Hahahahaha to su vrata bulatovic auto shopa hahahahah
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ko radi dobro felne koje su oguljene na ivičnjak?
Nisu krive i to, samo malo ivice i krak oguljeni i treba da se sredi i prelakira
Last edited by mur3633; 03-03-20 at 09:29.
Luka Šundić kačio sam broj prije par strana.
Pozdrav ljudi, imam jedan problem sa autom - Reno Senik II 1.5 dci 2005. Suština problema je sledeća: U toku vožnje mi se desi da se auto ugasi (jednom prilikom mi je na kratko pisala poruka low battery ali se to samo jednom desilo). Kada nakon toga pokušam da ga upalim on vergla ali neće da upali i izbaca grešku Injection Fault. Poslednji put kada sam ga ja vozio se to desilo 3 puta u roku od 10 minuta. Nekada nakon toga upali iz drugog a nekad iz desetog puta. Prije ovoga sam u januaru takođe imao problem sa startovanjem (isto vergla ali neće da upali) pa je prvi put zamijenjena elektronika kod akumulatora a nakon 20ak dana se slična stvar desila kada nije htio da upali ispod temperature od 0 stepeni i tada su sva četiri grijača zamijenjena.
Nakon prijave kvara majstoru, on je uzeo auto da ga testira ali nakon 10km vožnje nije se ništa desilo pa nije mogao da utvrdi o čemu je riječ.
Svakako ću ga povesti kod drugog majstora na dijagnostiku ali rekoh prvo i vas da pitam možda je imao neko sličan problem. Neko kaže da je možda do akumulatora, neko do senzora radilice i tako...
Meni je radio izvjesni Mirko, ceramic_polishing ili tako nesto profil na instagram. Trebale su da se pokiraju, i nesto ofarba. Odradio ih je odlično, sad mi je ljetnji set kod njega.
E sad ne znam kakve su tvoje felne i je li to posao za njega ili bilo kog lakirera.
Poslato s Jadrana
Moje su dobre, nego pitam za druga)
Hvala svakako pitaćemo i ovog lika
Luka ti je dobar ali skup.
Mene jednom iznerviralo brat mu ostavio felne i to preko zajednickog druga da ih ispolira i obrusi jedan dio i cuda lik meni donese felne i ja platih kad one glibave.
A vala kad uzmes 80e za poliranje i sredjivanje felni onda brate operi ih da sijaju..
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by Djalac; 03-03-20 at 11:05.
Nije farbanje nego poliranje.Nemoj me zezati.
Stv i obrusio taj jedan precnik,luk na tocak od bmw-a i to je cijena za kuma jer se druze.
Ma sve to ok platis da se dobro odradi.Ali donio mi masne ,glibave felne.Operi druze 5min posla da se odusevim kad preuzmem.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Treba mi info/savjet. Peugeot 308 karavan, dizel, 2016 god, 2.0 motor 150 hp, i automatski mjenjac. Kakav je auto, ima li neko iskustva, na sta da se obrati paznja, je li skup za odrzavanje, kakav je ovaj mjenjac? Izgleda sjajno, ide jos bolje...
Nije se pežov automatski mjenjač dobro pokazao. Nijesam siguran za taj 2016. ali za ove starije sam baš čuo da su nikakvi. Skoro neđe sam ja Takumija pitao kakvi su EAT6 mjenjači ođe na forumu, on reče da su puni problema. Pežo je napravio nakon njega i EAT8, kontam čim su napravili EAT8 da nijesu bili zadovoljni sa EAT6.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Nije Pezo napravio vec kupio isti od Aisin-a, člana korporacije Toyota.
Poslato s Jadrana
Ovako napamet tesko da ti mogu rec tacan kvar, ali mozes pogledat sledece stvari:
Kad je zadnji put promijenjen filter nafte?
Provjeri senzor polozaja radilice(TDC sensor).
U dosta slucajeva na DCI motore on pocne da gubi signal, samim tim se motor gasi...i onda tesko pali...nekad odma, nekad posle po' sata verglanja.On bi bio najeftiniji kvar od 20tak eura
Sledece sto mozes da provjeris je regulator pritiska nafte...
Pratite Rail Pressure na dijagnostiku.
Najgora stvar je sto moze biti da je ckrla pumpa visokog pritiska ili dizne. Dosta skup kvar
1.5dci do 2006 godine je imao problema sa pumpama.
Proizvodjac pumpi je koristio lose materijale, pumpa vremenom propada i kruni se, opljci zavrse svuda u sostem za ubrizgavanje i nastane karambol
Inace jedina elektronika za koju znam da je kod akumulatora je ECU(kompjuter)
Last edited by Laz; 03-03-20 at 16:22.
Ona Ruskinja iz Radanovica sto ispravlja udubljenja na auta da vidim sto i kako za 20tak dana da dodje u PG.
Pa ako ko bude htio da mu sto radi/da je zainteresovan neka se javi..
Peugeot 307 2.0 HDI 79kw 2004. godiste, prije par dana osjetih u voznji da je volan tezak, nije bas kao da servo uopste ne radi nego onako, volan tezi nego inace. Ima li neko ideju sta moze biti uzrok? Kod koga u Pg bih mogao da provjerim o cemu se radi?
Pogledaj da ti ne fali atf ulja
Tu es mon héro!
Provjeri prvo imas li ulja u sistem, kad otvoris haubu cep ti je lijevo dolje, ispod cepa za tecnost za soferku.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks