"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ja istripovah da sam nedje procitao sad da je neko od vas pominjao Postu, nego kako predjoh na racunar nemam ideju dje, mozda sam na nekoj drugoj temi "zaglavio" bio s mobilnog. Uglavnom, najmanje bitna stvar sad ali zna li ko jesu li obustavljene posiljke itd. sad, ili ipak taj dio saobracaja radi? Nisam nista porucivao otkad su mjere na snazi, ali jesam nesto ranije, pa cisto da kliknem da se povuce ako budu voljni, ovo je bilo putem DHL-a, iz Njemacke, krajem februara.
Organizam će stvoriti antitijela kao i na svaki virus do sada, jer je jednostavno organizam takav da se prilagođava svim virusima. Moguće je da će u narednim godinama i ovaj virus postati sezonski kao obični grip za koji kad se vakcinišeš nema zime.
Dotični se nalaga sve mi se cini posteno u ovo mini gostovanje preko vibera.![]()
Ali dobro, nije samo na meni da sudim iako vjv. Vecina dijeli moje misljenje.
Ps. Ovo 2 doktora sasvim dobro prica i iznose realne i provjerene info. Skroz okej.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
reče li on da nije znao da je to pogodjeno područije?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mrtva trka ko mi je tezi za slusati Sukovic ili Komnenic. Taman kad Vujacic dodje do onoga sto sve zanima gdje je bio i sta je radio tih dana u Podgorici ovaj ga prekine i sad pokusava da poentira u nebitnom jel direktorica postupila pravilno sto je novinarima potvrdila spekulacije da su dva odjeljenje skole pod nadzorom!?
Nije potpuna zabrana.
Ali iskalkulisali su da je ovo dovoljno za sad.![]()
One Ring to Rule them all...
Hvala na info, to mi je promaklo, iliti prespavao sam jutarnji.A je li rekla sta se desava sa posiljkama ako su eventualno stigle u CG (DHL valjda ima svoju nekakvu carinsku zonu, spediciju, sto li, ima li to uopste veze sa Postom?)? Ako je "zapelo" nedje u vanjskom saobracaju, kontam da ce ovi vratiti, pogotovo sto je preko PayPala placeno, pustih mail. A ako je zapelo kod nas u DHL-u (ili Posti, ako to kojim cudom preuzima ona lokalno), onda da smatram stetovanim i to je to, da se ne cimam oko gluposti (nije vala neka vrijedna stvar, nesto ispod 45e sa sve postarinom, porucio sam je zato sto je rijetka, patosnice za auto koje ne mogah naci zbog modela)?
Rijetko ko voli da prekida gosta kao petar. Ubija sa tim.
Drugo, nije fora je li cika Dragi pratio situaciju ili ne. Fora je sto je namjerno slagao odakle dolazi cisto da ga ne bi cimali za karantin.
I trece nije se njima ovo pojavilo posle 12dana karantina pa da kazes ajde cekali su dosta, ne mozes ih krivit. Njima je ovo pocelo istu noc tj sjutra ujutro i ipak ti mlatis gore dolje a djecu taj jedan dan saljes u skolu.
Sam sebe fata u laz, neka ne upire sad u njegove verzije koje su providne, bilo proslo, idemo dalje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ma lik je citavo vrijeme skidao odgovornost sa sebe i zene. Spinovanje za desetku. Meni se cini da je njemu ovaj virus i dalje sprdnja.
Nekakva ravnodušnost (značajna godišnjica i košarkaška utakmica koja se morala gledati a po njemu je bilo par slučajeva negdje u selima oko Barselone) a na kraju poentiranje,ako sam dobro shvatio da je neka institucija zakazala po njemu jer ih nije spriječila da odu ili propustila da ih odmah smjesti u karantin... Nije lako breme koje javno nosi ali mi ovaj intervju uopšte nije prirodno izgledao. Ni trunke kajanja ili sam taj dio preskočio. Mislim da je trebao da odbije Komnenićev poziv.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Zabranjen prevoz vise od dvije odrasle osobe
Jaoooo
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Meni ta mjera zvuci ok. Eliminisace bar dio dokonih sto se vozaju s drustvom besciljno, nije da je falilo i takvih, imamo Instagram svi da vidimo, bio je aktuelan neki dnevni mix - grupni trening na Goricu, malo vozanja i malo drustvenih igara doma, sve coporativno naravno.Bolje nego da su zabranili kompletan saobracaj kao sto je bilo u Albaniji jos sad vec takoreci davno, cini mi se.
@brodomaketar
Aj nista vidjecu da zvrcnem sjutra Postu/DHL pa da podijelim odgovor, valjace jos nekom info vjerovatno, s obzirom da stvari s neta nerijetko stizu za mjesec-2, sigurno nas ima masu odje koji smo ponesto stetovali.
Last edited by stefank; 19-03-20 at 20:52.
Vozač + max 2 osobe ili?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mogu li uhljebistanci iz odjela za poljoprivredu Vlade CG posaditi psenicu i suncokret
barem za pola nasih potreba ?
Sad je vrijeme za sadnju(proljece).
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks