Mijenja sam krv u Rusiju i prska.
Nimalo nije lak posao izdrzati sa djecom koja su navikla na shetnju i igru,do maloprije su mi bila 2 btatanića,željni su bili dvorishta i psa,ushli su samo da doruhkuju pa ruchaju.
Ko god ima djecu koja vole pse,otvorena su mu vrata kad god,mi cemo biti unutra a vi uzivajte makar par sati.
...
Eo i ja sam morao provjeriti; malo sam se deprimirao..
Davne 2009. išla tema Prijete nove zaraze (uvod je bio članak o respiratornoj epidemiji u Kini sličnoj aktuelnom Covidu)
Sudeći po naslovima:Nestašica čokolade; Zabrana uzgajanja u vrtovima; Čipovi za ljude; Kontrola uma... Mmm, svijetla budućnost moj outlineda znamo na čemu smo u narednom periodu
Kao šlag na tortu, gle ovo:
#39218 16.03.20
I službeno, skinuo sam Krknu s trona. Ja sam The Prorok s CdM-a![]()
Last edited by starwalker; 22-03-20 at 15:24.
The more things change, the more they stay the same.
vidiš li mi kakvu svadbu u budućnosti
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Udaćeš se...
Sent using Tapatalk
#fakenews
ima li ko na forum da mu je buduća žena ili sadašnja iz Bjelopavlića sem mene?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nema, ima bivsih.
nothing comes from violence and nothing ever could
veli mi otac sad "a mene zatvori ovako jos mjesec dana , onda me bolje ubij " ahhahaahha a sjedi DOMA i pusti pricu
😆
nothing comes from violence and nothing ever could
Za trač kaficu izgleda da nema prepreka
![]()
The more things change, the more they stay the same.
hahahaahahahahah e svaka im cast .ovo je pobjeda
GO4TV su otključali videoteku za sve svoje korisnike!
S obzirom na novonastalu situaciju, najbolji način da provedete vrijeme a produžite zabavu jeste da pogledate kultne filmove jugoslovenske kinematografije!
Svi korisnici će od ovog trenutka moći besplatno da gledaju filmove iz naše videoteke, bez obzira na paket.
Sada nema okupljanja, ali ima filmova. Obnovite gradivo, uživajte, od nas, za vas, zbog svih nas!
Dostupni i domaći kanali!
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Snupi je u karantinu, možete i vi...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja otprilike 1-2 nedjeljno izadjem u nabavku. Kupim leba za 4-5 dana, a i mijesi se, tako da jednom nedjeljno dokupim zalihe.
Meni ovo nešto teško ne pada. Ispopravlja se sve po kući i izmišljaju poslovi, sa familijom si i imaš vremena da radiš što ti pane na pamet.
Ko ima djecu, sad će krenut učenje, neke vježbe po kući.... filmovi, serije, knjige, društvene igre....
Ja ne pamtim kad sam imao više vremena da se bavim stvarima kojima sam htio sa se bavim, samo nisam imao kad.
Samo pozitivno, i ovo će proć.
P.S.
E sad ako si u tazbinu u Bjelopavliće, to je već malo hostile okruženje, tu već psiha radi
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Mi smo u jednosobnom stanu, razlika u djeci 4 godine, stariji treba u skolu od septembra.
Za njih je ovo pakao, puni su energije i kad im sve moguce dosadi trce po kuci gore dolje.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kod mene trojica... 11, 5 i 1.5 god... Ali dok smo zdravi sve je potaman...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks