http://www.rtcg.me/vijesti/turizam-i...zatvaraju.html
Očekujemo veli navalicu hahahabhahahahahahhahahahahahahhaha
Umjesto da pozovu da se pomogne i to ...
Navalicu očekuje Radulović - ne može ovo Safeta ukopa![]()
One Ring to Rule them all...
Koliko vidim ne poštuje se ni odluka da se sahrane obavljaju u krugu porodice.
Koga briga za račune i fiksne troškove koje imaju ugostitelji u ovom trenutke. Nisam ugostitelj, nemam veze sa tim ali svi će ovim bit pogođeni. Valjda se treba vodit logikom nekom: "Aj da ga zatvorimo 15 dana da ga ne bi utulili na 3 mjeseca (ako ne i više)"
Ovo su stvari koje su iznad svih i tih 15 dana koje se traže od ljudi treba barem ispoštovat. Da se posle ne kajemo što smo prije vremena otpratili ranjive i starije komšije familije i prijatelje.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Ово по процјени неких људи неће трајати 15 него барем још мјесец, проблем ће настати после, обичан народ ће итекако кубурити са новцем.
nothing comes from violence and nothing ever could
Emp, montenegrina, NSX, Tonya, zvoncica
@Brk kuburice svi ali ko mu .ebe mater najbitnije sto manje ljudi da umre..
Manimo se procjena "nekih ljudi"
Niko ne zna koliko moze trajati.
I naravno da sam za potpuno zatvaranje granica, lokala, restorana, kladionica, trznih centara... Samo apoteke I dezurne prodavnice.
Jer ako sad ne budemo pametni I odgovorni, nece nam u tekucoj, a pogotovo sledecoj godini trebati korona, za potpuni KOLAPS.
nas je saka jada.
neka privatnici budu odgovorni svako neka se isprsi koliko moze.
Al isto tako svi moramo zajedno biti odgovorni da ukapiramo da ne cuvamo samo sebe nego i druge odgovornim ponasanjem.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Jadno i zalosno.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Moji stavovi se takvima čine tebi i sličnima kojima je panika u DNK, a brašno/ulje/šećer normalan način funkcionisanja.
Više od pola života sam radio u ugostiteljstvu, od nedavno radim u struci, ali nisam zaboravio kako je to. Nisu svi kafići mašine za proizvodnju i/ili pranje para. Nekima je jedini mali biznis koji im omogućava egzistenciju, kojima se mjesečna zarada u visini jedne ili dvije prosječne plate. Dosta ih znam da su zbog nebrige države oko malih preduzeća ostali i bez toga. Nije Crna Gora samo Podgorica, kad ćete shvatit to?
Prije mjesec i kusur, taman kad je situacija oko corone počela bivati ozbiljnom, došao sam iz istočne Afrike, đe vladaju boleštine poput tifusa, žute groznice, malarije, triposomije, kuge i tuberkuloze. Na aerodrom u PG me je dočekalo par graničara/carinika i pitaju odakle dolazim. Ja odogovorim i oni se smiju, vele "a makse đaole, haha, imaš li što za prijavit"...
Niđe sredstava za dezinfekciju ruku putnika, preventivnih mjera... Čak je aerodrom u Maputo imao na kraju svakog hodnika. Toliko o ozbiljnosti prstiju državnog aparata.
Danas su stvari izgleda malo ozbiljnije, ali i dalje ne mijenja činjenicu da nije ništa čudno što smo bez zaraženih, jer smo mala i granicama izolovana sredina sa 600K stanovnika. U svijetu ima milionskih gradova bez zaraženih.
Zato bih zamolio razumne forumaše da ne šire paniku, jer to nikome dobro ne donosi, uz to je i krivično dijelo.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Rusija je odradila 77k testova na stanovnicima. Svaka im čast. A francuska tipa 8000 na 3000 potvrdjenih.
China tested 320,000 people in Guangdong (population of 113 million people) over a three-week period (podatak 24. februara)
Južna Koreja 250k testova. Italija 86k. Podaci od prije 2 dana.
Last edited by Albatros; 15-03-20 at 13:20.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Podgorički vremeplov objavio
Pg trenutno![]()
One Ring to Rule them all...
Žao mi je shto ne odustajesh no si mi se nakachio,ali dobro,ajde josh ovaj odgovor,jer imam osjecaj da smorismo ostale,ja svoje ti svoje...
Dje si vidio paniku u ijednom mojem postu?
Druze,da zivish sa starijom osobom koja je losheg zdravstveog stanja,vjerovatno bi se pridrzavao svih moguch mjera da sluchajno ne daj Bože ne dodje do zaraze,a kako sinoc ustvrdismo da su kafici potencijalno najopasnja mjesta jer se okuplja veliki broj ljudi,ne vidim shta ti nije jasno?
Imam 4 bliska rodjaka koji trenutno zive bash od ugostiteljstva i to na najboljim lokacijama u PG,isto sam ovo njima rekao,nisu mi se neshto protivili,iako nikome nije milo da je bez profita,ali na prvm mjestu je sad ZDRAVLJE!
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks