Quote Originally Posted by starwalker View Post
lepetanac, svaki obrisani post od strane jednog moderatora ostaje vidljiv i ostalim moderatorima; ukoliko nije bilo reakcije drugih ljudi iz tima, to znači da je provedena akcija bila apsolutno opravdana. Održavanje kulture dijaloga i ugodan boravak mora biti prioritet. Ukoliko kao učesnik u temama koje te 'diraju' nisi u stanju da se suzdržiš od provokacija, spinovanja i drugih oblika nepoštovanja sagovrnika ili jednostavno imaš problem s razumjevanjem stavova, onda je to samo tvoj problem i izvan je naših moći. Žalbe na rad moderacije se mogu slati kao i dosad na predviđenim mjestima za svaki podforum.
kome da saljem zalbe na rad moderatora??
ja posaljem isti je obrise, pa tako u krug?
ja sam javno citirao tada sta je doticni sve prekrsio , koja sva pravila i onje to samo obrisao a mene kaznio banom.
sto se neko od vas drugi"moderatora" nije oglasio da kaze da nije krsenje pravila vrijedjanje javne licnosti, ili trolovanje teme?
jel razlog za banovanje na 3 mjeseca jer sam se zalio na rad moderatora, ajde mi to odgovori??
znaci moderator moze da krsi pravila a mene ili druge za manje banuju to vam je politika???