ajde jednom da je odje izašao, ali ovo je sigurno 15ti put u poslednjih mjesec dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahahahahahah
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ajde jednom da je odje izašao, ali ovo je sigurno 15ti put u poslednjih mjesec dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
9 puta lik izlazi na temu od 28.11.19
2 puta samo danas.
Evo ovo može ko sabrana djela jednog degenrika.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by Fidel Castro; 22-12-19 at 21:30.
Fascinantno je to da je prvi da postavi nečiji prekršaj i da iskomentariše a pazi šta on radi...
Najgori ljudi.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
aR1xXx, darijan, djordje1990, izaberi1, kimmi, Laz, mur3633, nexus4, outline, Randy Orton, Samo Niksic, TAKUMI, Tico
Ista sorta kao oni sto salju slike i komentarisu po pg vremeplovu![]()
a ovo nije realno. Može li da se banuje ovaj lik sa foruma jer je ovo stvarno sramotno? ne treba mu dozvolit da piše ovđe i zagađuje forum a inače će takav bijes da navuče na sebe da će mu neko ovu baračinu od auta polomit.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pa mozda zato ne vozi Minija jer se boji da ce mu ga neko okrenut na krov.
Prema tome, šta da ti kažem?
ljudi....nije tema degenerik, no degenerici...ajmo da promijenimo malo...
na ignore lijepo i neka prica sam sa sobom, i neka kaci slike koje svi vidimo 2 dana prije na FB...bice ljepse svima...
Ajmo jedno ukljucenje iz studija...
Podijelio sam par infrakcija, nadam se da su jasne... nema potrebe da saljete PP sa trazenjem pojasnjenja ili sto vec.
Nema nikakve potrebe za citiranjem post-ova koji su na istoj ovoj temi, pogotovo kad ih nagurate 10, sa sve slikama pa mora da se scroll-uje do sjutra.
To kako vam izgleda stranica zbog forumasa na 'ignore' nije predmet ove teme i takve informacije ce se tretirati kao spam i shodno tome brisati, uz infrakciju.
Ako ste nekoga stavili na 'ignore', uzivajte. Ako imate potrebu da tu informaciju podijelite sa drugima, iskoristite svoj potpis za to.
Manje-vise isti forumasi posjecuju sve teme na automobilizmu pa samim tim ovu poruku necu pisti na drugim temama ali ce se pravila i sankcije iz nje primjenjivati na sve teme.
![]()
Last edited by Fidel Castro; 22-12-19 at 23:41.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ko kaze da je fotosop?
Jel ovo realno đe ga je poperio...
Ne znam što bih ti reka', sem da ti slabo poznaješ programe Adobe-a i Microsoft-a.
Možda misli na ovu fotografiju đe je bizbi parkiran na mjestu za invalide.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Pa ni ta nije fotoshop.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks