Мени је логично да је ако идеш аутом мања могућност заразе.
Hasta siempre!
neka nego će ljudi koji bi možda pošli na selo sad da sjede u grad, vrhunski baš
postoje mjere koje su razumne a i one koje baš i nisu
She is only here to annoy herself!
Mozda jer se u kolima ne voze samo vozachi...
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...ti-20-000-eura
@Gandush,tolko o onome da ih nema ni da se dijamantima placaju,Luki SVAKA CHAST!!!!!!!!!!!!!
...
Nema sanse da zabrane privatna vozilaa
Ja trenutno imam 2 zdravstvena radnika koje vozim na posao (20km), jer im je ukinut prevoz prije par dana a sad i taksi.. Zbog ovakvih slučajeva (a mislim da ih ima još) bi tom odlukom pucali sami sebi u nogu.. Da ne pominjem da im je rečeno da jednostavno moraju da dolaze na posao bez obzira što je jedna od njih i samohrana majka sa djetetom mlađim od 11 god..
Da ne pričam o ostalim nužnim potrebama koje se rešavaju autom..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jos 2 novih. Ukupno 10.
Ne vjerujem da će bit komplet zabrana.
Vjerovatno će bit zabrana u određenom intervalu tipa od 20 do 05 neće smjet privatna.
![]()
Last edited by Bronx-PG; 19-03-20 at 14:23.
Ču zabrana privatnih vozila, ne no zabrana disanja...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Last edited by flp15; 19-03-20 at 14:29.
Institut za javno zdravlje Crne Gore (@ijzcg) Tweeted:
Upravo smo završili prvu grupu uzoraka za danas.
Novi korona virus je potvrđen kod dvije osobe, što znači da u Crnoj Gori imamo 10 osoba zaraženih novim korona virusom. https://twitter.com/ijzcg/status/124...558769152?s=20
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zbog kontakta sa zaraženim dječakom
Dva odjeljenja OŠ ,,Radojica Perović" u kućnoj izolaciji
https://www.pobjeda.me/clanak/dva-od...cnoj-izolaciji
3 djecaka, 3 odjeljenja...
nothing comes from violence and nothing ever could
Je*em ti.. Brzo li dođosmo do te cifre
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zabrana vozila unutar gradova je bez ikakvog smisla bez totalne zabrane svega (svih radnih mjesta sem apoteka, prodavnica i slicno), a pogotovo bez obezbijedjenog prevoza onima koji moraju da idu na posao.
Zabranu vozila na medjugradskim relacijama je druga stvar i treba da se uvede. Upravo ljudi koji se vode logikom "mislio sam otici na selo i kulirati tamo dok ovo ne prodje" i jesu, pretezno, oni koji prosire virus iz grada u grad (naravno ne namjerno).
Ljudi moji shvatimo vise da niko osim onih koji imaju teze simptome (te su samim tim testirani) ne zna da li ima virus ili ne, nebitno dal' se osjecamo bolesno ili ne!
Mislim to bi jedino mogli da izvedu ako bi proglasili ratno stanje, a to je već u domenu sf-a..
Izgleda da će najviše obratiti pažnju na presu u vezi ekonomije..
iz kog grada su te 2 osobe i sa kojim slucajevima su povezane?
She is only here to annoy herself!
nema novih mjera za sada, osim ovih ekonomskih naravno
evo nekih od njih
- Prva mjera je odlaganje otplate kredita kod svih banama mikrokreditnih institucija i Investiciono-razvojnom fondu u trajanju od 90 dana.
- Odlaganje uplate poreza i doprinosa na zarade kao i obaveza shodno zakonu o reprogramu
- Kreranje nove kreditne linije IRF namijenjene poboljšanju likvidnosti preduzetnika do maksimalnog iznosa po korisniku 3 miliona eura.
- Obezbjedđivanje jednokratne pomoći penzionerima sa najnižom penzijom i korisnicima materijalnog obezbjeđenja u iznosu od po 50 eura. Opredijeljeno milion eura
- Odlaganje plaćanja zakupa nepokretnosti koje su u vlasništvu države na 90 dana.
- Obustava isplate varijabilnog dijela zarade i svih budžetskih naknada za rad u komisijama, upravnim odborima... Preporuka lokalnim upravama da urade isto.
- Ograničavanje i kontrola budžetske potrošnje uz zabranu pokretanja svih javnih nabavki, osim onih koje su neophodne za fiunkcionisanju zdravstvenog sistema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zanima me da li otplata kredita po automatici stupa na snagu svima ili ce biti potrebna neka prijava ili sta sl?
Tu es mon héro!
Pronalaženje kontakata je jedan od ključnih zadataka zdravstvenih vlasti u cilju kontrole širenja epidemije, i to ne smije da postane nebitno.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kome prijavit ove nesoje što iskorišćavaju situaciju da očerupaju narod?
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks