„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Presjek situacije u Crnoj Gori na dan 21.03.2020 u 21.05h
Upravo je završena analiza još 19 uzoraka, danas ukupno 31. Novi korona virus je potvrđen kod dvije osobe, koja su povezane s postojećim slučajevima.
U Crnoj Gori imamo ukupno 16 zaraženih novim koronavirusom.
Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori se nalazi 5.156 osoba.
Institut pomno prati razvoj epidemiološke situacije o čemu će u narednom periodu redovno obavještavati javnost.
#coronainfocg
A kad će da testiraju 40?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
nisam ni rekao da ce da lovi neodgovorne. samo rekoh da ce se sluzbama eksponencijalno povecati broj poziva od nekoga ko je vidio nekoga napolje sa tamo nekim. pa onda moras provjeriti da li je taj izlazio ili nije, pa da mu vjerujes ili ne da jeste bio u samoizolaciji ili da izadjes na teren i provjeris.
pricam iz iskustva. kada je gagi objavio svoje ime, nastao je pakao sta sad, gdje i kako da bi se na kraju dana i cimanja IZJ doslo do zakljucka da se kum koleginog brata vidio sa gagijem 3 dana prije nego je posao za spaniju. ali dobro.
nadam se da ce se ostati samo na imenima ljudi koji ne postuju samoizolaciju. ne svih koji su u istoj
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
oni nisu objavili ni vujacica ni ovoga iz ul no su se sami eksponirali 😃
nothing comes from violence and nothing ever could
Za sad smrtnost u regionu? Bosna 1, Srb 1?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako rekoh danas, a mislim da mi je neko loše protumačio post, sreća u nesreći pa je jako mala smrtnost na Balkanu..
Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti počeće večeras objavljivanje identiteta lica u samoizolaciji.
ja ne vidim ovdje nekih uslova, ali dobro. kao sto rekoh ovako bi i sa kapitalizacijom kredita pa je Zugic morao u subotu u 17 sati da izadje da "objasnjava" uz fino zaboravljanje izraza kapitalizacija. vratih snimak dva puta. nijednom nije iskoristio taj izraz.
kao sto rekoh, vodjenje politike na osnovu FB i portalskih komentata
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tako se radilo nekad, u predvakcinska vremena, na Zapadu. Trajalo je to do u 1940e. Imas male boginje zakace ti obavjestenje na vrata, nigdje ne smijes i niko ne moze da te posjecuje.
A ova najava objavljivanja imena je em nezakonita em besmislena iz milion razloga. Plus je opasna, jer poziva gradjane da uzimaju pravdu u svoje ruke.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks