Pa pogledajte im samo zakon o zaradama zaposlenih u javnom sektoru. Referent sa srednjom skolom ima veci startni koeficijent od onoga sa 240 kredita u privatnom sektoru![]()
i primjenjuje se samo na privatni sektor. i, naravno, zivotni cilj i dalje naci posao u drzavnoj instituciji.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa pogledajte im samo zakon o zaradama zaposlenih u javnom sektoru. Referent sa srednjom skolom ima veci startni koeficijent od onoga sa 240 kredita u privatnom sektoru![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
https://investitor.me/2019/12/16/da-...e-ski-rizorte/
Eo jedan lijep clanak, u stvari guardianov prevedeni clanak :
https://www.theguardian.com/environm...1Kt-Zqwmmpw6zM
One Ring to Rule them all...
"ni guardian to ne moze znati" - milos popovic.
Ovo su CG politicari?
Sta je rekao Papa, sta misli Venecijanska komisija, sta misle rusi, sta misli vaseljenski, sta misli Brisel. sta misle ovii oni... a radi se o CG? Njima je bitnije sta ko preporucije od vani? Sto nisu pitali narod CG - referendum I gotovo.
Jesu li ovi normalni?
Hvala Lepo
Zanimljivo sto je ova iz URA-e izjaavila.Da vlada zamolila da se vize ne daju tako lako zbog iseljenja mladih 0_o
Evo ovaj Djukanovic oce da ratuje jer nece da pusti da Ostrog bude Milov ahahhahaha..
Kao da ce ga Milo u grob nosit..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nešto ne mislim da oće da on ratuje. On je know why, ima ih dovoljno know how koji treba da ratuju umjesto njega.
Last edited by NHM; 19-12-19 at 20:37.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bas simpaticno analizira i iz neobicnog ugla govori, gospodja iz Ure, zanimljiva osoba...
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
E, najbitnije..
Kad misli vecina u Skupstini da glasa?
Datum?
Cisto da znam…imacu neodlozne obaveze sto dalje od CG..
Hvala Lepo
Gando - 26. se i raspravlja o predlogu pa onda glasa ili će samo bit rasprava?
Mandić se još ne glaska, za ove znamo šta planiraju![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Može li se kako ranije preventivno samozapalit?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hahaaahahaaha..Kakve izjave i kakva komedija i prestava 30god unazad ..
Tuzno da isti ljudi,tj 90% istih sjedi u skupstini i mlate istu slamu..
Da, ali gledaoci nijesu isti…
Nekima je kao "premijerna" predstava...
Hvala Lepo
Nijesu ove dvije emisije ali jeste živa istina. E jedini gori i ljigaviji lik od gosta mi je ovaj voditelj, pih.
Ljigavština karaktera mu je s godinama i na fizionomiju izašla. Dok je bio mlađi iole podnošljivo je izgledao a sad je totalno negledljiv.
Kakav je voditelj,kakva je emisija sve je smijesno. Kad se sjetim da sam godinama gleda voditelja u ulaz i vazda mi je tesko bilo da se fino javim..
Mislim da jedno pitanje nisam cuo da je zanimljivo ili da b mi paznju drzalo u iscekivanju odgovara..
Tačno, dobro ste napisali, ne volim tako da klasifikujem ljude ali njemu je ljudska ljigavština prešla na fizičku ljigavštinu.
Splačina.
Jes da nije Načisto/Reflektor.....
Nekako doživljavam temu kao da se više odnosi na političke emisije sa interesantnim gostima i dijalogom.
Jel gleda ko Utisak nedjelje sa Oljom Bećković na N1? Na ovu noćašnju Rambo bio jedan od gostiju. Ne gledam inače, samo Kesića, al kako je Rambo reko da ispoštujem.
Strašna emisija.
Šteta što nemamo nešto ovako.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
NIkad nećemo imati takve emisije jer nemamo hrabrosti, nema niko go na kraju ne pogne glavu. Intelektulaci su nam slaba tačka...
Sad ću naći emisiju da uz kafu puštim na tv. Hvala.
30 godina vlada a niko jos vic o Milu ne ispriča na televiziji kakvi smo mi poltroni to je bruka.
Žena mu otvara humanitarne skupove a na nju je 10.000€ krpetina,mi izgleda smo klinički mrtvo društvo održavamo se na aparatima ali smo nesvjesnom stanju,samo vitalne funkcije rade ali mozak ne.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Gledam Reflektor i govori potpredsjednica Ulcinja - naravno da ima partijskog zapošljavanja.
Vadi se ova iz javne uprave nije to tako - procedure itd
Vraća se na ovu iz ulcinja i veli nijesmo od 2016 zaposlili bez 1 osobu (misleci za stalno)
Ovaj iz instituta alternative govori - ali ste zato angažovali 45 ljudi samo ove godine po ugovoru o djelu ili na odredjeno..
Opstina koja nema.centa nego prodaje zemlju da se razduzi ahhahahahahhaha pakao
One Ring to Rule them all...
do 10h u maju.
E vala Gando, nije mogla grđa atmosfera za normalnu priču....
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks