Prije desetak dana me jedna gospodja zakucala odpozadi na raskrsnici. Srecom te sam primjetio da ne moze zakociti i pustio sam kocnicu a u medjuvremenu auto koje je bilo ispred mene je poslo.
Na svu srecu, steta na izgled nije bila velika, ali svakako se gospodja ponudila da snosi sve troskove eventualne popravke tako da nismo pravili zvanicni zapisnik.
Dan nakon udesa sam oprao auto jer je bio prljav od puta i detaljnije pogledao stanje branika.
Ima par tackastih ogrebotina i donji nosac koji je pricvrscen za karoseriju je pukao a on drzi donji dio branika tj difuzora.
Pokusao sam naci polovan, ali u CG oni koji ga imaju ne zele da ga prodaju posebno tj samo zajedno sa branikom. Na kraju sam narucio nov, original, koji opet i nije toliko skup, 22 Eura. Gospodji sam trzio taj trosak plus trosak za poliranje i touch up paint da bih pokrio ona mjesta koja su ozuljena do plastike, sve ukupno 50 Eura, sto nije puno jer da se moralo farbati sve i eventualno ispravljati limarijski, ispod 150 do 200 ne bi mogla proci. Ja ga ne bih vodio kod bilo kog za farbanje, zna se ko farba dobro kod nas, a da nisam morao uzimati ovaj nosac i skidati difuzor imao sam namjeru da joj ne trazim ni centa. Ali ispade drugacije.
Kad sam kupio A6, taj zadnji difuzor mi je bo oci jer je crn, tj plastika neofarbana a moj bivsi A4 (B6) je imao sve te djelove u boji karoserije. Posto sam morao cekati nekih 7-10 dana, difuzor skinut i ne zelim ga vracati bez nosaca, ponesoh ga na farbanje, dodatnih 50 eura.
Evo par slika ostecenja:
Lijevi cosak pored parking senzora
Par tackica na donjoj ivici branika iznad auspuha i prema senzoru
Slomljen nosac:
Skinut difuzor:
Branik bez difuzora:
Juce stigao nosac i montirah ga:
A danas je montiran i difuzor koji je ofarban prije par dana lai sam cekao nosac da stigne:
Zadovoljan sam poslom, ovo je trebalo ofarbati odavno. Nije mi jasno zasto fabricki nije dolazio tako nego se moralo doplatiti za poseban difuzor tj paket da bi dosao u boji auta...
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks