Koji cirkus sa ovim likom i policijom
Junacki se branimo, nema sto![]()
Koji cirkus sa ovim likom i policijom
Fino im se zahvalio što ne mora taksi do kuće da plati.
...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Marko Milačić pušten iz pritvora
Je li rezim na taj nacin pokusava stvoriti protutezu srpskom pokretu u CG od ociglednog luzera i neozbiljnog politickog klauna?
Bez zezanja pitam
Last edited by A+A; 01-02-20 at 08:00.
Kako to mislis neozbiljan lik? Pjeske je isao do Niksica po onom nevremnu, da nije bilo onog stream-a ne bi znali je li prezivio.
Vise suga putra hapsili no Arkana, suprotstavio se Milu i podrzao Snoudena, osnovao partiju i pocerao politickog protivnika iz iste.
No ga odje narod ne voli jer vozi Pezoa.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bgm ona plavusa nije bila na konferenciju zadnju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Živote koro od banane.
Da li je hibridni rat ako se djele na društvenim mrežama štrumpfovi (bez trobojke)?
Pitam za druga...
Pitaj Mihaila ... Terzica https://portalanalitika.me/clanak/35...dukcija-obmana
hahahaha kitajske kamere hahahahahahaha![]()
Ljudi moji, ovo je zvek.
Sve greska za greskom… Sto je ovo?
Sto rekose nasi stari "nemojte pomagat' tako vi vjere"..tj. "savjetovat"...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-02-20 at 17:00.
Samo nek objave ko su "savjetnici" … Ovo je toliko "autodestruktivno" da nije normalno…
Jeste li procitali komentare ispod teksta? Sta tim ljudima promice… sta oni komentarisu...
Hvala Lepo
Nikad kao politicar ne bih dozvolila iz razloga nacionalne sigurnosti da se na svojoj teritoriji I javnom prostoru nadgledaju svoji gradjani kamerama strane drzave ..
Koja je tu naivnost, nepoznavanje tehnike I amaterizam… Garant' su poklonjene, ne bih se zacudila…
Vidjela zaba da se konj kuje…
Ko je odgovoran za ovo?
Pa svaka strana sluzba moze da se konektuje na …. Jel ima normalnih u "avionu?" Pusta li iko normalan glasa da urazumi oko ovih "rabota"? Svi sto su znali nesto napustili deck?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-02-20 at 17:28.
Odgovorih…Ko je odgovoran za ovo?
Pa svaka strana sluzba moze da se konektuje na …. Jel ima normalnih u "avionu?" Pusta li iko normalan glasa da urazumi oko ovih "rabota"? Svi sto su znali nesto napustili deck?
Hvala Lepo
Svaka zdrava I odgovorna drzava tj. ljudi odgovorni za nac. sigurnost sklapaju cam I inplantiraju svoje chipove zastite…
Ne prihvataju "poklone" zavrsen proizvod..
Mi te kapacitete nemamo, I sta ti ljudi rade I sta znaju o ovome o cemu pisem?
Dodje mi da zaplacem…….
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-02-20 at 17:33.
Majo, jesi trol ... sa svim postovanjem
Jeste, kad me CG nac. interesi natjeraju da pisem I da ukazem da ode sve u pershun sa ovakvim I slicnim amaterizmom…
Cim su ugovori spremni.. Jasno je.
Zamislite koliko je to "skretanje teme" kad ste se vi aktivirali da prokomentarisete u pezorativu da "trolujem"...
Ne brinite, ne pita se Maja, inace ne bi mogli protiv nac. interesa CG nikad nista ni pomisliti a kamoli ovo ili slicno progurati…
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-02-20 at 18:02.
Treba da razmislite sami zasto jednu recenicu napisah "u trecem licu", a ne da "mirisete", "nesto", sto ne mozete omirisat'... I da sudite o procjeni svog imaginarnog cula mirisa..Znate ono.. dijagnoza se lako dobija kad se istice imaginarno "culo" tj. projektovanje, kao sud..
Cudno da mene pitate ono sto bi trebalo da znate…Nacionalni interes svake Drzave je Narod. Nije to ni po "meni" ni po "Maji"...
Bez naroda nema Drzave. Bez Naroda nema Religije, Bez naroda nema ekonomije, Nema drustvenog Sistema... Nema NISTA.
Ali, nisam vam ja Maja.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-02-20 at 19:34.
Dakle.. da pitam ipak, (vidite trud A+A?) ....
Jel vi kao vanprosjecni( CG) poznavaoci svjetskih prilika, politike i tehnologije znate o ovom "video' pokrivanju sta vam to donosi?
Jeste li vi svjesni sta je to?
Da li vas interesuje uopste?
Da li je dovoljno da vam ubace par fraza oko asfalta I da ne dizete glavu?
Procitah tekst na CDM-u I najbitnije - komentare.. Ljudi komentarisu asphalt I trotoare a ono sto im je napisano i sto ce im biti buducnost - ne vide..
…...............
Hvala Lepo
Video nadzor na raskrsnicama i prometnim ulicama za kontrolu saobraćaja i za registrovanje prestupa u saobraćaju svakako. Takve kamere mogu da pomognu višestruko kod sprečavanja kriminala, kod regulisanja saobraćaja, a mogu i da se zloupotrebe ali treba ipak gledati ne orvelovski već kako sprečiti kriminal.
U Moskvi je instalirano 167 tisuca kamera videonadzora. U tijeku je process prikljucenja svih tih kamera na sustav za automatsko prepoznavanje lica. Aktivisti za ljudska prava podnijeli su zahtjev sudu za proglasenje prepoznavanja i identifikacije lica protuustavnom kategorijom zbog uporabe biometrickih podataka i krsenja prava na privatni zivot ali su izgubili, jer u policijskoj drzavi (a Putinova Rusija jest policijska drzava) sud nije nisto drugo nego "privjesak" represivnog aparata
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks