student paket ti vazi dok ne odes u penziju. Poneses im uvjerenje o penziji, i prebacice te na surf paket (jer penzioneri ne downloaduju puno, ne interesuje ih pronjava, samo idu na chat).![]()
02.01.2007
Evo jytros se neko vreme nisam mogao konektovati i kad sam se konektovao napokon negde oko 12:15 malo mirc/bnc/eggdrop & other shit sam koristio i sve okej radi...
Ylazim na Counter-Strike servere i ping mi 70-80, jyche je bio normalan 30-40 a danas....
I ovo se ne deshava samo meni vec dosta ljydi iz HNa, da li je mogyce da opet neshto "popravljate" ???
I kada cy moci da zaigram normalno?
Hvala...
Pozdrav![]()
Odradi tracert prema serveru gdje igras CS i vidi dje ti zapinje nemora biti do T-Coma...znam u zadnjih mjesec dana dosta ljudi sirom evrope je imala problem sa WoW zbog telia network neznam kako je tacno za counterom ali tracert bi trebao da pomogne da vidis dje zapinje![]()
Without education, you're not going anywhere in this world
oce li mi ko objasnit sto meni ova veza non-stop puca???
imam ADSL i do prije one velike kise je radio normalno! od kad je kisa pala riknuo je tel 1dan i ADSL je puko...od tada svaki dan moram da se konektujem po 150puta na dan...ima li rijesenja?
ako moze bez smajlija i tako tih cuda da ne bi mislio da me zaebaete odje!!!
hvala unaprijed
History comes to life when you get involved and do it yourself.
ja se od oko 7 ne mogu nnikako konektovati. u cemu je stvar? (pitam ja, svjestan da odgovor nece stici)
Ne gubi nadu, ferarista... 080080080 - To su vesele devojke![]()
Dobar dan.
Zamolio bih helpdesk da mi objasni nesto.(imam adsl student paket) Svaki put kad se povezem na net i pogledam "moj T-Com", ostvareni saobracaj mi je veci, bar za 20mb, od onoga koji je bio ostvaren prije nego sto sam se disconectovao. Veoma je iritirajuce gledati izgubljene megabajte.
U cemu je problem: neko sa strane mi ulazi na account ili vi po default-u uzimate odredjenu kolicinu mb po konekciji?
Hvala unapred..
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Nijesam helpdesk ali otprilike.
Moze ti bit da ti u pozadini neki programi traze update i skidaju ga sa neta. Ako imas kaspersky on se svakodnevno update-uje vise puta.
Vidji da u CP routera/modema iskljucis start on data.
Stavi recimo Stop, pa na net ides preko PPPoE konekcije.
Valjda ga nijesam zakomplikovao?:-)
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ma najvjerovatnije samo kasni obracun na sajtu. O ovome je vec diskutovano.
Za mob (postpaid) kasne oko dan sa najsvjezijim podacima, pocetkom mjeseca im se omakne i 2-3 dana kasnjenja.
Evo dvije noci adsl posle 3 neradi jedno par minuta...sta radite ovo svaku noc...e pa ovo je da poludis koliko nesposobnih ljudi na jednom mjestu![]()
U pomenutom vremenskom intervalu nije bilo problema sa ADSL-om (globalno gledano). Naravno, to ne znaci da vi nemate problem. Zbog toga vas molim, i ostale korisnike da za ovakav problem ne traze rjesenje ovdje (nije mjesto), vec 080080080.... (broj telefona na kojem je instaliran ADSL, dvosmjerna komunikacije,...)
Zbog malih milion razloga moze da bude da vama ne radi ADSL,...
Ja sam probao da okrenem 080080080 ali je bilo zauzeto...a problem je bio do vas jer svaki puta kada vi raidite nesto ili imate neki problem meni stoje dvije zelene upaljene i jedna crvena na ADSL router control panelu dok kad meni pukne veza dvije donje su mi crvene i operational status mi je zuti barem je tako vazda bilo evo vise od godinu dana a i trebalo mi je vise od 7-8min da se ponovo konektujem toliko meni sigurno nebi trebalo da je meni pukla veza![]()
Last edited by The Game; 05-01-07 at 11:54.
Ajde ljudi uozbiljite se stranicom za provjeravanje statusa..stalno mi pise 5 GB..kako da kontrolisem i raspolazem, kad ne mogu da vidim koliko mi je ostalo.. Sram vas bilo !!!!!
QQ ni pjesmu ne mogah skinut no mi ADSL mora puc. I to an Badnji dan. Vele da se danas valja sve pocet radit. :roll:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks