Sportisti, ljekari koji imaju privatne ordinacije, većina zubara... Tako nešto. Advokate ne računam jer oni ne mogu bit čisti i dobro zarađivat.
zavisi šta smatraš pod pare, svaki majstor i automehaničar koji radi dobro i ima preporuke može da zaradi 2-3.000 mjesečno, a sumnjam da oni plaćaju nekome reket
doduše zaebu ih ponekad ovakvi vlasnici butika i ostali hohštapleri za pare ali eto opet im ostane dosta
onda imaš programiranje itd.
She is only here to annoy herself!
Sportisti, ljekari koji imaju privatne ordinacije, većina zubara... Tako nešto. Advokate ne računam jer oni ne mogu bit čisti i dobro zarađivat.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Interesantno, mi sve znamo što se dešavalo, kad je slučaj 'Garden' u pitanju, cijeli grad zna za tu priču, ali nadležni ništa ne rade, ili se prave ćoravi, gluvi!?
I onda mi neko kaže da dam ime doktora koji je tražio mito, ili ga prijavim...'oću, e'o trčim...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Pa da je neko drugi
Ne ozb, i meni neko rece jutros za taj dogadjaj koji mozda jeste povezan. Mada tesko
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sto se tice Gardena ako me sjecanje dobro sluzi vlasnik je na sudu promijenio iskaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ubise lokal.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Hellblazer...
Kakva stoka od naroda, jel moguce da je danas radio?
Haha, braća
![]()
Jao jaoo pa ovi pomjeraju limite
Tacno se ljudi sprdaju, ne dao bog da je neko poginuo.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ove bombe su dobar marketing.
Otvoris kafic, platis nekog da ga digne , eto ti navalice i popularnosti....
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
Jes vala... bas svi vole da idu tamo da im opet bombu bace...ovi pokusavaju dobrim marketingom da izvuku stvar.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
E čuješ veli, zvekne bomba i ajmo svi tamo, a što je ovo hahaha...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Jes, jednako dobar marketing kao da su stavili Mile (Welder) Kitić, jači nego ikad!
![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo vidjecemo oce li kome posa opast....
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
Bogami Ulix posle dvije bombe i trece pod auto vlasniku radi kao nikad.
Pa jel bolja reklama na lokal ili na auto vlasnika lokala
E ja za koji god da čujem da obitavaju neki čudni tipovi tamo ne idem..Vjerovatno neću nikad ni u ovaj pa neka se bombaju...
Ne bila im u koži, ali volim ljude kad umiju da se sprdaju na svoj račun, i svaka čast na ovim forama.
Popih dva puta kafu tamo, šminka najjača, ali stvarno mi je žao kad neko tolike pare uspe, potrudi se da napravi mešto novo i dođe neka bagra koja misli da zastrašivanjem i divljačkim ponašanjem može postići nešto.
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks