Fidel Castro. Sve preporuke. Nije mu muka bilo da ostavi kupljeno kod posrednika. Sve preporuke.
Ako sam na dobroj temi - pohvala za forumaša Dutch-a.
Radio mi je police za zid, a zna da radi i ostale predmete za opremanje prostora. Odgovoran, vrijedan, dobro organizovan, komunikativan, prijatan, veseo i sa cijenama korektan. Moja preporuka![]()
Fidel Castro. Sve preporuke. Nije mu muka bilo da ostavi kupljeno kod posrednika. Sve preporuke.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zahvaljujem.
A hercules je obezbjedio da posrednik plati sto obicno nije slucajSvaka preporuka!
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Pohvala za gocetr_25![]()
Da pohvalim Jokasa, a ovom prilikom veliko hvala Radoju, cojek razbija u vezi servisa racunara, korektan, nemam rijeci...
Sve pohvale za Jokaša. Jako brzo mi odradio dobru konfiguraciju, sve moje zahtjeve ispunio, dao i popust. Sve preporuke za ovog člana i ko zna đe ima da se kupi dobre pršute, neka javi i njemu i meni!
Sve pohvale za "apic"-a koji mi je mijenjao display na telefon.
Profesionalan, brz, prijatan i kulturan a pritom jeftin.![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Mislim da ova tema polako umire od kako su ljudi provalili i počeli "aktivno" da primjenjuju ovaj feedback što je dobro i po meni bolja solucija nego da se traži na 150 strana...
inače ot:
Da i ja da pohvalim @BiTrAtE-a jer je maksimalno korektan lik, dva puta sam kupio kod njega, sve onako kako smo se dogovorili i kako je bilo opisano u oglasu, vrlo lagan za komunikaciju i tačan, ljepota saradjivat sa ljudima kao što je on...![]()
Goce, sve preporuke. Dao popust, dostavio telefon. Zadovoljstvo je poslovati sa njim.
Goce najjači.
Dzonka_bd momak super.
Poklonio mi je plinsku bocu, još sam ga iscimao oko toga i opet momak sve sa osmijehom.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Htio bih da pohvalim @mirfa, prva liga coek i monitor sto sam uzeo kod njega 1/1 top stanje!
Zaboravih još prije pohvaliti kolegu @bor1s
Sve preporuke, bas korektan...
@Mladjoj za pohvalu i preporuku...
Poslato s Jadrana
Da se zahvalim stefkeU, dobili smo cak i popust. Sve preporuke
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
@gospodin_čoek
Svaka čast ekipi na profesionalnosti i kvalitetu usluge, kao i povoljnim cijenama.
Sve preporuke!!!
Last edited by Brajke; 30-07-19 at 20:17.
Preporuke za kolegu Xtraktor,dva puta saradjivali svaki put bez greske sve bilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sa jokašem uvijek korektno ali sam zadnji put imao problem, došao i završio posao a neće da naplati![]()
She is only here to annoy herself!
Ovo je odlicna tema ljudi, ali bi bila jos bolja ako bi rekli koje usluge ili poslove obavljaju ti forumasi. Jer bi mozda i nama trebale njihove usluge a ne znamo cime se bave.
Imas "Stalne ponude na forumu" za svaku uslugu ili kupovinu/prodaju ko se cime bavi sa foruma, nego je sticky pri dnu pa se valjda ne obraca paznja toliko na njega, ali eto da podsjetim da je ziv i dalje ko ne zna...
Preporuka za @afroman, sve precizno, korektno, kupljena dva telefona.
1/1 bez greške.
Heheh, hvala, cast je saradjivati sa takvim kupcem.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Da ostane i trag na ovoj temi posto je pisanja bilo i previse.... https://forum.cdm.me/showthread.php?...Prevara-za-gpu
Samo trag, dodatno komentarisanje (u vezi tog slucaja) na ovoj temi ja ZABRANJENO! (post se brise, uz infrakciju)
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks