Moje misljeje je da treba potpuno da se fokusiraju na fudbalsku reprezentaciju. Ipak je fudbal najvaznija sporedna stvar na svijet. Svi ce znat za nas ako tu nesto postignemo, a ostali sportovi nijesu tako praceni.
Kad one godine nisu osvojile LS kad su tu bile Bojana Petrovic, Maja Savic pa cak su bili i Knezevicku doveli iz Napretka, najjace sto je SCG tada imala bilo je u Buducnost, nece je nikad osvojit! I mislim da je krajnje vrijeme da se prekine sa forsiranjem zenskog rukometa!
Moje misljeje je da treba potpuno da se fokusiraju na fudbalsku reprezentaciju. Ipak je fudbal najvaznija sporedna stvar na svijet. Svi ce znat za nas ako tu nesto postignemo, a ostali sportovi nijesu tako praceni.
"Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"
Ne znam ljudi...
Ima istine sto pricate... Ali i ZRK Buducnost je ipak ... ma ne znam
NAPRIJED BUDUCNOST !!!
i ja sam nadrdan veceras ono pun mi je... ali ipak mogu ove rukometasice , ako nista drugo da prodju grupu vjerujte mi... jeste vidjeli danas maju Bulatovic? htjela je da se bookvalno bije sa madjaricama... ma to je pravi vodja... ljudi ima leba u ZRK Buducnost vjeruj te mi... Ima dosta istine sto vi pricate... ali ipak ...
Last edited by Killy; 07-01-07 at 21:43.
Stvarno ljudi moramo naucit' da pjevamo himnu.
Svaka cast za entuzijazam i emocije, ali za pravi dozivljaj je neohodno otpjevati himnu na sljedeci nacin: http://www.montenegrina.net/pages/pa...rne%20Gore.mp3
Vrlo je laka za pjevanje a prelijepo zvuci, samo treba imati elementarnog sluha.
U suprotnom ce se sprdat sa nama ka i vazda.
Evo vidjecemo oce li je na Cetinje ljepse interpretirati.
Last edited by Moracikus; 07-01-07 at 21:58.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Last edited by Girl_from_Tomici; 07-01-07 at 22:05.
Karte za utakmicu u Stockerau sam kupio preko interneta. Povezao sam se preko www.uhcstockerau.at s eirich.schneider.kabsi.at, karte treba da podignem pred utakmicu jer su već plaćene.
Nadam se da neće prevarit. UHC Stockerau je stadion đe se igra a utakmica počinje u 20:15, 13.10.2006.
P.S. Iako so bile očajne jedan poraz ne znači ništa, ovo su iste igračice od prošle godine koje su pobijedile Đer u Mađarskoj. Ipak za nešto više u LŠ traba imat veći kvalitet ili malo više sreće. U svakom slučaju sa ovakvom igrom se ne stiže niđe.
Pozadrav
Da dodam cijena za dvije karte AUT-MNE 28 eur.
U Budvi je bio besplatan ulaz, pretpostavljam da ce tako bit i na Cetinje.
A sto se tice himne ne intonira se cijela himna, zbog duzine vec samo prve dvije strofe, odnosno ovaj dio.
Oj svijetla majska zoro
Oj svijetla majska zoro
Majko naša Crna Goro
Majko naša Crna Goro
Sinovi smo tvog stijenja
Sinovi smo tvog stijenja
I čuvari tvog poštenja
I čuvari tvog poštenja
Volimo vas, brda tvrda,
I stravične vaše klance
Koji nikad ne poznaše
Sramotnoga ropstva lance
Majko naša Crna Goro
Majko naša Crna Goro
Ne sumnjam da je Cetinjani vec znaju tako da ne bi trebalo da bude problema kad je himna u pitanju.![]()
Sto se tice himne ne sumnjam ni ja da ce biti problema, ali sto se tice placanja, po Cetinju se prica da ce naplacivati ulaz! To bi stvarno bilo krajnje neposteno ako ga nijesu naplacivali u BD!
I u Cetinje ce naplacivati, jer znaju da ce biti dosta gledalaca, a u Budvu nijesu sigurno zbog male posjecenosti! Razmisljam, ako bude se ulaz placa da ne idem, jer bi bilo nekorektno prema svim Cetinjanima![]()
Tekst nije sporan, njega vecina zna.
Problem nastaje kada masa pocne da pjeva. Ono sto sam cuo u Budvi je nimalo obecavajuce.
Da budemo jasni: ne trazim ja da CG navijaci budu muzikalni poput onih Seltic-ovih ali je neophodano da oni koji su nosioci pjevanja, a to su navijaci, imaju elementaran sluh da bi mogli da prate ijednu pjesmu. Jer, CG himna vise nije poskocica, ona je sada oblikovana u jednu veoma lijepu melodiju.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
sta je ono 28e? za Austriju??? ne kapiram?
Ako je tako... ima da nas bude vise nego njih![]()
![]()
Buducnost je uvijek imala jakog sponzora, generalnog, a i tu je bila drzava kako ti kazes! Ove godine drzava im je dala ka i svima ali su oni dobili i mnostvo sponzora (t-mobile, hlt, montenegro air...) i opet nista nisu napravili! Tj, nisu kupili jednog kvalitetnog igraca a vidjelo se i prosle godien da im za LS hvali makar 2-3 kvalitetna igraca! Jedino su na golu odlicne na ostalim mjestima (najvise na pivotu) skriipii...
ada kad je doslo da je snezana damjanac jedina opcija na poziciji pivota u napadu onda se propalo. pa hej ljudi ona je igrala krilo citavog zivota. a stavili je na pivota samo zato sto je snazna. ne ide to tako. zato pojma nemaju. u odbrani ponekad udje orlandic-milickovic koja po meni treba da igra i napad jer nije losa uopste, ali ... ja da znam bio bih trener. pffffffff
ne zaje.avajte. gdje su pare od sponzora. sto ne kupise nekog kvalitetnog. i dobro rece neko gore. kad sa savickom, petrovickom, bulatovickom, knezevickom i kompanijom ne osvojise kako ce sad osvojiti. ali neka potrebno je da kupujemo igracice iz rumunije poljske poneku iz rusije. jeftine su. tako treba.
Izgleda da Kapisoda nece igrati protiv Austrijanaca u srijedu, koljeno mu je oteklo, a i Dobrkovic je pod znakom pitanja i dalje ima temperaturu. Imamo li jos koje krilo u sastavu osim Kazica?
Možda nijesa m bio potpuno jasan. Karta za utakmicu Austrija - Crna Gora košta 14 EURA. Nabavio sam je preko interneta www.uhcstockerau.at.
Pozdrav
Nadam se da ce se povrede sanirati do 10. a i ako to ne bude slucaj vjerujem u izabrane da ce dati sve od sebe.
Sto se tice atmosfere na CT i placanja ulaza mislim da to nece predstavljati nikakav problem a ovi sto nece doc zato sto se placa ulaz ne moraju ni da dolaze. Zar mislite da ce da dozvole iz sportskog, ako se bude placao ulaz, da se stavi cijena koju cetinjani nece moc da priuste pa da se posle trtlja kako na cetinje nema crnogoraca koji bi navijali za reprezentaciju??? Uh ma necu ovo ni da komentarisem...
Sto se tice ZRK Buducnost, ne znam, mozda grijesim ali trener im je najslabija karika bio sinoc. Nije bilo tajm auta na startu i ubijao je sigurnost precestim izmjenama, krila odsjecena da ne govorim o kontri (ne bih volio da sam bio u njegovoj kozi sinoc)
Nadam se da ce biti bolje.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
bilo kako bilo, zrk je sinoc tako podbacio.
kao bivsha rukometashica moram da priznam da je igra bila ispod ochekivane, da je trener bio uspavan i van dometa, a o publici necu ni da komentarishem.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Ja bih preporucio da ko oce da gleda uzivo ovu utakmicu, dobro porani jer dvorana na Cetinje je mala, a prva dva reda do terena moraju bit prazna (pravila EHF). Tako da ko ne dodje do 4, nema sto ni dolazit.
A sto se tice rukometasica, meni je to nesto sumnjivo, ali bolje da ne pricam.
Eee, znam ja sto znaci kad je dobra rukometna utakmica na CT. Malo li sam puta stajao gore na vrh tribine jer sam mislio da je dovoljno da se zaputim iz PG da sam tamo sat ranije. Veca sala bi definitivno trebala Cetinju.
Sto rekose dva cetinjanina juce na utakmici, "kupicemo kospica, 2 bureka pa lagano"
I za razliku od BD dje je po mojoj slobodnoj procjeni bilo najmanje budvana na cetinju ce definitivno bit najvise cetinjana.
Samo da mi je iskocit s posla u 15 uh ...
EDIT
Kad se otvaraju vrata meni najmilije dvorane $utra?
Last edited by Ben Dover; 09-01-07 at 12:52.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Najnovija vijest: karte po 2 EUR se jutros prodavale po Cetinju!!!
A ja taman utanacio sa sefom da iskocim ranije s posla, aaaaaaaaaaaaa
Last edited by Ben Dover; 09-01-07 at 13:34.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nevjerovatno da opet nema prenosa na SAT TVCG, vjerovatno neće bit ni reprize. Mogu reć jedino sramota. Neznam što uopšte drže Satelitski program kad ne mogu da obezbijede prenos.:mad:
Zanima ma oće li bit utakmice na ORF.
U svakom slučaju ajmo svi za Crnu Goru.
Oleeee.Oleeeee
Ali je RTCG televizijska kuca iz Crne Gore, zato ne smiju da prikazuju utakmicu pa cak ni u inostranstvo. Zakon je zakon.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks