Smatram da je ova informacija jako korisna, u svjetlu gužvi ispred prehrambenih radnji, pa molim moderatore da ovo ne shvate kao reklamu.
Naime, IDEA nudi uslugu online poručivanja kompletnog asortimana: https://www.ideaonline.me/
Minimalna dostava je 15€ i možete plaćati pouzećem i platnim karticama.
Koliko mi je poznato, jedini su od velikih lanaca koji imaju ovu mogućnost. Alternativno, tu je (bio) i Potrčko za Podgoricu, ali odavno nisam koristio njegove usluge, tako da ne znam da li radi i dalje.
In vino veritas
Maliciozan tekst. Pomoc kroz EU tako sto ona drzava koja moze pomoci salje pomoc. Koja drzava EU u tom trenutku mogla se odreci svojih resursa?
Ima taj Mehanizam svojih nedostataka, pogotovo kad su bili pozari, ali u ovoj situaciji nema mjesta za takvo popovanje.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Fondovi za mnoge stvari postoje. Ali ovdje je u pitanju doniranje opreme bilo, tacnije maski.
Novac Italija ima, ali nema gdje da ih uzme. Oni su nudili da otkupe maske, ali ko ce se odreci sada njih pa i za novac?
@brodomaketar @Gandalf_White @ Tivatech
I Bronx-PG ima neku ideju
Kako napravit masku nema ih nidje !!!!
Ima ali u taj fond, ako se ne varam, ne updaju katastrofe ovog tipa (EU Solidarity fund) niti je ovdje trenutno novac problem.
Sta vise, kao sto neko od kolega rece, cijela EU je pod pritiskom, mislis da trenutno iko razmislja kako da pomogne drugome prije samog sebi kad su svi u istom haosu? Upravo to i zabrinjava jer itekako vjerujem kako u nasoj regiji misle da ce na kraju EU (il ko god) da uleti i pomogne a ono cijeli svijet u rasulu.
Potez vlade je dobar ali po mome nedovoljan, treba da bude jos zesci ali u isto vrijeme treba da pocnu da razmisljaju o posljedicama i kako da rijese ekonomske probleme koji su neminovni ako ovo potraje.
Slusao sam na RAI juce i prekjuce - do maski je tesko doc i to sto se proizvede drzava uzme za zdravstvene radnike i bolesne. Ove maske, hirurske, su dobre za 2 sata nosenja i to je to - poslije moraju u smece. I to kazu da se vrlo vodi racuna kako se skidaju - znaci samo za trakicu se uzmu i bace a ne da se guzvaju rukom. Znaci ima tu mnogo detalja.
Svako pravljenje maski je potpuno uzaludno i bespredmetno - bas su pustali video materijale sa YT i doktor kaze da su one neupotrebljive tj. bolje je bilo sto nego nista ali takve maske, rucno pravljenje ne mogu da sprijece ovaj virus.
Evo kako rade komšije bosanci...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ne mozes tako banalizovati stvari.
Uostalom, zar nije EU zajednica drzava koje su, izmedju ostalog, potpisale ugovore o pridruzivannu i ispomoci u prirodnim katastrofama?
A nisu sve clanice EU pogodjene katastrofalno kao Italija, mislim da ih i vecina i nije u nekom vecem problemu.
Ako cemo bas da banalizujemo primjere, sta ako si sa komsijama potpisa ugovore o uzajamnoj pomoci (izmedju ostalog), i imas ustedjevine a oni ne, ti prekrsis ugovor, zar onda oni ne dovode u sumnju i ostale stavke ugovora?
Da, sa Foreign Policy je tekst.
Kakve veze ima sto je USA sajt iza teksta?
Je li sta neistinito napisano u njemu?
Ovo im moze samo posluzit za priblizavanje Italije Kini, sto USA nikako ne odgovara, tako da ga ne posmatram nimalo geopoliticki.
Forever young, i want to be forever young
Pripremaju se mjere Vlade, za ublažavanje posljedica virusa, u saradnji sa CB...
https://www.portalanalitika.me/clana...uEniY.facebook
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ne, ako se i ta drzava suocava sa problemom ili ima visok rizik. Vlada svake drzave odluci da li ce pomoci, ali prvo mora sebe da zastiti. Mi smo isto u Mehanizmu iako nismo jos clanica EU. Treba mi da im doniramo maske? Po toj logici da, jer nemamo povrdjen virus. Pala bi Vlada da to neka uradi, a krene da se siri virus. Ne nasa.. No ostalih u EU.
Last edited by the_lady_marianna; 16-03-20 at 13:29.
HDL u Donjoj Gorici, samo je istaknuta informacija o mjeri, da ne moze preko 50 da bude istovremeno... Ostalo nista ne praktikuju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Na šta idu niko ne zna sa sigurnošću, ako govorimo o UK, jer im je komunikacija sa javnošću ravna nuli... Zbog fantasy-a, pratim mnogo Britanaca na Twitter-u, svi redom kritikuju Vladu i premijera...
U teoriji, pristup koji oni vjerovatno planiraju, može biti učinkovit... No da bi se sproveo kako treba, komunikacija je ključna...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ajde ovako, pogrdno nazivanje ljudi koji stoje ispred prodavnica da kupe nešto će biti sanckionisano banom na 24h pa na 28h itd...
Ne čeka svako ispred da bi kupio 16 paketa toalet papira i da bi ga neko fotkao i izbačio na vremeplov ili ga na forumu nazvao stokom i slično. Ima nas koji čekamo i za paket pelena.
the World's leading dance event
Sensation
Evo kako da sami napravite masku. Home made.
Uzmite vlažnu maramicu ili po potrebi 2 staviti. Izrežete ovo označeno kao kod mene na slici makazama i maska je gotova. Minut posla:
P.S. ovo je HOME MADE jednostavan način nije profesionalno ali će poslužiti.
Zasto ce posluziti?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Da zastitis druge od sebe, ako imas simptome gripe, da drugima ne dišeš, kijaš itd u lice.
Sama maska te neće zaštitit od gripe, ali ti kao potencijalni nosioc gripe možeš zaštitit druge.
Last edited by Tivatech; 16-03-20 at 14:05.
Preprodaju? Odmah prijaviti...
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks