Monitore, nije forum istomisljenika i nikome, ama bas nikome nije ni stalo do toga da takav bude. Ne motri ga niko,a i ako ga motri jednako to radi i meni i tebi i bilo kom forumasu. Nikad se na ovom podformuni nije manje brisalo nego sto je zadnjih mjesec dana a tesko bi se reklo da su pricali istomisljenici ono "ja tebi serdare, ti meni vojvodo". Pored svih objasnjenja koje svi vide i krajnje dobronamjernih molbi ( koje svi ne vide) Milos je pokusao da istjeruje svoje namjere da skoro svako njegovo misljenje zasluzuje da ima poseban topic iako je identicno misljenje postavio na vec postavljenoj temi koja je izuzetno aktivna i gotovo uvijek pri vrhu foruma.
Reci sta je ruzno da bi se ispravilo u ljepse. Kad je na primjer tebi palo na pamet da post koji napises na nekoj temi postavis kao zasebnu temu i istrajavas u tome i dokazujes time "nesto i nekom"?
Ti istraj u tome da mu ne dozvolis, uredjuj forum po pravilima, ali nemoj covjeka banovati! Nermojte ljude ko dzukele, ko pijane goste, za rame izbacati na ulicu! To je ruzno, to je nedostojno.
Milos nikada nikoga nije vrijedjao - gura covjek svoje misljenje, dokazuje kako zna i umije da je u pravu i nista vise.
Banovati treba ljude koji neprestano vrijedjaju licno ostale forumase i koji sire rasnu, vjersku i nacionalnu mrznju. Znam ja da je ponekad jako delikatno razluciti sto je ostrina, a sto uvreda, ali zato su bas vas birali da ovo mjesto uredjujete, a ne nekoga ko to ne zna da radi...![]()
Nijesam rekao da je Milos vrijedjao i cak negdje napisao da je jedan od malog broja forumasa koji je smogao snage i da prizna svoju gresku. Iz postovanja prema tebi i ostalim forumasima samo sam objasnio razlog banovanja kao i sve sto je ovdje postavljeno. Vjerovatno mi se moze naci ljade mana, ali sumnjam da sam se prema bilo kome ovdje ponio nedostojno ili tako nekog tretirao. Mislim da nije bilo razloga da neko to tako shvati jer bez obzira na razlike u misljenjima nikad nemam onih zadnjih namjera.
Poslije skoro dvije godine premisljanja odlucih da se registrujem na ovom forumu.
Priznajem da sam, ne malo puta, uzivao citajuci tekstove nekih od vas, cak i prilicno srcano dozivljavao to sto odredjeni ne shvataju sasvim obicne, normalne stvari.
U dilemi sam da li da pozdravim one cija razmisljanja rado i cesto pratim i podrzavam.
Neka ovaj pocetni pozdrav ide ovdje.
Alterius non sit qui suus esse potest
E tu manu svoju priznajem da bolje zensko i golo no musko u admiralskoj uniformi .
PS.
Dobro dosa Artur
Priznajem, medju onima cije tekstove imah obicaj sa uzivanjem procitati ima i troje moderatora. Posto su na vlasti pozdravljati ih necu, nego sa jednim pruticem iza ledja, zeljeti iz sveg srca da su im razmisljanja kao do sad.
Koliko mi se cini i ti se s jednim, ponekad, "milujes" rijecima. Ako. Pametna ste i fina momcad.
Pozdrav.
Alterius non sit qui suus esse potest
Oce li mi neko odgovorit bez brisanja zasto je izbrisan Arthurov post,zanima me strasno?
I ko mi je maloprije izbrisao post odavde?
Ako ne moze pocecemo po kuca da se trazimo,posto ovo ide ka tome.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
brisu se i meni pa se ne bunim rade ljudi posao kako znaju sto cemo sad
Vidji serdare,ovo je mjesto dje se takve stvari razjasnjavaju,ako tebe ne zanima,mene zanima.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ako procitas pravila foruma vec na prvoj tacki ces naci razlog zasto je obrisan i zasto ce i ubuduce biti takvi postovi ne samo njemu nego svima. Cudno da je njemu jasno zasto je obrisan a tebi nije, ali kad si trazio objasnjenje imas ga. Mani se price o trazenju po kucama jer ne dolikuje ni tebi ni forumu.
HARI STO SI TI TAKO NAPET A ???? Bogomi vi ka da resavate velje svjecke probleme ! Za rad boga raditeli vi sto,(mism za platu) osim briste postove ka u titovo doba !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Zvek, cini ti se da napet jer sam obicno savrseno relaksiran. A to si bogomi pogodio brisemo postove za platu i na normu pa kad se vidi da je norma ugrozena onda sami pisemo pa brisemo samo da se ispuni petogodisnji plan ka u Titovo doba. Jes da se ne sjecam foruma iz toga doba ali ti vjerujem da se brisalo.
Zasto ne moze ignore opcija za moderatore koji na lichno provociraju i vrijedjaju forumashe?Sorry intruder is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.
Zar je dotle doshlo, moja Dejtona?
:mrgreen:
sto ste dali ovom itruderu da bude moderator kad se samo provocira i svadja
Kako mogu da se provociram?
lady, a da mi banujemo svakog ko ti ne odgovara???
aj ne preceruj molim te, strasno si osjetljiva postala
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Didi da nisi nekog banovao na moje insistiranje? Rekao bi covjek po tome sto pisesh da jesi.
Ko mi ne odgovara koristim ignore i ne zovem vas, ali tvoju moderatorku i ovog moderatora koji koriste poziciju da vrijedjaju i pishu gluposti na moj rachun... ne mogu. Zato te i pitam sta je sa tom opcijom.
p.s. koliko sam ja bila osjetljiva a koliko sam sad, to sigurno ni ti ne znash.![]()
samo se ti opusti i bice sve dobro, a to da tebe neko vrijedja mozes macku o rep da okacis, posto sam pogledao sve obrisane postove, i ti si ta koja vrijedja, pa bi te zamolio da od sad pazis sto pises, jer cu tvoje postove koji su obrisani uzimat u obzir!
neko ti pohvali razmisljanje a ti mu svasta napises, kako smije da ti se obraca i slicno, a ti nekome podrugljivo napises , ajde klinac ne obraci mi se, prvo gledaj malo sebe kako se ti obraces ljudima na forumu, pa onda ostale
a niko meni ne moze da insistira da nekog banujem, jer ce neko ban dobiti jedino ako je zasluzio, a ne ako neko insistira!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pa ochigledno tom klincu nijesi prochitao rechenice upucene meni u redovima. Kao i obichno kompletne rechenice ko je ovakav ko je onakav, slijepa sam itd..a znash da je to jedna od tachki za ban u pravilniku.
Drugo, ja mogu nabrojati kome sam se ikad za ovu god. dana obratila, tako da tu ne zalazi please. A to sto su ti moderatori umislili da mogu da vrijedjaju podmuklo i ulicharski bilo koga ovdje pa i mene. To je vec tvoj problem i izbor, jer ja sa takvim likovima nemam posla, nego ti, niti cu im dozvoliti da imaju, pa plakali po pm, i prozivali po forumu nebulozno koliko hoce...
Poz.![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks