Narucih Nautica Voyage i Al Rehab Silver![]()
ebay...Imas da kupis njihove vec razblazene parfeme od 35ml
Silver mi je bio Eau de parfum...Sad sam narucio ulje
Evo odje imas parfem Sultan a ne ulje
https://www.ebay.co.uk/itm/35ml-50ml...Pj-zfVOn95QgZg
![]()
Last edited by Laz; 01-03-20 at 20:57.
Ja sam kod ovog kupovao Choco Musk nije imao Silvera tada pa sam kupio ulje i nesto mućka..
Ako budeš poručivao uzmi i gospodji neko malo pakovanje Choco Musk ulje ne parfem.
Za nekih 15-20dana stizu stvari iz FR
https://ebay.com/usr/businesssquare1
edit:
Ulja je bolje kupovati iz UK nesto oko 15eura, pakovanje 6x6ml Silvera sam ja uzimao, oni salju ulja ali ne salju parfeme.
A kod ovog iz FR sa linka gore kupovati parfeme.
Last edited by METZ; 01-03-20 at 21:15.
Ovaj iz fr ima shipping koji se placa pa ispadne skuplje cini mi se. Porucih Sultan parfem kod ovog iz saudijske arabije. Hvala momci.
Da, ovaj link sto je @Laz postavio je odlican za Al rehab.
ја овђе улазим и читам не бих ли што научио о парфемима
али ме само још више изгубите
а кад одем у парфимерију први који помиришем ми остане у глави, све остале џабе гледам
ништа, чекаћу опет неки на поклон да добијем, као и задњих пар година
тренутно носим Black Granit Pascal Morabito
али ето...бих можда промијенио
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Bez rezervacija jer me 5 njih ispali
Fiksno 30e, inace je kod brata 37e.
Ko prvi do njega, njemu parfem![]()
Zar nece imati onaj grubi miris? Rece mi Metz da je on probao sa obicnim alkoholom i da mora da stoji dosta dugo da bi valjalo ista.
The 3 main ingredients of perfumers alcohol are:
Ethanol (denatured) –Alcohol which is the main carrier for the fragrance oils. This evaporates quickly as it is warmed by skin temperature releasing the fragrances evenly over the surface.
Isopropyl myristate – used in preparations where good absorption is desired.
Monopropylene glycol – a cosolvent which allows the fragrance oils to be solubilised in the alcohol carrier. This helps to control the evaporation of the alcohol so that it does not flash off too quickly.
Etil alkohol ili etanol je ista stvar, tako da se on koristi.
Etanol ima dosta jak miris na otvaranju koji ispari nakon par sekundi. Ovi koji se bave parfemima zato i govore da je najbolji nacin da se ne osjeti miris tih par sekundi koriscenje citrusa u parfimeriji
Jedino ne znam da li ta Al-Rehab ulja stvarno sadrze ulje ili je koncetrovani parfem. Ako je ulje, pitanje je hoce li se rastvoriti u alkoholu, ako je koncentrisani parfem ne bi trebalo da bude problema.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pozz ljudi.. ovo je moj prvi post posle dugo godina. Nisam znao da ima neka ovakva tema kod nas u CG. Volio bih da neko napiše ponude šta ima od parfema, novih ili korištenih, na prodaju, originali naravno, sa dobrom projekcijom. Trenutno imam D&G The One, Chanel Allure HSEE, i Issey Miyake nuit d'Issey, pa bih rado ubacio nešto novo da imam u rotaciji za nadolazeće proljeće![]()
Dok se ne snadjes po forumu, kolega Al no1 ima posebnu temu za narucivanje parfemaOriginally Posted by Kanda90
https://forum.cdm.me/showthread.php?...42#post5300342
Last edited by Antares; 02-03-20 at 18:54.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zahvaljujem.
Ja nisam zadovoljan sa muckanjem sa alkoholom iz apoteke, mjeseci i mjeseci treba da prodju da ne osjetim alkohol, ovo sa linka nisam probao ako nije neki marketing moze biti dobra stvar..
Ne znam ali vjerovatno ima smisla bas zbog mirisa samog alkohola.
https://avenalab.com/sirovine/razlic...kohol-1-detail
Brate slabo se snalazim odje, ne mogu da ti posaljem PM. Ako sam dobro shvatio, narucujes original testere preko ovih Slovenaca. Ocu da uzmem Guerlain Habit Rouge, vidio sam tamo da je 28e 100ml, reci kako da ti posaljem pare.
Nece niko, pa preuzeh ovo od covjeka
Za ove pare ne postoji bolje!
Sad uporedio sa drugovim CDNI, poslednji batch iz Indije.
Izgleda da je CDNI reformulisan, dosta slabije mirise( a vidim i zale se da kratko traje)
Ovaj ne reze nos pri otvaranju, a intezivniji je.
Standardno dimljeni ananas i mozda jos neke vocke u pozadini. Top!
![]()
Calvin Klein in2u. fin parfem
Citao sam malo temu sa fragrantice "perfume oils", koja je jako aktuelna i aktivna. Ljudi sa 2, 3 sajta uzimaju ulja i muckaju svoje parfeme. Dosta njih koristi obicni etil alkohol ali kazu kako prije toga ulje mora da se drzi u mraku neko vrijeme i kasnije da ostoji muckani parfem isto neko vrijeme. Probacu to sa ovim sultan uljem i uporediti ga sa parfemom koji mi stize brzo. Bas me zanima razlika. Hvala na odgovorima.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks