Broj zarazenih raste drasticno zadnja nekoliko dana. Upravo izlazim iz Njemacke. Na aerodromu sam u Minhenu. U odnosu na prije tri nedjelje, kad sam dosao u Njemacku - drasticna razlika. Tada je sve bilo - normalno. Ovako sad izgleda aerodrom (snimci napravljeni prije par minuta):
![]()
Ghost airport. Na pasoskoj kontroli - niko. Prodavnice - sve zatvorene. Nidje niko. U odnosu na period od prije samo nedjelju, Njemacka je sad potpuno druga zemlja.
Zelim tom narodu sve najbolje i da se izbori s ovom napasti.
Auf Wiedersehen
У Србији 135 заражених, 1 умро 8 критично. Остали блажа слика и кућна изолација, има оздрављених.
Затвара се градски саобраћај, као и ресторани кафићи итд.
Hasta siempre!
Njemci su disciplinovan narod oni ce to lagano iskrkat
Danas pricam sa sestrom ponovo. Iako su se ljudi prije 2 dana bili povukli (Baden Wuterberg/Bayern) danas svi na ulicama (barem u njenom gradu), matorci setkaju, kafici rade (i to puni), djeca po parkovima. Izgleda da veceras "vijecaju" da li da se zabrane izlasci u potpunosti osim u prodavnice/apoteke.
Izgleda da se u Njemackoj ova mala stopa smrtnosti shvata kao "nece nama nista biti". :/
@Novi Sad
Nadjoh video, ovi nisu normalni. Kao da su na more otisli se ponasaju... Ovo je Italija No 2 u najavi, uzhas...
Поред Торлака испитују и у НС и БГ.
Hasta siempre!
Od nedelje sve zatvaraju kafići,restorani,tržni centri,gradski prevoz...prvi smrtni slučaj 59 god kikinda a imao je još zdrastvenih problema
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Je l ovo 627 mrtvih u Italiji danas i 15.000 novih slučajeva?
Shvatih li ja dobro!?
Sell the Vatican, Feed the World!
6000 novih i 627 mrtvih.
Prema tome, šta da ti kažem?
627 deaths and 5,986 new cases
https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Last edited by cardozo; 20-03-20 at 17:42. Reason: ...
Britnaci ce puci ka zvecke dok Boris ne uvede vanredno stanje ovi ce nastaviti da se pjane po pabova, a ameri se tek zahuktavaju jer Trampova administracija ne zna kojim putem da krene a za cetiri dana im se broj zarazenih utrostrucio
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Crna Italija, danas 627 ugašenih života. Nešto je opasno pogrešno s njima
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...i/2167315.aspx
Last edited by starwalker; 20-03-20 at 17:48.
The more things change, the more they stay the same.
Ružno je reći ali ih kasapi ovaj virus jbt. Pa ni u ratu se ne gine ovako.
Jednostavno nešto ne štima. Da li je stvarno problem to što su bili opušteni kako se priča ili postoje neke druge stvari koje im jednostavno ne idu na ruku.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Oni ka' da su se predali....
Sell the Vatican, Feed the World!
nerealno šta im se dešava. pa oni su u izolaciji 20 dana i opet nema efekta.
gledam sad na TV Vijesti, ovaj čovjek iz Kine kaže da se totalno neodgovorno ponašaju u Milanu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Otprilike je Italija prikaz kakve su posljedice kad se ne sprovode mjere kako treba. Kad bi slušali ove koji tvrde da ovo nije ništa opasnije od malo jače prehlade od koje umire samo 10% onih od 80+ imali bi Italiju svuda.
Mislim da se Italiji obija o glavu cinjenica da ne testiraju ljude. Dobiju virus, temperaturu 3-4 dana i onda garant napolje do prodavnice i slicno. Zvanicno nisu bolesni, nema nikakvog formalnog razloga da moraju da budu unutra. Sve je ostavljeno njima na savijest….i evo rezultata.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
U Hrvatskoj od 28 zaraženih 3 teža slučaja na respiratoru
A danas u Osijeku se 'lijepo' pridržavaju mjera
_________
Srbija ipak ukida javni prevoz i zatvara restorane kafiće i tržne centre
.
Last edited by starwalker; 20-03-20 at 18:17.
The more things change, the more they stay the same.
U Italiji još uvjek javni prevoz radi, ionako neodgovorni se vozikaju još i prenose virus lagano...
dobri smo mi ipak, kakvih ima to se mora priznat![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks