Igi extra su ribetine!! stvarno prelijepe..Mistery je vjerovatno mislio na sliku cijelog akv sa ribama..Jesi mislio koju biljku probat da posadis?
Igi extra su ribetine!! stvarno prelijepe..Mistery je vjerovatno mislio na sliku cijelog akv sa ribama..Jesi mislio koju biljku probat da posadis?
Necu za inat![]()
Originally Posted by Nk-001
Jeli ko gleda onajk aq u Glamour, preko puta Opstine? Kakwe su ono ribe, meni lice na krapove.... I cini mi se da ima mnogo vise biljaka nego sto bi trebalo. Grijesim li ja ili ono stvarno treba tako da izgleda? Zaista nebi drzala onakav aq u kucu.... Kad god prodjem tuda, ista scena... Imam osjecaj da se ribe muce, kao da su prevelike za onaj aq...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Narucio sam tonu hrane za ciklide sa onog Poljskog sajta sto i Iggy narucuje, pa me interesuje koliki je rok isporuke?
U petak vece sam narucio i jos uvijek je porudzbina "pending"... Kada krece i koliko joj treba da stigne od kada krene?
Pa mislim da si izabrao najgori momenat za porudzbinu, jer su kod njih upravo krenuli praznici
Meni se ljetos zalomilo da sam cekao skoro 20 dana na isporuku onog filtera za dno akvarijuma, jer sam potrefio u neke praznike njihove.
Mada, ako cemo pravo, za cijenu postarine od 3 EUR nemoj ocekivati neku expresnu isporuku![]()
Ljudi, trebala sam danas na primorje da odem, izm ostalog i da uzmem pijesak za aq... Kako su sve prilike da necu otici, mozete li mi napisat, ima li dje u Pg da se uzme, u ove 4 proavnice sto imamo, i kod te Natase, da ne mlatim danas po ovome pometu... Hvala vam unaprijed...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Naravno da nema... Nego nadji debelu perjanu jaknu, one jastuke za preko ushi, zavrni rukave i natovari se pijeska...
@Iggy, kad sam poruchio ukapirao sam koja je ura... Imam ja i druge hrane, nije problem, ali ovu jedva cekam... Od momenta kad je porudzbina krenula do kad je stigla, koliko ti je proslo vremena?
ja pricah sa cerrom, veli mozda ce bit kod natase... nista znaci bez na more da se ide... uhhhhh.... ako me more ponese, nesto lijepo recite za mene na ovaj topik.... ovo opreme sto je ostalo za aq, ostavljam u nasljedje. Odlucit cu naknadno kome...
Mozda ce i bit kod Natase, ali mi je glupo da dajem 20e za pijesak...
Da te znam bolje, mozda bi ti dao ovaj moj sto imam po kesama, ali ovako...![]()
Jeli moguce da je 20 eura pijesak? Neka, neka sad...
Pa kesa od zamrzivacha malo dublja je 5eura kod nje... Trebaju ti minimum 4 takve za akv, pa racunaj...
heehehhee e ne mogu da vjerujem, Naja je kralj
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Sve cu vas pobiiiiiiiiiiiiiit!!!! Nemo tako Igi![]()
Kod Natase kad je bilo prodavala je PUNU KESU OD ZAMRZIVACA(citaj IHAAAAAAAAAAAAA) za 20,30 centi..Pa dje bi nam kraj bio da prodajemo pijesak sa nasih plaza,specijalno samo za akv po toj cijeni?Pa ni Njemce koji mora nemaju a imaju para ne bi mogli toliko zajebat!
*ebi ga... Tako mi je rekla ljetos kad mi je trebalo za jedan akvarijum... Mozda je ona mislila 5e za cijeli akv, a bogami ja shvatih 5e po kesi...
Iskreno, ne bi dovlacio pijesak iz Petrovca i tebi ga prodao za 5e, pa ne znam sto da je...
Sto je ovo... Sad ispade da ima kod nje.... Moze li neko da mi da info tacno da znam, da ne mlatim do mora bez potrebe ako kod nje ima vec da se kupi....
Prodacu ti ja malo pijeska za 12e ako oces...![]()
Ne treba....
Salim se, naravno... Kao sto ti rekoh na PM imam onog bijelog za koji si rekla da ce neko doc, pa toga nekoga jos nema...
Po kantama stvarno imam ovog sa plaze, ali nedovoljno za jedan akvarijum i sluzi mi da dopunjavam u akv. iz kojih usisavanjem izbacim pijesak...
Opet ti kazem, koliko god jeftino bilo, zasuci rukave i pravac Jaz...
...koliko je danas... Ne dobih Milosa neki dan, a posle sam i zaboravila... Hvala ti u svakom sl...
Last edited by kuglica; 27-12-06 at 09:09.
aisa nabavi li taj pijesak
Nocas stize.
Tebi samo da se zahvalim na PM na koji si mi odgovorio...
Srecna vam Nova sve vam najljepse zelim moji dragi akvaristi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks