Od večeras objavljuju ko je sve u samoizolaciji
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-samoizolaciji
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Last edited by Dzoni55; 21-03-20 at 19:08.
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Kakvo je stanje sa UK?
Desio se brexit, čekao ih totalni haos oko svega toga, nikakva situacija, dođe korona i donese toliko velik haos u svakom smislu po cijelu EU, da je brexit smiješan u poređenju![]()
Čak će biti da im je odvojenost nešto najbolje što se moglo desiti, sobzirom koji je ovo udarac za sve zemlje članice...
Coronavirus has now killed 233 people in the UK, NHS England has said. All those who have died “were aged between 41 and 94 years old and all had underlying health conditions”, the body added
Also on Saturday, a top UK medical official urged the British public to stop selfishly panic-buying, to make sure there was enough food for NHS workers. and tens of thousands of bars, restaurants, cafes and gyms across the UK remained closed this morning as the government battles to control the spread of Covid-19 – a ban Boris Johnson has promised to “strictly” enforce through licensing rules, if necessary.
https://www.independent.co.uk/news/h...-a9415696.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Maldinijevi pozitivni na Korona virus
http://sportklub.rs/Fudbal/Serie-A/a...ronavirus.html
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Ne znam sto vam je sporan broj izlijecenih u Kini...
Pa oni skoro 10-15 dana su na onoj cifri od 80ak hiljada zarazenih...
Ligicno je da se za taj period ogroman broj ljudi izlijecio.
Evo i kod nas su se “izlijecili” neki u medjuvremenu, Vujačići recimo...
Last edited by nickname; 21-03-20 at 20:33.
Cirkuliše masu vijesti o 2 teme vezane za samu Kinu.
Naime, izgleda da stanje nije ni približno dobro kako se oni trude da ga predstave, ekonomija u zaraženim oblastima je gotovo pred kolapsom i zvaničnici namjerno pumpaju pojedine brojke kako bi se predstavilo da je sve ok. Plus, krenula je jaka propaganda sa ciljem da se Amerika predstavi kao kulpirit iza svega ovog.. Mislim ljudi su praktično mjesec dana krili prve slučajeve zaraze i sad ispade da su Ameri bacili bombu sa koronom uz rizik da će i oni sami da se zaraze...
Drugo, izgleda da su pronađeni pojedinačni slučajevi H5N1 u Vuhanu.. (čak su Indija i Filipini na udaru)..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Iskreno i ja se ne brinem za njih. Samo mi je jako interesantno da druga, praktično prva ekonomija u svijetu, nije ostala imuna na sva ova dešavanja. To zapravo puno govori.
Mislim da će u bliskoj budućnosti biti još ovakvih ''žarišta'', samo je pitanje kako ćemo sve to izdržati...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
zamisli ima više načina nastajanja epidemija
ja NE TVRDIM da je od 5G mreze ali zračenje definitivno utiče na ljudski organizam što je naučni fakat a 5G mreža je i dalje nedovoljno ispitana u realnim uslovima, ono što mene plaši je kako mnogi olako tvrde da ne utiče uopšte
a i što će ljudima 5G nije mi jasno, da gledaju xxx u 4K?
She is only here to annoy herself!
ovako nama treba
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Video iz bolnice u Kremoni.
https://news.sky.com/video/its-a-war...aster-11961357
Ljudi ne za*ebavajmo se, šta očekujete od ljudi koji sve živo (i to bukvalno) jedu? Mislim ono, iskreno, šta očekujete od zmija/žaba/majmuna/miševa ....
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
na svaku mjeru IJZ i Vlade je dobar dio naroda imao zamjerku. te što zatvaraju sve a nemamo slučaj, te ovo, te ono. evo @NSX fino objasni onda o policijskom času, a sad je od 5 popodne, čak se priča da bi mogao biti i od 1. ne znam kako naš narod gleda na to?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ti mislis da jedu miseve onako bez da ih kontrolisu?
Pa mi smo kao djeca roknuli i przili ptice i nikome nista.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks