Page 30 of 317 FirstFirst ... 202627282930313233344080130 ... LastLast
Results 726 to 750 of 7918

Thread: [COVID-19] S v i j e t

Thanks Thanks Given 
    27,607
    Thanks Thanks Received 
    8,740
    Thanked in
    4,327 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Sad bez zezanja - mislim da je ekonomija, konkretno avio industrija (Lufthanza otkazala 7200 letova da ne pričam po Aziji) koja će imati akumulirani gubitak od 100+ milijardi, turizam (to bog sami zna koliko će minusa) pa onda sve ostalo - došlo do tačke bez povratka

Mislim da ćemo u maju/junu da kliznemo u globalnu recesiju

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Prijatelj jedan imao ukazana dva swminara, Ljubljana april, Njemačka maj i oba mu otkazana.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Potpuno se slazem sa Gandom oko ekonomije . Ako Amerika koja trenutno i nije nesto pogodjena odvaja tj valjda je vec odvojila 8,3 milijarde za pomoc onda se nesto debelo sprema . Sto se tice Lutfanze id 750 aviona ne lete 150 pa racunajte bar dva leta dnevno koliko je to . Portugalija koja maltene i nije pogodjena otkazala je tj njihov avio previznik preko hiljadu letova .
    Naravno bogatije zemlje su bolje pripremljene pa eto Kina je otkupila ( 20 milijardi dokara akcije koje su bile nekoliko stotina milijardi pre krize ) za bagateli akcijd svoje petroni teske infustrije od Britanaca i Amerikanaca

Tako ce vjerovatno da bude kupovine od bogatih akcija mnogo toga .

Prva steta zvanicna kod nas je sto MN nece letjeti od 13. za Rim

Thanks Thanks Given 
    12,612
    Thanks Thanks Received 
    2,367
    Thanked in
    1,209 Posts

@Gandalfe, pođi privatno izvadi krv, provjeri CRP i ako je on ok dobro je to...ako nije onda kod dr odmah
    Quote Originally Posted by sparky View Post
    Mislim da bi bilo lijepo da objave detalje vezano za smrt ove đevojke a i ostalih jer ljudi treba da znaju šta da rade, nije bitno je li corona ili običan grip.
    Piše da nije imala pratećih oboljenja, znači umrla je "samo tako". Kaže ima 370 registrovanih a pođeš u bolnicu tamo pola CG, koliko ima ljudi što sjede doma i liječe se sami, uzimaju neke osnovne tablete itd itd.

Žao mi je kad čujem ovakve vijesti, mladi život jedan ode.
    Znači, naši doktori su jedna....ne znam adekvatnu riječ...dečkić od 19 god. sin prijateljice već 4 dana 39.5 ne može mu majka spuštiti temp. i odu od izabrnoga, ništa, limuna pij i to je to...posle tri dana, dijete iscrpljeno, nagrđeno opet kod izabrane, zamoli da mu uradi nalaze, ma ni da čuje, pij tečnosti, limunade i pošalje ih doma....žena van sebe ode u privatnu laboratoriju krv đetetu uzmu....CRP 300! Odmah u urgentni teška upl pluća! Pa da ne poludiš! Bas sam se iznervirl tačno je treba ambisat!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    5,255
    Thanks Thanks Received 
    9,529
    Thanked in
    4,620 Posts

kod mene nije tako, meni je pocelo grlom, pa nos, pa neka malaksalost, al mislim da nisam imala temperaturu. mozda je prehlada.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    @Gandalfe, pođi privatno izvadi krv, provjeri CRP i ako je on ok dobro je to...ako nije onda kod dr odmah
    Mali mi se ovako identično napatio 7 dana.
    Da vidimo sjutra situaciju - ne trčim kod doktora za svašta dok ne prigusti

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    Potpuno se slazem sa Gandom oko ekonomije . Ako Amerika koja trenutno i nije nesto pogodjena odvaja tj valjda je vec odvojila 8,3 milijarde za pomoc onda se nesto debelo sprema . Sto se tice Lutfanze id 750 aviona ne lete 150 pa racunajte bar dva leta dnevno koliko je to . Portugalija koja maltene i nije pogodjena otkazala je tj njihov avio previznik preko hiljadu letova .
    Naravno bogatije zemlje su bolje pripremljene pa eto Kina je otkupila ( 20 milijardi dokara akcije koje su bile nekoliko stotina milijardi pre krize ) za bagateli akcijd svoje petroni teske infustrije od Britanaca i Amerikanaca

Tako ce vjerovatno da bude kupovine od bogatih akcija mnogo toga .

Prva steta zvanicna kod nas je sto MN nece letjeti od 13. za Rim
    Kod nas zvanična šteta MNE ne leti za Rim.

A niko ne smije (da ne bi dizao paniku) da priča kako nam otkazuju za maj i jun. Pljušte otkazivanja svaki dan.
    Država se pretvara da se nista ne dešava - a 1/1 će morati da podrži turizam da ne bismo propali
    Last edited by Gandalf_White; 05-03-20 at 22:16.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    427
    Thanks Thanks Received 
    1,394
    Thanked in
    939 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Prijatelj jedan imao ukazana dva swminara, Ljubljana april, Njemačka maj i oba mu otkazana.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
    Evo jos nesto interesanto... HTZ (Hrvatski Turisticki Zavod) otkazao skoro pa sve online marketing kampanje u Njemackoj (za sada) zbog Corona virusa. Inace upravo u ovo doba godine pocnu sa najvecim bumom sa reklamiranjem.

Po meni totalni promasaj, bas bi trebali jos vise da rokaju sa reklamama upravo sad, al' ajd.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Evo jos nesto interesanto... HTZ (Hrvatski Turisticki Zavod) otkazao skoro pa sve online marketing kampanje u Njemackoj (za sada) zbog Corona virusa. Inace upravo u ovo doba godine pocnu sa najvecim bumom sa reklamiranjem.

Po meni totalni promasaj, bas bi trebali jos vise da rokaju sa reklamama upravo sad, al' ajd.
    Njemcima je ovo zadnji rok kad uplacuju aranzmane . Rijetko oni cekaju zadnji momenat . Zato je u ovom dobu i sajam u Berlinu i naravno svi se zele sada orestaviti . Ali ko ce sada rezervisati ? Niko .
    Ako virus stane Njemci ce ici na ljetovanje , zavisno koliko im pogodi ekonomiju . Ali ce svi morati obarati cijene .
    Ako nasi hotelijeri moraju pristati da grupa moze da otkaze dva dana prije dolaska onda vam je sve jasno . A na takve uslove ce svi morati pristati sto je strasno ali i od strasno ims strasnije

Thanks Thanks Given 
    427
    Thanks Thanks Received 
    1,394
    Thanked in
    939 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    Njemcima je ovo zadnji rok kad uplacuju aranzmane . Rijetko oni cekaju zadnji momenat . Zato je u ovom dobu i sajam u Berlinu i naravno svi se zele sada orestaviti . Ali ko ce sada rezervisati ? Niko .
    Ako virus stane Njemci ce ici na ljetovanje , zavisno koliko im pogodi ekonomiju . Ali ce svi morati obarati cijene .
    Ako nasi hotelijeri moraju pristati da grupa moze da otkaze dva dana prije dolaska onda vam je sve jasno . A na takve uslove ce svi morati pristati sto je strasno ali i od strasno ims strasnije
    Poprilicno sam dugo se bavim marketingom te samim tim i nisam dzabe rekao da mislim da je totalni promasaj otkazati kampanje sada. Sa sitnim "popustima" i drugacijim pristupom upravo bi sad trebali da pojacaju.
    Velika vecina ce ici na ljetovanje kako god okrenes, Corona ili ne. Naravno pod uslovom da zemlja nije u "Italija statusu".

PS
    Zaboravih pomenuti da su isto uradili i za sve zemlje Skandinavije.

Meni ovo, iskreno, sve vise lici na globalnu namjerno "pojacanu" paniku. Ko zna iz kojih razloga, nista nema nekog pretjeranog smisla.

Thanks Thanks Given 
    1,490
    Thanks Thanks Received 
    5,956
    Thanked in
    2,803 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Ako stvarno imaju mali broj testova…. sta reci.
    Hmm.. kako da bude potvrđenih slučajeva ako se ljude nema čime testirati?

Meanwhile in Slovenija

U Sloveniji je, prema posljednjim informacijama, otkriveno ukupno šestero zaraženih. Ranije u četvrtak znalo se za tri slučaja, dok su u večernjim satima mediji u susjednoj državi izvijestili o dodatne tri zaražene osobe. Prvi zaraženi je stigao iz Maroka, druga dvojica su bili njegovi suputnici, četvrti i peti slučaj su osobe koje su bile na putu u Italiji i nemaju veze s prvom trojicom, a šesti slučaj je muškarac iz okolice Maribora za kojeg se još ne zna gdje je 'pokupio' virus.

Slovenija se našla u neugodnoj situaciji jer je prvi zaraženi koronavirusom došao u subotu 29. veljače na hitni odjel Sveučilišnog kliničkog centra (UKC) u Ljubljani bez prethodnog poziva i tako prekršio upute zdravstvenih vlasti. No, tada je vraćen na kućnu njegu. Budući da mu se stanje pogoršalo, u srijedu se javio u Dom zdravlja Vič-Rudnik, odakle je premješten u UKC, dijagnosticiran mu je koronavirus i smješten je u karantenu.

Dakle, postoji velika vjerojatnost da su u Sloveniji od subote brojni ljudi, ne znajući, bili u kontaktu s nekim od zaraženih. Vlasti su pozvale sve koji su u subotu od 20 do 21.30 bili na hitnom odjelu UKC-a da se jave kako bi dobili potrebne upute. Supruga prvog zaraženog dosad nije inficirana. Ona je profesorica i radi u jednoj ljubljanskoj osnovnoj školi.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...judi/10056931/

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Ja sam ubijedjen da u CG ima zarazenih od Korona virusa. Jer skoro pa nemoguce da svi u regionu imaju zarazene osim nas.
    Ali vj dosta tih ljudi prelezi taj virus i pobijedi jer to bubasvaba virus
    I iskren da budem bolje tako nego haos i panika..

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8,543
    Thanks Thanks Received 
    1,453
    Thanked in
    626 Posts

Ningbo, Kina
    Visoki stepen drustvene odgovornosti za zemlju sa preko milijardu ljudi. Ogromna sredstva se ulazu u prevenciju, edukaciju, zastitu i kontrolu. Zato je broj zarazenih u konstantnom padu. Sve se radi samo da biznis ne bi patio a rezultati se vide u padu broja zarazenih. Mada oni su relativno spremno docekali ovu zarazu pouceni predhodnim epidemijama pticije pa svinjske gripe. U svakom slucaju mislim da se na to u Evropi gleda previse opusteno ili su nam resursi dobro dobro ograniceni. Tek treba da se vidi.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    380
    Thanked in
    202 Posts

L’etŕ

Scrive l’ISS che l’etŕ media dei pazienti deceduti č 81 anni: e che ci sono 20 anni di differenza tra l’etŕ media dei deceduti e quella dei pazienti positivi al virus. La maggior parte dei decessi — 42.2% — si č avuta nella fascia di etŕ tra 80 e 89 anni; il 32.4% dei decessi erano tra 70 e 79; l’8.4% erano tra 60 e 69; il 2.8% tra 50 e 59 e il 14.1% sopra i 90 anni. Le donne decedute dopo aver contratto il virus hanno un’etŕ piů alta degli uomini. L’etŕ mediana per le donne č 83.4, l’etŕ mediana per gli uomini č 79.9.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

tačno imam utisak da je ovaj virus smišljen da se rasterete malo penzioni fondovi
    She is only here to annoy herself!

14. The Following 2 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

1. Afghanistan (1 case)

2. Algeria (12 cases)

3. Andorra (1 case)

4. Argentina (2 cases)

5. Armenia (1 case)

6. Australia (59 cases, 2 deaths)

7. Austria (41 cases)

8. Bahrain (49 cases)

9. Belarus (6 case)

10. Belgium (50 cases)

11. Bhutan (1)

12. Bosnia and Herzegovina (1 case)

13. Brazil (8 cases)

14. Chile (2 case)

15. Cambodia (1 case)

16. Canada (37 cases)

17. Croatia (6 cases)

18. Czech Republic (12 cases)

19. Denmark (3 cases)

20. Dominican Republic (2 cases)

21. Ecuador (13 cases)

22. Egypt (3 cases)

23. Estonia (1 case)

24. Finland (3 cases)

25. France (423 cases, 7 deaths)

26. Georgia (1 case)

27. Germany (349 cases)

28. Gibraltar (1 case)

29. Greece (31 cases)

30. Hong Kong (103 cases, 2 deaths)

31. Hungary (1 case)

32. Iceland (26 cases)

33. India (31 cases)

34. Indonesia (2 cases)

35. Iran (3,513 cases, 107 deaths)

36. Iraq (38 cases, 2 deaths)

37. Ireland (13 cases)

38. Israel (17 cases)

39. Italy (3,858 cases, 148 deaths)

40. Japan (1,045 cases, 12 deaths)

41. Jordan (1 case)

42. Kuwait (58 cases)

43. Latvia (1 case)

44. Lebanon (13 cases)

45. Lithuania (1 case)

46. Luxembourg (1 case)

47. Macao (10 cases)

48. Malaysia (50 cases)

49. Mexico (5 cases)

50. Monaco (1 case)

51. Morocco (16 cases)

52. Nepal (1 case)

53. Netherlands (82 cases)

54. New Zealand (4 cases)

55. Nigeria (1 case)

56. North Macedonia (1 case)

57. Norway (15 cases)

58. Oman (16 cases)

59. Pakistan (6 cases)

60. Palestine (7 cases)

61. Philippines (3 cases, 1 death)

62. Poland (1 case)

63. Portugal (8 cases)

64. Qatar (7 cases)

65. Romania (3 cases)

66. Russia (7 cases)

67. San Marino (1 case)

68. Saudi Arabia (5 cases)

69. Senegal (2 cases)

70. Singapore (117 cases)

71. Slovenia (1 case)

72. South Korea (6,284 cases, 42 deaths)

73. Spain (263 cases, 3 deaths)

74. Sri Lanka (1 case)

75. South Africa (1 case)

76. Sweden (52 cases)

77. Switzerland (18 cases, 1 death)

78. Taiwan (44 cases, 1 death)

79. Thailand (47 cases, 1 death)

80. Tunisia (1 case)

81. Ukraine (1 case)

82. United Arab Emirates (27 cases)

83. United Kingdom (116 cases, 1 death)

84. United States (228 cases total, 14 deaths)

85. Vietnam (16 cases)

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Sad bez zezanja - mislim da je ekonomija, konkretno avio industrija (Lufthanza otkazala 7200 letova da ne pričam po Aziji) koja će imati akumulirani gubitak od 100+ milijardi, turizam (to bog sami zna koliko će minusa) pa onda sve ostalo - došlo do tačke bez povratka

Mislim da ćemo u maju/junu da kliznemo u globalnu recesiju

posto pratis, a meni malo mrsko da trazim zasto....
    kako je EU ekonomija izgurala na 15,6 milijardi gubitka
    svi ostali regioni su na 4 do 5 milijardi.
    3x vise mi je bas nekako nerealno

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Last edited by Hell Raiser; 06-03-20 at 08:11.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    posto pratis, a meni malo mrsko da trazim zasto....
    kako je EU ekonomija izgurala na 15,6 milijardi troska.
    svi ostali regioni su na 4 do 5 milijardi.
    3x vise mi je bas nekako nerealno

Pa ako uzmeš u obzir da je bila kineska nova godina kada je tamo godišnji odmor i da su Italija i Francuska tu najviše kiksali. U Francuskoj pad turizma 40% u odnosu na prošlu godinu.
    Samo Lufthanza otkazala 7200 letova, portugalska avio kompanija 1000 itd.
    Dosta EU kompanija zavisi od kineskih poluproizvoda - zbog zatvorenih fabrika u Kini i logističkih problema - veliki broj fabrika u EU ne na 10-20% proizvodnih kapaciteta.
    Berze su u EU padale u zadnje 10 dana 3% na dnevnom nivou ( bila je korekcija prekjuče ali juče i danas opet na glavu).
    Skoro sve EU zemlje izvoze gotove proizvode za Kinu - koja je najveće tržište na svijetu - a tamo je pad potrošnje zbog panike od ekonomske krize.
    Industrijska proizvodnja u Njemačkoj samo prošle godine je padala oko 1% po kvartalu - ove godine će to biti mnogo više...
    U stanju zdravstvene panike ljudi kupuju manje svega - jedino se potrošnja hrane i farmaceutskih proizvoda ne mijenja - nego raste
    Recimo bilo ko će dobro razmisliti sad da li da kupi novo auto - televizor - uzme kredit kad je skoro pa jasno da svijet srlja u recesiju.

Last edited by Gandalf_White; 06-03-20 at 08:19.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

znam kako funkcionise ekonomija, i da je dosta toga palo jer kinezi ne putuju, ali opet zar je EU toliko interesantna kinezima u odnosu na americke kontinente ili afriku.
    svi zavise od poluproizvoda i resursa iz kine, pa opet je razlika 300%.
    samo zato pitah. da li ostali umanjuju namjerno gubitke zbog panike ili ih naguravaju evropljanima iz nekog razloga

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    znam kako funkcionise ekonomija, i da je dosta toga palo jer kinezi ne putuju, ali opet zar je EU toliko interesantna kinezima u odnosu na americke kontinente ili afriku.
    svi zavise od poluproizvoda i resursa iz kine, pa opet je razlika 300%.
    samo zato pitah. da li ostali umanjuju namjerno gubitke zbog panike ili ih naguravaju evropljanima iz nekog razloga

Naravno - Kinezi generalno najviše putuju u Evropu i Azijske zemlje. I kad uzmeš da su cijene letova/smještaja/svega skuplje nego skoro svuda to je to
    Nemoj zaboraviti da je EU ekonomija jaka i da se bazira na finalnom proizvodu.
    Ameri su oprezni sa pretpostavkama naravno.

Ali evo ti samo jedan primjer - kako će svi ovi potresi u avio industriji uticati na Airbus kompaniju recimo ? Koliko će milijardi ona izgubiti ?

Thanks Thanks Given 
    4,230
    Thanks Thanks Received 
    3,272
    Thanked in
    1,410 Posts

1. Afghanistan (1 case)

2. Algeria (12 cases)

3. Andorra (1 case)

4. Argentina (2 cases)

5. Armenia (1 case)

7. Austria (41 cases)

8. Bahrain (49 cases)

9. Belarus (6 case)

10. Belgium (50 cases)

11. Bhutan (1)

13. Brazil (8 cases)

14. Chile (2 case)

15. Cambodia (1 case)

16. Canada (37 cases)

17. Croatia (6 cases)

19. Denmark (3 cases)

21. Ecuador (13 cases)

22. Egypt (3 cases)

23. Estonia (1 case)

24. Finland (3 cases)

26. Georgia (1 case)

27. Germany (349 cases)

28. Gibraltar (1 case)

29. Greece (31 cases)

31. Hungary (1 case)

32. Iceland (26 cases)

33. India (31 cases)

34. Indonesia (2 cases)

37. Ireland (13 cases)

38. Israel (17 cases)

41. Jordan (1 case)

42. Kuwait (58 cases)

43. Latvia (1 case)

44. Lebanon (13 cases)

45. Lithuania (1 case)

46. Luxembourg (1 case)

47. Macao (10 cases)

48. Malaysia (50 cases)

49. Mexico (5 cases)

50. Monaco (1 case)

51. Morocco (16 cases)

52. Nepal (1 case)

55. Nigeria (1 case)

57. Norway (15 cases)

58. Oman (16 cases)

59. Pakistan (6 cases)

60. Palestine (7 cases)

62. Poland (1 case)

63. Portugal (8 cases)

64. Qatar (7 cases)

65. Romania (3 cases)

66. Russia (7 cases)

67. San Marino (1 case)

69. Senegal (2 cases)

71. Slovenia (1 case)

74. Sri Lanka (1 case)

76. Sweden (52 cases)

80. Tunisia (1 case)

81. Ukraine (1 case)

85. Vietnam (16 cases)

Koji sajt uzeti kao najmjerodavniji?

Ja odje pratim ali vidim da ima odstupanja u odnosu na tvoju listu... https://gisanddata.maps.arcgis.com/a...23467b48e9ecf6
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Koji sajt uzeti kao najmjerodavniji?

Ja odje pratim ali vidim da ima odstupanja u odnosu na tvoju listu... https://gisanddata.maps.arcgis.com/a...23467b48e9ecf6
    Ja pratim CNN - al Džaziru - bbc - cdc - i lokalne sajtove - Index.hr fokus.ba itd
    Imaju skoro svi live updates

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

1. Afghanistan (1 case)

2. Algeria (12 cases)

3. Andorra (1 case)

4. Argentina (2 cases)

5. Armenia (1 case)

7. Austria (41 cases)

8. Bahrain (49 cases)

9. Belarus (6 case)

10. Belgium (50 cases)

11. Bhutan (1)

13. Brazil (8 cases)

14. Chile (2 case)

15. Cambodia (1 case)

16. Canada (37 cases)

17. Croatia (6 cases)

19. Denmark (3 cases)

21. Ecuador (13 cases)

22. Egypt (3 cases)

23. Estonia (1 case)

24. Finland (3 cases)

26. Georgia (1 case)

27. Germany (349 cases)

28. Gibraltar (1 case)

29. Greece (31 cases)

31. Hungary (1 case)

32. Iceland (26 cases)

33. India (31 cases)

34. Indonesia (2 cases)

37. Ireland (13 cases)

38. Israel (17 cases)

41. Jordan (1 case)

42. Kuwait (58 cases)

43. Latvia (1 case)

44. Lebanon (13 cases)

45. Lithuania (1 case)

46. Luxembourg (1 case)

47. Macao (10 cases)

48. Malaysia (50 cases)

49. Mexico (5 cases)

50. Monaco (1 case)

51. Morocco (16 cases)

52. Nepal (1 case)

55. Nigeria (1 case)

57. Norway (15 cases)

58. Oman (16 cases)

59. Pakistan (6 cases)

60. Palestine (7 cases)

62. Poland (1 case)

63. Portugal (8 cases)

64. Qatar (7 cases)

65. Romania (3 cases)

66. Russia (7 cases)

67. San Marino (1 case)

69. Senegal (2 cases)

71. Slovenia (1 case)

74. Sri Lanka (1 case)

76. Sweden (52 cases)

80. Tunisia (1 case)

81. Ukraine (1 case)

85. Vietnam (16 cases)

Slobodno možeš sve ove brojke da pomnožiš sa 100.
    Za 20 dana u svijetu (bez Kine) će biti najmanje 100K registrovanih.
    Last edited by Tivatech; 06-03-20 at 09:17.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Slobodno možeš sve ove brojke da pomnožiš sa 100.
    Komentarišem sa drugom jutros - u Iranu su stotine hiljada zaražene 100%

8% parlamenta im je zaraženo

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

cG - Kosovo - Albanija - Bugarska - Moldavija i Slovačka su jedine zemlje Evrope bez virusa

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

It's propagand. For us in Montenegro is nothing.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

26. The Following 4 Users Say Thank You to Dejan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    It's propagand. For us in Montenegro is nothing.
    Kako smo najebali ako ne stane ovo u martu...
    Krenula otkazivanja za maj....

Page 30 of 317 FirstFirst ... 202627282930313233344080130 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)