**** ga, tako je to kad roditelji ne uče đecu kako se prelazi ulica. Šta više, veoma često sam gledao kako roditelj pretrčava preko ulice držeći dijete za ruku.
Ovako žalosni slučajevi ne treba da prolaze uzalud već na bilboard i u novine uz puruku "učite đecu kako se prelazi ulica"
Last edited by Rakun; 31-01-20 at 15:44.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Čuješ je.bi ga, Rakune ne seri, tuga mrvica mala možda dijete kasnilo, mozda ovo, mozda ono, tuga do neba eto samo to..
Rakun, stara bistrica
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Problem je sto se na tom bulevaru vozi kao po autoputu, svako ko vozi preko 40-50 po gradu je teski bilde.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Dijete se istrglo iz ruke covjeku,moj kolega je bio prisutan kad se desila ta tragedija,a oni kreteni sto kidaju ogradu na sred bulevara bih 5god robije dao i tretiranje bi bilo kao pokusaj ubistva...nigdje u svijet se ne smije prelaziti na sred bulevara bez kod nas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva tragedija. Mogu misliti kroz sta prolaze roditelji.
A ni ovom mladicu nije lako![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Upravo sto Majs kaže. Nažalost tragedija.
Poslato s Jadrana
I šta reći nekom poput ovog Sharpz-a (može li nick lošije opisati osobu) ko je protiv organizovanja kampanje koje ima za cilj upozorenja roditeljima da uče đecu da paze kad prelaze ulicu
Mozes da ides 5 na sat kad ti ona samo
Virne izmedju ovih auta koja su parkirana. Milisekund
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Što bi stari Crnogorci rekli - you live, you learn.
Tuga, za obje porodice. Ne daj Boze nikome ovako nesto da se desi.
Odrasle osobe prelaze u sred krivina,umjesto da produze malo i na cistinu predju ulicu.A djeca ko djeca,skacu i iskacu sa svih strana.Ne mozemo za sve krivit vozaca,i sami ste svjesni da pjesaci iskacu na sve strane.
Divljaka u saobracaju nam ne fali,ali ni pjesaka koji se setaju po ulici kao da im je to dvoriste
Last edited by Randy Orton; 31-01-20 at 20:36.
Odma posle Cetinja:
![]()
Sivi malo preko pune a?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks