Hvala uzeh neki u jisk
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Hvala uzeh neki u jisk
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Preporuka nešto s nogu fino da se pojede u krugu autobuske u nk? Može i da se sjedne, ako se ne čeka predugo.
Znate li koga da može napraviti račvu u obliku slova T sličnu kao na ovoj slici:
Ja mu dam specifikacije navoja a on mi napravi ovo.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
@Dejan vidi na https://www.facebook.com/3Dsoba/ za tu račvu, mada ne znam moži li ispuniti "stres/opterećenje" kriterijume
Ima li neko preporuku za neko sredstvo za dezinfekciju predmeta (npr telefona) na bazi hlora?
Mislim da ce ti asepsol zavrsit posao. A mozes i varakinom probat. Ne znam sto si cino s tim telefonom![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako to da su sve male zivotinje lijepe, a sva mala đeca nijesu?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Hvala momci. @0-day ovo je metalno. Gando jesi li znao da je Miloš Zvicer metalostrugar između ostalog? Znaš li ti njega? https://www.vijesti.me/eu-vijesti/do...-metalostrugar
Posle ću se viđeti sa njim da vidim može li mi ovo on napraviti, ako ne onda ću poći sjutra do ovih u Žspu.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Nijesam ja znao da Zvile zna sa strugom inače ne bih tražio dalje. Bez obzira ako se time bavi iz hobija. Uglavnom hvala vam momci, Zvile me je uputio na čovjeka jednog iz Dragove luke pa sam pogodio sa njim da mi to napravi kako mu sam mu rekao za 20 eura. Pa ako šta zajebe poći ću do ovih u Žspu. Danas sam im inače poslao poruku ali mi nijesu odgovarali.
Ponovo da pitam da slucajno ne ide ko za Kranj, nesto da mi donese, veliku bi mi uslugu napravio.
Ima li ko da prodaje onaj dvb t2 uredjaj?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Zna li ko imali uopste i koliki je rok za tuzbu nakon zavrsetka radnog odnosa protiv poslodavca koji nije uplacivao doprinose.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks