Eto tako
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Danas mi je stiglo rijesenje da je pala kazna na sudu iako me nisu ni zvali da idem kod sudije.
Prema tome, šta da ti kažem?
Eto tako
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
član 326 tačka 5 znači li ovo da ne smije čoek da izbaci ruku kroz prozor da pozdravi nekoga i važi li isto za motocikle pošto si na motociklu svakako van vozila?! i ko je pisao/štampao ovo?
She is only here to annoy herself!
Meni je ovo pretjerivanaje sa visinom kazni.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
pa i prije nedje je bila kazna za tako nesto
ada nece ti niko pisat vala ako se javis nekome onim podgorickim veazdeaaa
ali ako se vozis put bd u g3 vr6 tdi gti sa navidanom muzikom sinan sakic 0pet biX do dn@ i nogom proz prozor oce..i neka ce
nije da nisam srijeta slicne slucajeve
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Šta znači ovo PP?
Vjerovatno prekrsajna prijava
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne piše čije djelove tijela izbacuje kroz prozor.
Više čeljade ne smije navidat ni muziku u autu.
Znači li ovo da se na bulevar mozemo zaustaviti 2 minuta 59 sek![]()
pa taman tako su i napisali
Član 325
NOVČANA KAZNA od 30 do 60 dana
Može li pojašnjenje
ako cemo da trazimo greske, cini mi se da je napisano i vanDredno....digli su ove kazne dobro...
i dIjeca![]()
tako da mozemo da dodjemo do zakljucka da je ovo neki saobracajac fatao biljeske, dje i kako da nadje koji dio zakona![]()
30-60 evradi valjda.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vučni uređaj koji nije zglobno rastavljiv - kuka.
Dakle ako na vozilu posjedujete kuku koja nije rastavljiva popićete kaznu 20€. Ako ona može da se skine (ne komplet nego ono malo mudo) onda ti ne mogu pisat kaznu. Top odoh da vratim kuku na dzipa. Sigurnije mi je kad me neko cukne od pozadi kad mi već ne mogu pisat kaznu![]()
ja mislim da si ti to malo pogresno shvtio.... ti stavi kuku. ali ako nemas prikolicu popices kaznu... kuka se montira po potrebi a ne kao sredstvo odbrane
Clan 317 ne stajanje na znak stop kazna zatvora a clan 318 prolazak kroz crveno placas kaznu??
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Je li ovo zimska oprema stvarno do 1. aprila? Član 318, tačka 10. Sprdaju li se ovo?
Treba li da imamo zimske gume 30. marta kad bude 20+ stepeni minimum?
to ti je tako kad imas pravnike sa privatnih univerziteta koji znaju samo da prepisu i kazu evo ga zakon....a onda kad treba tumacenje istog, niko nije nadlezan i niko ne zna da ti kaze precizno na sta se i kako odnosi...
ne samo o sabracaju nego i bilo koji drugi zakon....
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks