pa treba preko tvitera da ovo saznajemo je li ?
8 znači, od toga 1 nepovezan sa gospođama... Uh
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pa treba preko tvitera da ovo saznajemo je li ?
a ne mogu konferenciju za svaki novi slučaj. i u Srbiji ide na ovaj način
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
mediji preuzimaju odma, imaju vec svi
MIX 2
jedan od 6 nema veze sa prva 2 slucaja. sad treba oko njega da se trazi
nothing comes from violence and nothing ever could
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Institut za javno zdravlje Crne Gore (@ijzcg) Tweeted:
Ovakav skok broja pozitivnih slučajeva bio je očekivan imajući u vidu broj bliskih kontakata koji su identifikovani i obrađeni.
Ekipe Instituta će i ovo veče provesti na terenu, sprovodeći dalju identifikaciju kontakta i obradu prikupljenih podataka. https://twitter.com/ijzcg/status/124...641849856?s=20
2 novih su vjerovatno Dragi i jedan sin a mozda i drugi iako je rekao da drugi nije bio bolestan
Ovo ce sad samo eksponencijalno da skace, jbg ti ljudi se nisu drzali propisa samoizolacije niti njihove familije.
Podgorica Podgoricanima!
Broj će rasti gotovo svakodnevno, to je neizbježno.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Očekivano je ovo, znali smo da je to odmah dosta više slučajeva, pogotovo jer je sin gospođe iz Pg bio u školi, odjedljenje i profesor(i) su u karantinu.
E sad ćemo da vidimo koliko ih je zaista sledećih dana. Bez panike ljudi. Kao što smo išli dan po dan sa nulom, sad dan po dan sa zarazom.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Teško je ovo hvatati, s obzirom na odgovornost koju su pokazali slučajevi za samoizolaciju.Sad neka ozdrave a onda lijepo po koju krivičnu prijavu zbog nesavjesnog ponašanja.
Last edited by Markys; 18-03-20 at 19:48.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
E pa ljudi to vam je to. Pamet u glavu. Nadam se samo da ovo neće povući drastičnije mjere.
Kad cemo preci magicnu cifru od 20 testova? Sali li se neko ovo?
ocekivano je ovo.
bilo bi bolje da nije bilo ovog "izolovanog" slucaja, ali sta je tu je...
Ovo nije 8. 8 je bilo prije 10 dana, samo sto nismo znali. Kakvo je pravo stanje, dobro je rekao onaj doktor iz slovenije, pomnozite sa makar 10.
SMRT FAŠIZMU!
Izolovani slucaj je navodno iz Bara
f6
Pa covjek je u detalje opisao simptome koje su imali i koji definisu korona virus tako da se i ocekivalo jos pozitivnih. U sustini je pored vec problema sa ove dvije zene kao i njihovog uticaja na okolinu tu je izgleda i jos jedan nepovezan slucaj tako da je za ocekivati jos. Samo da se ta brojka minimalizuje sta vise a to je nemoguce bez jos drasticnijih vidova izolacije. Naravno, mi smo na onoj vecinskoj strani civilizacije koja se opredijelila za ovaj vid borbe a duh je pusten iz boce tako bez zastite, obaveznog postovanja rastojanja kao i redovnog pranja u slucajevima poslije izlazaka nidje.
Neka te neprovjerene informacije. Ja dobih info 5 zena i jedan muskarac tako da bi ja sacekao :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
samo ovi zarazeni,kad ozdrave,treba jos 2 nedelje da provedu u kucnom karantinu. E ko ce to sve kontrolisati? Ne mogu nam doktori pomoci,moramo u ovome da budemo zajedno , da budemo odgovorni,a znajuci kakav smo narod,tek nas ceka haos .
da sačekamo Institut za javno zdravlje da izadje informacijama
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks