Quote Originally Posted by METZ View Post
Reci mi promjene na koži, kao neke rane je li ce češao, istresao, promjene oko oči upale-crvenilo itd..

Pas je lutalica, nema nista od hvatanja pokusavao pa nije dolazio po deset dana i ja sam svjestan da će se teško izliječiti ukoliko je bolestan od Lajšmanije i dajem mu Dovicin nadajuci se da nije Lajšmanija..
Drzi se i ona pod kontrolom ako pas prihvati Alopurinol tablete..
Moje su mogucnosti da mu dajem antibiotike i ako treba još nešto od tableta da mu uključim, da ga hranim, u nekom narednom periodu da mi dozvoli da ga uhvatim i povedem kod veta, napravim neku organizaciju hvatanja i platim sve troskove veterinara ali ja opet imam problem jer ja nemam dje sa njim..
Znaju da se pojave kao pecati po kozi, da dlaka opada na pojedinim mjestima, mada to zna da im se pojavi od 100 stvari.. Pokusaj sa antibioticima, al ako je lasmanija,nazalost, samo ce da se namuci.. Interesantno, sto nisam znao, to mi kaze onaj Scekic veterinar, koji operise u mont vet, lasmanija moze da se prenese i na covjeka u slucaju da komarac isti ujede psa zarazenog lasmanijom i covjeka posle toga..

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka