pa pauza.
...
zavisi od kolicine...male kolicine se uzimaju svaki dan i inace preko mesa
Ja to zbog alergije, mjesec dana prije alergije uzimam.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
https://www.b92.net/zdravlje/vesti.p...nav_id=1668773
I ovo uliva nadu.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks