Tipa u FR kupis osiguranje, tehnicki radis posebno, imas osiguranje nemas control tehnik zaustavi policija imas problem ..
Mozes da vozis na fals osiguranje koliko hoces bez tehnickog pregleda ne mozes, ako napravis udes sa fake osiguranjem naebao si kao žuti...
Prico sam prije pola godine da je komsija vozio A8 na California table sigurno 10-etak godina i onda ga je pocetkom 2019' prebacio na MNE HN regularne table.kako,to ne bih znao.iako su odje mnogi pricali da to ne moze
U belgiju, holandiju mozes da vozis sa cg vozackom pola godine nakon cega moras uzet njihovu. Drugo takodje na nase table vozis pola godine cini mi se a mozda i godinu i onda moras da ga carinis i prevedes na njihove table..nedje pretpostavljam da je slicno i za DE
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
^Rekla-kazala - a onda ispadne da ga je domaćin prekucao i sl price...
Eno text na CDM o vozački dozvolama CG/DE, prvi put smo trazili od De da se međusobno priznaju dozvole pa su odbili s obrazloženjem da je njihov test komoleksniji i da naš ne pokriva sve oblasti koje oni traže... Skoro su opet uputili zahtjev jer smo "usaglasili" po novim Zobs-ovima ali vijecaju Germani, teebaju, sve pokrajne da daju amin da bi priznali, naše.
Drug polagao prije par mjeseci u De, izuli su ga i finansijski(1700€) i u vožnji (iz trećeg polozio), testove je prošao iz prve, ima nasu vozačku 10-ak godina.
Poslato s Jadrana
Moras li imat švabsko drzavljanstvo/prijavljeni boravak da bi mogao da polozis?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne moras imati njihovo drzavljanstvo. Ali moras imati njihovu vozacku ako tamo zivis i radis.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Procitaj moj post ponovo.
Moras imati ili pasos DE ili boravisnu dozvolu, bez toga nemas pravo da polazes..
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Treba ti vozacka i da auto bude na tvoje ime.
Ne mozes da polazes tamo ako nemas SSN.
Daj da vidimo.
@adiMNE
Džabe ti je sve, neš ga vozit..ali eto postavi još iljadu pitanja..
@metz zar ti je toliko krivo e kakvi ste postali pih, vozicu ga ne brini !
izvoli @takumi
Može, ali će ti ta vozačka važiti onoliko koliko ti je carinik na ulazu u USA lupio pečat. Dakle, ne vise od 6 mjeseci, svakako.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Last edited by guvarana; 08-01-20 at 12:39.
Stay salty.
Ako ga budeš vozio na USA table ja ću da se ubijem, druže ja se sprdam i ovo počinje da bude presmijesno ne možeš da voziš na USA table nemaš uslova za to...
Po zakonu nema niko uslova ko ima privremeni boravak duzi od 6mjeseci ili stalni boravak u CG, pa da imaš pet Američkih pasoša e sad što naša Policija se na to ne osvrće na to je druga priča a kamoli ti..
Evo, treba li ti još neko objašnjenje..
![]()
Last edited by METZ; 08-01-20 at 12:50.
@guvarana ako napravis u usa vozacku koja ti vazi 3-4 god vozices auto na usa table kod nas u cg 3-4 god nismo pricali o voznji po usa za to mozes i sa nasom vozackom.
@metz znaci po tebi i da imam usa pasos a zivim u cg nemogu vozit legalno na usa table auto ovamo ? Svaka cast... i sa green card da imas mozes da vozis, a ne sa pasosom.
Ajmo još jednom, ne po meni nego po zakonu...
![]()
Nije ti ovo zakon o ovome sto pricamo, po tebi i ovom clanu zakona, crnogorac zivi u njemacku ima i nase i strane papire dodje autom u cg i ostane u cg da zivi znaci po ovom zakonu ne smije ga vozit na njemacke table npr ali posto nasa policija je toliko dobra pustaju ih da voze i ne kaznjavaju ih jeli... Oni gledaju na svaki nacin da nadju nesto neispravno da te kazne cast izuzetcima a ne da te puste nekaznjenog za ovaj “ozb prekrsaj zakona po tom tvom nadjenom zakonu cg”.
Last edited by AdiMNE; 08-01-20 at 13:25.
Tu vozacku koji dobijes sa B1/B2 vizom ce ti vaziti ono koliko ti pise maksimalan dozvoljeni ostanak u I94 kartonu. To je ujedno i jedina vozacka koju mozes da dobijes kao nerezident, bez SSN. Druga fora je sto je njeno minimalno trajanje 6 mjeseci, pa kad dodjes u zemlju i posreci ti se da ti daju da ostanes maksimalnih 6, odes da predas za vozacku i dobijes rejected odmah, jer dok dokumenti prodju processing tvoj boravak je vec kraci od 6 mjeseci.
Nebitno.
Monci krkate li ruske, krkate, vidji kako su vam masna slova ohoho mene
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks