tako i ja shvatih. za hipotekarnu konkretno
Citam li ja iste komentare na dva razlicita topica ili haluciniram?
Moze Cujovic da ti skine po miliona preko telefona ali ne moze aktivirat mhb klik nego da dodjes da potpises zahtjev.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Diitalni kiosk imate aplikaciju za placanja.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li TOLIKI problem da sjednete sa mirom 2 nedjelje u kucu?! Zavisni od treninga? “Ali ne diram nista i ne srecem se sa narodom”... A NIJE VAM, SLUCAJNO, CUDNO STO NIKOGA NE SRECETE SEM PAR BUDALA SLICNIH VAMA?
Da ne moze gospoda “zavisna” od treninga kuci sklekove, trbusnjake i sta vec raditi... Nema ko da ih vidi kako oni vjezbaju co’ce, ocigledno je to problem. Spremaju ta zmijska tijela za ljeto, a ne shvataju da ce se brckati u kadi i da ce samo oni i njima slicni biti krivi za to. Telad neodgovorna, drugacije ih ne mogu opisati.
Last edited by flp15; 19-03-20 at 13:40.
Evo rece dragi vujacic da se brine da nije ocu od 91godinu prenio virus. Hahahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Što je smijesno?
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Moguće da će od sjutra zabrana kretanja vozila.
Saznacemo za 45 min...
One Ring to Rule them all...
Do posla pješke...
Vidjeh i ja da se o tome priča.
Mada mi vise smisla ima da zabrane medjugradska putovanja, ne unutar samog grada.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pricam samo za ove sa viskom vremena koji bi samo da prosetaju i koji bi samo da treniraju. Radio sam i ja do juce, a danas od kuce. Pa ne idem da uhvatim krug no sjedim doma niti idem kod roditelja jer su 65+.
A da treba doma, treba. Osim par ovih nesretnika u ovim okolnotima sto moraju da rade: trgovine, apoteke i zdravstvo.
Jer smo apsolvirali da ne umijemo u izolaciju da se zadrzimo, osim nanogice.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Slično je bilo u Italiji. Blokiraju se područja gdje ima zaraženih da ljudi ne bi putovali u druga mjesta koja nisu pogođena.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Мени су 10 продавница на минут а и не возим па ме не погађа, а мом другу најближа продавница и апотека на пар км. већа је могућност да пјешке се зарази него у ауту.
Last edited by Brk; 19-03-20 at 13:57.
Hasta siempre!
Cista glupost da ni kola ne mogu.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Glupa je zabrana vozila. Onda će ljudi morati pješke na posao i veći će biti rizik tada da se zaraze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks