ako bude potvrdjen prvi slučaj vjerujem da će ograničiti i rad kafića. ali opet kažem ako osoba ne može sama da skapira ozbiljnost situacije i pored svega ide po kafana onda to dovoljno govori o istoj
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Delta se MORA zatvoriti ako namjeravaju da ova mjera istraje.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ne samo delta nego svi centri
Ministarstvo zdravlja preporučuje:
1. vlasnicima, upravljačima i zakupcima tržnih centara, velikih trgovinskih lanaca i maloprodajnih objekata, objekata za sport i rekreaciju i bazena, igraonica za djecu i sličnih objekta, da sprovode mjere koje imaju za cilj da spriječe okupljanja građana na ograničenom prostoru; Potrošačima i korisnicima usluga navedenih objekata da izbjegavaju stvaranje gužvi i okupljanje na ograničenom prostoru.
Eo oko cijena...
Država nema zakonski mogućnost da nas zaštiti
Sekulić o cijenama u apotekama: Legalno, ali nije moralno
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...i-nije-moralno
One Ring to Rule them all...
Delta se pripremila bolje no svi kafići i prodavnice, stavili su aparate za dezinfekciju i obavještenja po cijelom objektu...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Gasii sve, pjanićemo se po kuća
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
U istom tekstu:
“Uprava za inspekcijeske poslove je jutros rekla da je po Zakonu formiranje cijena slobodno. To je sad legalno, ali ne znači da je moralno. Danas je legalno, ali ne znači da će i sjutra biti legalno. Krenuli smo od prepreke, preko upozorenja, a sjutra naredbom možemo ograničiti cijene”, poručila je ministarka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dosta nas sumnja i osporava rad nase Vlade i drzavnih organa ali nacin na koji su reagovali u situaciji kada je polovina zemalja svijeta na koljenima zbog posljedica pandemije novog virusa je zaista za svaku pohvalu!
Neka me neko ispravi ako grijesim, ali ne postoji zemlja koja je bolje reagovala od Crne Gore u ovakvoj situaciji. Jedna od rijetkih zemalja svijeta bez potvrdjenog slucaja novog virusa a uvela ovakve mjere opreza. Ovako odgovorno se ne ponasaju i mnogo politicki i ekonomsko stabilnije zemlje nakon par hiljada potvrdjenih i desetine/stotine smrtnih slucajeva od posljedica korona virusa.
Svaka cast!
Mijenjam za bocuza Chivas
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja nedje razumijem ispijanje kafa na otvorenom na ovom suncu. Bašta, otvoreni prostor, nijeste zbijeni jedni uz druge. Ono, kažu da je metar bezbjedna udaljenost. Uz dezinfekciju ruku čini mi se ipak bezbjedno.
Jedino da mi se neko nakašlje sto pored, čini mi se da mi ne bi bilo svejedno.
Ne praktikujem, ali kažem da razumijem.
U zatvorenom prostoru već ne kapiram.
Nego, čitah da oboljelima virus može ostaviti ozbiljne posljedice. Koliki je procenat osobs koje dobiju rupe na plućima. Zna li se što.
Čuh danas da je đedicinskom osoblju, konkretno radi se o fizioterapeutima, sad za vikend organizovana cjelodnevna obuka za rad na respiratorima i generalno obuka o ponašanju u ovakvim situacijama.
Pozdravljam odluku o obustavi rada nastavnih ustanova.
Nejasno mi je ponašanje Vučića, ne zabranjuje škole a broj oboljelih se otprilike udvostručio za tri dana. Sestra mi je gore, radi u stranoj firmi, dobili su naredbu da rade od kuće. Ne bih volio gore neko širenje epidemije da se desi, što zbog naroda toga gore, što zbog eventualnog bježanja ovamo.
Samo kazne da uvedu ovima što su boravili u ovim zemljama dje ima regustrovanih, a ne sjede kući i mi smo super.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Naredba stupa na snaga 13. marta, tj od objave odmah, fino pise. A odredjene mjere, npr koje se odnose na skole od ponedjeljka...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Država je uradila ono što je trebalo, sada je na nama samima da odeđene stvari radimo kako treba.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
čekam Bitrate da izbači svoju kolekciju alkohola
Španija proglasila vanredno stanje zbog koronavirusa
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...g-koronavirusa
Pa nek dodje
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bogomi @Djalac ti si i za produzetke spreman...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Telemach pošteno...
Stižu poruke i od Vlade...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Kako je rekao Šehović, da bi se olakšala lična i porodična organizacija, a u svijetlu činjenice da djeca od 16. marta neće boraviti u vrtićima i školama, u tom periodu biće omogućeno da jedan od roditelja-staratelja, usvojilaca ili samohrani roditelj djeteta koje nije starije od 11 godina, ukoliko iskaže potrebu, iskoristi pravo na plaćeno odsustvo.
Ovo je za pohvalu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks