Stari Aero... Konik i zgrade Zetagradnje su krcate ovakvih slucajeva, i sve to treba kaznit. Mozda bi se onda narod naucio da nije crno prepjesacit 50 metara do ulaza, Feta ili Sicilije.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sve pogresno shvatate,ne opravdavam ja ovakvo parkiranje.Ali opet ovo nije fino,zovi miliciju,komunalnu neka dodju i dizu sve koje prave prekrsaj
Ovo je isto kao da mu je neko doso namjerno i prosuo nesto po autu ili ga isaro s' necim
Kad se neko parkira na trotoar zasluzio je i po pola da mu auto presjeku...
Sent using Tapatalk
Koliko svetaca na ovaj CDM ima,tacno se ponekad zapitam odakle su ovi ljudi sto prave svakodnevno prekrsaje.Ma nemoguce da su to ljudi iz Crne Gore
Njegov maleni smrduljavi a3 troje vrata na trotoar da mu ga ko ne ogrebe. Milionerku njegovu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Moje auto možeš naći ovako parkirano jedino ako ga nekom pozajmim. Izvini što nisam saosećajan al ga ne žalim ni malo. Prije neđe sam napravio prekršaj u vožnji ( slučajno ) i to mi je prva kazna koju sam platio otkad vozim. I nije mi žao eura. Svakog treba, daako se jednog dana dovedemo u red.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Svakodnevno preticem na punu,prekoracujem brzinu,pricam na mobilni telefon(poslovno)
Ne moze da se desi da mi je signalizacija na auto neispravna vise od sat dva(koliko mi treba da odem do majstora i napravim istu)
Nikad se ne parkiram u blizini pjesackog,na autobuskom stajalistu,na raskresnici,ne prolazim kroz crveno.I nikad me ne mozes nac nepropisno parkiranog.Odem pa se parkiram 500-600 m od kuce.
Last edited by Randy Orton; 30-01-20 at 18:34.
хвала ти, но нас не занима.
о.т.
вељи број људи живи у квартовима ђе фали барем 20% паркинг мијеста и ту сад лијека нема.
живе, тј. животаре, јер платити стан 1000-1500е по квадрту а добили хаос.
немати ђе да се паркираш, при том плаћаш скупо гориво, релативно скупо осигурање и регистрацију, немаш градски превоз који функционише, немаш правни систем који функционише...значииии систем те уредно каналише да будеш на нашој теми дегенерици хтио то ти или не.
тако да ја за многе овђе видим оправдање.
не велииииим за све! (но за обичног човјека са аутом старим 15 година и ратама мјесечним и бригама о свему живом сем о паркингу)
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Moze li mi neko reci sta je osteceno na ovaj auto osim sto je prasnjav od rezanja betona? Gledam sliku i ne mogu da provalim..
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ništa nije oštećeno. Prošao sam taj dan i viđoh kako vade zemlju, a autu ne bješe ni jedno oštećenje sem prašina od rezanja na gume.
E kako juce jedan a6 karavan pg hk cini mi se table ulece u kruzni, iz spoljne pa u unutrašnju preko mene prelece, a prica na telefon pa nema kad zmigavac i to, no da kocimo mi ostali, sto ces, ima dva auspuha![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
E ja se mnogo ne vozim, pa sam prvi put imao cast
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks