Originally Posted by
djuka_pv
Kolege imam par pitanja ako znate odgovarajte... pitanja su iz vecerasnjeg iskustva i iskustva prije 3 dana a po pitanju kablovske usluge...
Posto mi je istekao dvogodisnji ugovor za "trio box 2+" paket koji se vodi na oca, roditelji su odlucili da raskinu taj ugovor odnosno da prekinu tu uslugu a da "uvedu" "manji" paket jer nemaju vise potrebu za wifi i fiksni telefon.
I dan.
Dolazim sa ocem u poslovnicu i radnica (Nataša) mi saopstava da imaju neke ponude bla bla, i ja kazem OK doci cu drugi dan kad se odlucim koji cemo paket ( osnovni od 13eura ili mini osnovni od 8e).
II dan:
Dolazim sam u mtel poslovnicu i zaticem drugog radnika (Erdal) za salterom za kablovsku i opet njemu pojasnjavam da nam je istekao ugovor i da ne zelimo vise taj paket vec mini osnovni i on mi tom prilikom kaze da mora otac da dodje da raskine Ugovor i da vrati svu opremu (modem za kablovsku i wifi ruter) i daje mi papir da potpisem u ime oca zahtjev za uvodjenje novog mini osnovnog paketa uz ponavljanje da mi otac mora doci da raskine ugovor i da vrati prethodnu opremu.
Isti taj dan zovu iz mtela i dolaze da instaliraju opremu za mini osnovni paket gdje otac potpisuje novi ugovor na 2godine a instalater prikuplja kompletnu staru opremu i napominje oca da je odnese u poslovnicu.
III dan.
Otac nosi opremu u poslovnicu i zatice zenu iz prvog dana (Natasu) koja ne zeli da cuje da otac razduzi opremu i da raskine ugovor uz rijeci NEK TI TO URADI ONAJ KOJI TI JE REKAO DA TO TAKO MOZE I DA TRAZIM TOG RADNIKA (Erdala).
Pitanja:
1. Da li zaposleni koji rade na salterima za potpisivanje Ugovora za usluge kablovske televizije imaju procenat na platu za svaki potpisani Ugovor? Pitam jer mi jedino to malo opravdava ovakvo drsko i katastrofalno ponasanje?
2. Da li me novi ugovor sprecava da raskinem prethodni jer "zvanicno" nije prekinut a potpisan novi
3. Da li je Ugovor validan gdje je za korisnika upisano MOJE IME a maticni broj od OCA?
Послато са SM-G928F помоћу Тапатока
Bookmarks