Mislim da je taj brod otplovio posle čuvene potrošačke korpe od 2.5e
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
meni nije jasno kako ih nije sramota da se blamiraju tako....evo ne znam
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Mislim da je taj brod otplovio posle čuvene potrošačke korpe od 2.5e
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ogroman uvoz smanjio ekonomiju
https://investitor.me/2020/02/17/ogr...jio-ekonomiju/
Potpuna besperspektivnost CG ekonomije već 10-15 godina.
Postoji li ijedna crna kompanija koja je počela nešto više da izvozi i da joj izvoz raste?
Ođe samo državni sektor napreduje.
https://www.bankar.me/2020/02/28/ove...45-sluzbenika/
Last edited by autodijagnostika; 02-03-20 at 16:52.
Ada Crnogorci se gade proizvodnje, brozofobija što bi pojedini popovi rekli... Ne daj bože da se vrate plate po hiljadu maraka...
Sent using Tapatalk
#fakenews
MLADI ŽELE DRŽAVNI POSAO
Ovakav Kadrovski plan Vlade svakako će obradovati mlade i obrazovane ljude koji mahom žele da rade u organima državne uprave. (Blago blago, blago nama)
Prema ranijim podacima Ministarstva prosvjete, dvije trećine mladih svoju karijeri vidi u državnoj upravi, a mnogo manji broj želi da razvija svoj biznis ili radi kod privatnika.
Mladi i njihovi roditelji, prema istim podacima, imaju percepciju javne uprave kao apsolutno sigurne, a privatnog biznisa kao apsolutno nesigurnog gdje se ne poštuju radnička prava.
Sindikati su otišli korak dalje pa je generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Srđa Keković kazao da su radnici u državnim firmama u povlašćenom položaju u odnosu na one koji rade kod privatnika.
Zanimljivo je da Kadrovski plan Vlade, iako je bio završen 12. februara, još uvijek nije zvanično objavljen.
Jeste da je kurir u pitanju ali ako je istina da ovo dvoje rade u KBC onda smo pošli level niže...a nijesmo mogli niže....izgleda da mi samo treba da navijamo da dotakemo dno, pošto taman misli kraj, nema dublje, a ono ima, ima...padaj
Nesavesni - Dr Milan Mijailović i dr Snežana Lukić, bivši radnici KC Kragujevac, sumnjiče se da su prošle godine tokom operacije Kragujevčaninu stavili medicinski uređaj kom je istekao rok još pre devet godina. Pacijent je preminuo
Kragujevačka policija je, po nalogu Osnovnog tužilaštva, podnela krivične prijave protiv dvoje bivših lekara iz Kliničkog centra Kragujevac, dr Milana Mijailovića i njegove nevenčane supruge dr Snežane Lukić, zbog sumnje da su počinili krivično delo nesavesnog pružanja lekarske pomoći.
Dobili otkaz
Kako saznajemo, sumnja se da su njih dvoje prošle godine, dok su bili zaposleni u KC na odeljenju neuroradiologije, pacijentu iz Kragujevca ugradili stent kome je rok trajanja istekao još 2010. godine i pacijent je podlegao.
- Stent je medicinski uređaj u vidu metalne opruge ili cevaste žice kojim lekari proširuju suženi krvni sud i tako omogućavaju da se srce ili neki drugi organ ponovo hrani krvlju. U ovom slučaju se ne radi o stentu za srce, već o stentu za krvni sud u mozgu, pošto su dr Milan Mijailović i dr Snežana Lukić neuroradiolozi za krvne sudove mozga - objašnjava naš izvor.
Prema rečima našeg sagovornika, protiv bračnog para je KC Kragujevac u proleće podneo čak tri krivične prijave i tada su i otpušteni iz ove zdravstvene ustanove.
- Lekari se u tim prijavama terete za izdavanje lažnih dokumenata i nesavesno lečenje. Pored toga, KCK je protiv njih podneo i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Kraljevu zbog sumnje da su proneverili četiri miliona dinara - kaže naš izvor i dodaje da je tužilaštvo pokrenulo istragu.
- Međutim, dr Mijailović i dr Lukić trenutno su nedostupni srpskim sudskim organima jer se nalaze u inostranstvu - dodaje sagovornik Kurira.
Razvijaju nove metode
Kako kaže naš izvor, dr Mijailović i njegova supruga trenutno se nalaze u Crnoj Gori.
- Doktori Mijailović i Lukić od sredine septembra 2019. godine rade u Kliničkom centru u Podgorici, a s kolegama iz Crne Gore razvijaju nove metode, pre svega trombektomiju kod pacijenata sa akutnim infarktom mozga - kaže izvor.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/34...li-u-crnu-goru
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hahahah pa ovo je show! Tragikomedija! Tudji otpad je nas ponos.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Što je, sad ne valja kad se zapošljavaju Srbi, ne može vam se ugodit![]()
Sad mi izadje u sugerisane video-e na YT Pavle Radulovic kad podnosi ostavku. On ispade jedini posten i jedini koji je ikad za 30g podnio ostavku. Gando jesi li ti nesto tu sredio? :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nije mu lako bilo to sigurno prošle godine - zadali smo mu dosta muke - ovo sa inspektorima je bila kap u prepunoj čaši - i nedje mi je to žao što je na kraju pao na korupciju drugih a ne na devastacije i ekologiju.
Ono što je važno istaći je da je Radulović sam dao ostavku - niko ga nije tjerao čak sam čuo suprotno - da su ga molili da ostane ali je on prelomio.
Svakako iako iznudjen - častan potez.
Radulović je bio dostojan protivnik i bila je čast boriti se protiv njega.
Nije se koristio udbaškim metodama ka ove pljake i sitne jajare sad.
Dok je bio na poziciji dobro smo se krpili - sad kad nije tu - o protivniku koji se predao samo najbolje.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Last edited by Gandalf_White; 02-03-20 at 20:33.
One Ring to Rule them all...
Dje je legenda posla
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Dokle vise ova bolest, zar smo stvarno tolika stoka da ovo treba da slusamo dan-danas?
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/dukanovic-srbija-i-rusija-koriste-spc-za-podrivanje-crnogorske-vlade-koja-zeli-u-eu?fbclid=IwAR1N88OAg92iARt4uv3EeYWJ0wA_yEXFgL8n9M L5s9uC51axt1qF9C7OFeE
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Recite mi da su Booksovci uređivali ovu vijest na CDM portalu
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Dobro jutro Tamni i kišni Vilajete, možete li ikud od ove vlage?
Mene se kosa ufrčkala a u međuvremenu :
- DPS SD I BS u izbornoj godini zapošljavaju 835 prijeko potrebnih radnika (bez ovih se ne može hahaha) iako je na snazi moratorijum koji su sami uveli prije 2 godine i iako imamo preko 20% više zaposlenih u javnoj upravi nego što treba
- CG traži još 6000 stranaca da rade u sezoni jer je naša omladina pobjegla po kruzerima i bijelom svijetu .
Ovo uglavnom traže kalibri kao što je Žakson Radulović koji će ove godine uvesti par stotina Filipinaca - sa kojima misli da može da se ponaša kao sa našim nesrećama (preškartavanje u najavi) - ako nastavi korona ovako neće biti potrebe za sezoncima jer neće biti sezone
- bezbjednosna situacija u kolapsu - svako normalan se osjeća nesigurno - pogotovo ako živi na CT. Policija istražuje ko je ostavio komentar na portalu (p a k a o)
- Crna gora čeka prvi slučaj Korona virusa - kapacitet da se izborimo sa virusom imamo isti kao i da pošaljemo čovjeka na Mars - niti imamo opreme niti imamo ljudi - lise doktora u ministarstvu Zdravlja uhljebi kupljenih diploma diktiraju tempo
- Oče gojko oče gojko - iz friźidera si počeo da iskačeš oče gojko
I još mnogo toga danas hahahaahaha
Ovo je nervno života mi jojinog - ne moze ova država
Last edited by Gandalf_White; 03-03-20 at 07:15.
Nervno, kad čitaš Vijesti od korice do korice. Promijeni malo, uzmi Pobjedu, Dnevne novine...![]()
In vino veritas
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-ne-mogu-nista
Propaganda, što većina kažu, nije istina
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
One dnevne novine što su objavile da je na CT bio zemljotres iako ga nije registrovala ni jedna Seizmološka agencija ili CDM koji na vijest da će 2020 biti zaposleno 835 novih radnika u javnoj upravi napisala 'da se pruža šansa mladim ljudima' hahahahaha
Ili iste te dnevne novine koje sačekaju da Skijališta naprave koncert Jelene Rozge i da iz Vlade narede zaposlenima u ministarstvima i Opštini Kolašin da se taj dan pojave u Kolašinu, organizuju prevoz busevima pa onda napišu kako je zimska sezona uspjesna ?
Ili možda iz monstata da se informišem - juče izbacili podatak da je u Kolašinu 13.9% više gostiju u hotelima - 2 najveća i najbolja hotela kažu da ih niko nije pitao koliko su gostiju imali u januaru
hahahaahahhahahahaha
Ne sprdaj se
https://m.cdm.me/ekonomija/projekti-...ilijardu-eura/
Eo ti odje spin pa čitaj kako je crkva blokirala velike investicije i opozicija - sa 'renomiranim' investitorima sa Kajmanskih ostrva dje je kvadrat zemlje procijenjen na 200+ eur trebao biti prodat za 40.
I zaključuju tekst sa Qatari diarom - njihovim renomiranim investitorom koji je Plave horizonte sursio i nije centa uložio a najavljivan je kao projekat decenije ahahahahahaha
Jel im.i za to kriva opozicija
Pakao
![]()
Last edited by Gandalf_White; 03-03-20 at 08:35.
pusti to. ajde nekako i da prodje, ali pominjati Kjubus Lux Lpc kao firmu koja je renomirani investitor. eno se o jadu zabavise u Hrvatskoj dje im je dato da rade. sudjenja i cuda. na kraju 2019. godine dug firme oko 32 miliona funti, sude se sa Hypo Bankom, prodavali istima kao oni pa nisu naplatili sve... pa se i tu tuze...
ma sve je to samo propaganda....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
@wulfy evo za tebe jedna poslastica![]()
VREMEPLOV Izgubljemo osam mjeseci
https://www.vijesti.me/vremeplov/vre...o-osam-mjeseci
Hahahahhahahaha
Trebali su Hrvati pa Grci pa ko zna ko.
Na kraju ga rade kinezi - a mi ne znamo šta piše u ugovoru jer je TAJAN ahhahahahahhahahah
Kuku
Good morning Dark Vilajete
- blagajnica DPS posjeduje nekretnina u vrijednosti skoro milion euraznaš kako kažu - kakva je -da je - ta plata - samo da je redovna
- Ministar Bošković - dečko za sve i svašta DPS sa fameljom prihodovao 140+ 000 eur - to je otprilike prosječna plata za 270 ljudi - Bošković radi kao armija
- Blažo ne zaspiva - ne zna kako će ekološki rekonstruisati elektranu
Da, koliko je sve to bilo transparetno, evo moguceg odgovora odakle kinezi u citavoj prici. Tekst je od 7.4.2010
A koliko je sve bilo transparetno vidi se po tome da se dugo vremena mislili da se radi 68 km autoputa, post je od 12.5.2010.
Sent from my Motorola 8400
Kako prije 10 godina tako i sad - ista priča
Svima nam je jasno evo 30god da ovdje bez smjene vlasti nema napretka.
Ali sve dok oni imaju para da potkupe nove glasove vladaće dovijeka. Oni koji ne pristaju na to, koji oće promjene mogu samo da se samozapale ođe ili da idu odavde.
A dok je bijelog imaće novca. A tog aće biti još puno vremena.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks