direktno cu te ozenit, ne znam ni kako izgledas, ni jesi li iz normalne familije, ali idem na rizik pa sto mi bog da![]()
Biće svakako alkohola.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
direktno cu te ozenit, ne znam ni kako izgledas, ni jesi li iz normalne familije, ali idem na rizik pa sto mi bog da![]()
Rizikuj bre, a što da ne.
Kad me iskonfuziraju @kimmi i @avet. Likovi furaju isti avatar, slično pišu i nikad nisam načisto koga sam pročitao....
Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Ljudi, koji su videli pedofila kako prugom vuče otetu djevojčicu i NIŠTA nijesu uradili, preduzeli...
S druge strane isprepadan i istraumiran dječak muslimanske vjeroispovijesti od šest godina u nekom (vjerovatno ću lupiti, al je snimak užasan, pa nijesam zapamtila) migrantskom 'kampu' u Kini đe ga šutiraju, vuku, lome ruku i on plače, to su krici, vapaji i žutalji to gledaju i smiju se oko njega, niko da pomogne, zaustavi maltretiranje ĐETETA...
Civilizacija zaslužuje da nestane.
Mi smo g*vna...Mi smo kancer planete...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Kad budem raspoložena.
Da si se oraspoložila na `vi čas!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Haha potrudiću se.![]()
Kad snimim neku sliku sa kompa i siguran sam da je .JPG format pa je posaljem na Viber/WA/djegod a ono neki .WEBP format raspali koji se ne moze ni prikazat' u pomenutim 'mesendzerima'....
Ko izmisli ovo i kad? Poseban krug pakla za njega.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nerviraju me ljudi koji kada im iskuliram poruke, znači to je znak da ne želim komunikaciju sa njma, oni posalju opet poruku. Valjda je to znak da ne želim komunikaciju nikakvu.
Samo malo protex.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Upravo, klik na block.
A mene nerviraju ljudi koji “seen-uju”. Zasto je toliko tesko reci “nisam zainteresovana, ne interesujes me” i cao. Ako i poslije toga nastavi da pise onda blok. Desavalo se i meni da mi pisu ljudi koji me ne interesuju ali sam svakome odgovorio u skladu sa afinitetima. Ako i poslije toga osoba ne shvata neke stvari i nastavi da pise/zove onda blok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa dobro, ti bi uradio tako, oni ne bi. Ne vidim problem, ti samo iskuliraš, ko hoće nek odgovori, ko neće - ne mora.
A i to isto, zaboravila sam na to.![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks