Imamo li uopšte kompetentnih (stručnih, poštenih, časnih) kadrova, evo ne znam, pitam?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 05-03-20 at 20:05.
A kako ovo tajno? Bas me zanima, po tome bi svi ostali slucajevi kod ovog rata, trebali biti pod tajno, jer su isti ?
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
kako kako? imas avetinju i rijeseno ubistvo, niko ne mora znat detalje. je l sad jasnije?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne to, nego ne razumijem zasto je ovaj slucaj pod tajno , a svi ostali nisu bili, vec su pricali o njima,pa mi je nejasna ta selektivnost, bez ako to nije tajno zato sto je u toku radnja....
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
zato sto imaju rijesen slucaj. a kako, to ne smijes znat. ne znam sta tu nije jasno.
jes, posto mi zivimo u zimbabveu pa ne treba da nas zabrinjava situacija.
Kad cujem da je nesto zavrsilo kod sdt-a, pritisak mi skoci. i tajno kad cujem isto.
Last edited by goozica; 05-03-20 at 20:26.
Idemoo Niiiiiiiš
Mat hahahhahahaha
Ovaj je u onih 60% sto zive sa roditeljima
Hahahhahah eo Baković ima fanove, zaustavljaju ga po Podgoriciblue:
mora da su bako i novinarka bili u vezi.
Vjerujte mi...
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Meni i dalje nije jasno kako se ne priča o preventivi ....
Znači da spriječiš to prije nego se desi..
Ništa mi jasno nije
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Sto su sad stvarno svi slucajevi tajni?
Studirah pravo i tamo učismo da je to da se zaštite maloljetna lica ili žene-silovanje..
Odje sve tajno u pm.
https://www.facebook.com/12693835431...7014841084011/
Nije ga, veli, sramota da seta pored ovih sto rade za 400e sa Roleksom na ruku.
Kad se desilo ubistvo u Herceg Novi, (prije par dana), poslali su oko 30tak policajaca-interventni vod da ide od kuce do kuce i pretresaju, od Kostanjice do Morinja
Jer su imali informaciju da se neko u tim kucama krije, a onda sinoc na dnevnik objasne kako se ubica sa pomocnicima kretao, bez zadrzavanje po kucama u Morinju...
a moj brale
davajte linak sa yt?
Čudi me da ga Petar nije malo više pritisnuo sa onim dirty policajcem Samardžićem, jedva da su ga i pomenuli.
Ipak, ispritiskao ga je dovoljno, odgovori su u pojedinim situacijama bili jako komična opravdanja tipa "mene ljudi po gradu stalno zaustavljaju i to ljudi koje ne poznajem da mi pruže podršku i prokomentarišu kako me novinari šikaniraju svako malo... "blue: hajlajt definitivno, na konto afere Rolex.
Koliko oni obraza nemaju, koliko su se zanijeli u svemu tome. Pa ako te narod placa, ako radis za taj narod, moras da dijelis sudbinu tog naroda.
Sa druge strane, da je umjesto njega Krang bio u emisiji, opet bi glupo izgledao. Jer jedostavno su nemocni da objasne neke stvari koje se desavaju. Ne mozes da ih objasnis.
Petar je bio dobar kao i obicno. Narod je tu da donosi sud. Momenti kada izbeci ovaj su neprijatni. Neprijatniji cak i od momenata kada govori za svaki slucaj da je tajan i ne moze se komentarisati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks