Valja li sta ovaj za posla, neko je pominjao, cak nije ni skup![]()
Tu es mon héro!
Bio je i onaj sa zutim slovima odje promovisan...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Stiglo Al Rehab Silver ulje.(Creed Silver Mountain Water klon)
Mirise cisto, sapunjavo, klasika.Citrus, drvo i mozda neki cvijet.Bice dobro sad kad ugrije.
Onako kezual, za svaki dan
Mada bih rekao da je isti ovaj Silver malo prirodnije mirisao kao parfem nego kao ulje( imao sam EDP 35Ml).
Doduse ulje i traje i projektuje barem 3 puta bolje
Dje provjeravate koja je godina Batch na Manceru, jer na onom sajtu fresh ne podrzava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Ben Dover; 12-03-20 at 13:35.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam mislio da moze jer ga ima na meniju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Utisnuta je godina na pakovanju i bocici npr. 18J284E ovo prvo 18 je valjda godina 2018
Moram podijeliti jedno iskustvo od danas.. Znaci nikad nisam volio niti uzimao kopije parfema, jutros odoh kod frizerke da se osisam, na policu stoji TF Tobaco Vanille.. veli a to je falšina, tester kao, uzela ga za 25 eura.. rekoh daj da probam vala. Namirisah se, evo sad će 6 popodne, znači neka što traje, nego i projektuje kao lud, a miriše prelijepo. Mogu misliti kako onda original radi. Je li realno da su ovako prostudirali ove falšine da ih ovako dobro prave?!
Inace moj signature scent. Najmiliji i najvoljeniji parfem.
Po meni najbolje izveden duvan od svih parfema. A probao sam mnoge.
Razlog da ga maknem neko vrijeme? Upravo te silne falsoke.
Okidac je bio kad su pored mene prosli 5-6 cigancica svi mirisali na tu falsoku a i ja na moj.
Ako si u prilici nabavi sebi 50ml (nije to toliko ni skupo koliko se isplati) . Trajace ti godinu. Ja sam ga koristio u specijalnim okolnostima.
Da znaš da oću.. Mogu misliti stvarno kako original miriše kad je kopija ovakva.
Trenutno vam je na discovery emisija kako ovaj vas brat iz Indije pravi parfem..hahaahah
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ima li dje po parfimerija popusta sad kakvih da se pogledaju parfemi za poklon mi treba ...?
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
Imam par drugova sto bi uzeli Cerdat Boise dekante, moze li se sto organizovat?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks