Results 1 to 25 of 7871

Thread: [COVID-19] S v i j e t

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by dnikola View Post
    Iskreno mislim da život jednog radnika vrijedi više nego bilo kakve plate i zakup, a znam da se slažeš sa tim i da nije to poenta tvog odgovora.
    Niko ne pominje moguće odgovore na ta pitanja koja ti postavljaš, a nisi jedini koji ih postavlja ili razmišlja o tome, ne pričam tek onako, ali trenutno nije trenutak za to.
    Niko ne zna kako će biti, šta će biti i do kada će biti.

Vjerujem da će solidarnot na kraju ove uspješne bitke biti još jedan uspjeh, što su davno stari rekli "Dogovor kuću gradi"....
    ispratio sam do kraja posebno izlaganje ministra ekonomije. ne volim recenice vidjecemo, nadamo se i skupicemo podatke sta je to sto privrednicima treba i kako da rijesimo problem, jer je zdravlje sad najvaznije. parafraziram odgovor na pitanje koje je moralo biti odgovoreno sa malo vise sigurnosti. ne djeluje mi da ce imati odgovor ni za narednih 10 ili 15 dana.
    licnog sam misljenja da ce vecina i sa ovog foruma na kraju trece nedelje poceti da zaboravljaju sta su ovdje pisali kada situacija krene da se malo oteze. evropske drzave ocekuju vrhunac zaraze pocetkom maja mjeseca, bar sam takve procjene cuo. stvarno mislite da mozete da finasijski izdrzite do pocetka juna ovakve uslove.
    nista mi ne bi bilo draze nego da budem toliko pogresnog misljenja oko ovoga.
    ali me nocas nisu smirili, jer mi djeluje bas previse optimisticki. na dnevniku je vecina bila za apsulutno zatvaranje granica osim za cg drzavljane i hranu i ljekove, i sad ocekujem do petka da izadju sa tom naredbom. to mi ne djeluje kao da znas sta radis vec podlijeganje strahu mase u izbornoj godini

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)