Zanimljivo.
Estimated released energy: 1.8*10^14 J (49.4 GWh / 42502 tons of TNT / 2.7 atomic bombs equivalent)
Nikad vise online prijatelja nisam imao na FB no sad![]()
Sent from my POCOPHONE F1x2 using Tapatalk
Zanimljivo.
Estimated released energy: 1.8*10^14 J (49.4 GWh / 42502 tons of TNT / 2.7 atomic bombs equivalent)
Nista ne pise kakvo je stanje kod njih.?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zgrada iz elemenata (napravljena 79te) nije osjetila onaj zemljotres te godine...Kad su bili ovi mali mizerni zemljotresi nikad nijedan nisam osjetio...
Kad me je ovaj probudio + sam na prizemlje znao sam da je baš jak..
Probudio se brzinom svjetlosti stigao do ulaznih vrata i otvorio ih za svaki slucaj..Kad pocinju komsije da izlaze.......
Nema ga spavanja.
6.1 Rihtera, jugoistočno od Drača na portale kaže
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
na vulcanondiscovery
6.4 je bio.
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 26. novembra 2019. godine, u 3 časa i 54 minuta registrovao razoran zemljotres sa epicentrom na 12 km jugoistočno od DRACA (Albanija). Jačina ovog zemljotresa u hipocentru (žarištu) iznosila je 6.1 jedinicu Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od VIII-IX stepeni Merkalijeve skale (MCS). Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od 12 km.
Na osnovu numeričkog modela promjene intenziteta sa rastojanjem u ovom regionu, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres je mogao izazvati velike materijalne štete u epicentralnom području.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Nikako da stane brate mili, baš najduži da ja pamtim. Sve misliš da se nećeš morat dizat, da će se smirit i u sledećem momentu već očekuješ da će zgrada da se sruši. Pregadno. Trebalo bi da je gotovo za noćas jer je poslije par minuta bio sličan, malo jači u Tursku. Računam da se sleglo tamo i smirilo za noćas.
Je li zvoncica ziva ?
Na devetom spratu žurka :/
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
ozb je ovaj materijalnu stetu napravio.
Onaj zadnji im je napravio stetu i cuda na 5.6
http://www.seismo.co.me/Last_earthquakes.htm
Četiri do sada
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Ovo se ubraja u razorne zemljotrese, u 4 ujutro , ako ne bude mrtvih i povređenih biće prava sreća.
A taman prije par dana gledao neki film dje je zemljotres bio pa najavljuju cunami..
Uh.![]()
Hahaha
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zajebano, mozda sad mozemo probati da zamislimo onaj od 1979
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Minut nakon zemljotresa puse sestra sa broda a trenutno na Caribe. Zvali sve sa ovih prostira odnah da im saopste.
Kaze odshekla se, mislila kuci neko umro. Bukvalno nakon minut pisala
Sent from my EML-L09 using Tapatalk
Odoh da spavam...
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Ladno na istom podrucju 10 komada, 2 najjaca 5.30 i 6.30
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks