Quote Originally Posted by bojankov View Post
Jedno pitanje: Zelim da otvorim MINUS po tekucem racunu i kao uslov mi traze 3 poslednje platne liste.
Ja ne zelim da sherujem moje radne sate, platu, godine radnog staza i ostale licne informacije koje ona sadrzi. To je zadiranje u moju privatnost i moja stvar, svakako sam klijent njihove banke vec godinama. Trazio sam alternativu.
Ne postoji alternativa nego mi tvrde da mora tako. Koja je veca instanca po pitanju banaka kao i zastite licnih podataka koju bih mogao da kontaktiram? Kontakt?
Unaprijed hvala

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Zavisi od banke do banke. Mozda se zaposleni/a pogresno izrazila. Ako primas platu kod neke banke onda neke i ne traze dokaze. Ne sumnjam da ti je tako rekla, ali u vecini banaka je dovoljna potvrda o visini plate, eventualno AZ.

Svakako, ono sto tebe interesuje, koga da kontaktiras. Misljenja sam da ces uzaludno trositi vrijeme.
Jer ti nesto zelis od banke, ona da bi ti do ispunila trazi nesto od tebe. Ti nisi spreman to da das, ni banka takodje tebi nije spremna da da pare. Tu ti nikakva instanca ne moze pomoci, jer ne trpis nikakve posljedice zbog cinjenja banke.