Mnogo mi se sviđa ova lokal patritot priča
Bokeši Forum čvrsto protiv bilo kakve saradnje sa DPS-om
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...dnje-sa-dps-om
„Za direktoricu Turističke organizacije Tivat DPS je doveo osobu koja se u more i luke razumije koliko i ja u uzgajanje stoke sitnog i krupnog zuba. Još uz to koordinator DPS za Tivat Predrag Nenezić vrijeđa i nipodaštava Tivćane tvrdeći da mi u našem gradu nemamo adekvatan kadar za mjesto direktora TO, pa ga on mora dovoditi iz Berana. Tivat ima više nego dovoljno sopstvenih obrazovanih i sposobnih ljudi kojima treba dati šansu da rade u svom gradu i doprinesu njegovom razvoju, a ne činiti sve da se uništi i oduzme taj naš tivatski i bokeški duh, i da nas ovako bukvalno razapinju.“- kazao je Petković, ističući da BF jeste lokalpatriotska, ali nije antidržavna politička opcija.
„Crna Gora jeste držva u kojoj živimo, ali je Boka naš dom.“- podvukao je Petković koji je na pitanje „Vijesti“ hoće li BF ako dođe u priliku da od njega zavisi većina u novom sazivu parlamenta i formiranje nove vlasti u Tivtu, koalirati sa DPS, odgovori sa „ne daj Bože!“
„Čvrsto garantujemo da nećemo sarađivati sa DPS, ali ni sa SD i HGI koje nose ništa manju odgovornost za ovo što se Tivtu dešava. Pogledajte samo što je Tivtu napravio ovaj nakaradni Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata koji je izglasan odlučujućim glasom takozvanog Bokelja i Tivćanina i lažnog pripadnika hrvatske zajendnice Adrijana Vuksanovića (HGI). On ne reprezentuje hrvatsku zajednicu, već samo zajednicu uhljeba.“- poručio je Petković.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Bookmarks