Upravnik sam dugo vremena i svega sam se nagledao.
Trudim se da izvucem maksimum od stanara i da svaki € ubacujem u zgradu jer bih da zivim civilizovano bez drugog interesa.
Ulaze Podgorice drze tri drugara od kojih je jedan Savo Jasnic avdokat u advokatskoj kancelariji Pavicevic (bio sam kod njega da me zastupa ali odustao jer ne radim sa tom vrstom ljudi). Prica mu je da trenutno nema nadzora i da je bitno da se sto vise para skida sa racuna stanara zamjenom elelktrike, oluka, molerajem... jer te redovne popravke rijetko ko nadzire i mozes ih naplacivati koliko oces. A jos ako se agencija registruje kao upravnik tu vec nemate nikakve kontrole jer imaju deponovan potpis u banci i ne pitate se o svojim gacama!
Art Glorija ima dvije advokatske kancelarije i nekoliko pravnika u firmi, jake su cijene, lako ih je angazovati ali se tesko njih traiti. Korektni su ako ih dobro nadzirete jer i oni mijenjaju i sredjuju sto treba i sto ne treba.
Podsticem ljude da se prihvate posla ako sumnjaju u korupciju, da se registruju kao upravnici, da uzimaju platu, jer ima prostora, i na kraju da svi budu zadovoljni!
Skupstina stanara je pravno lice i na taj nacin se moze nauciti vodjenje firme i sjutra mozete otvoriti firmu ili kroz to zaduzenje naci svoj buduci posao!

Reply With Quote
Bookmarks