Racuna se dio tijela koji je nalblizi golu, osim ruke naravno.
Atalanta
Bologna
Brescia
Cagliari
Fiorentina
Genoa
Hellas Verona
Internazionale
Juventus (click here)
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
SPAL
Torino
Udinese
Racuna se dio tijela koji je nalblizi golu, osim ruke naravno.
Sve se racuna u offside osim ruke
Evo ponovicu, nije mi crno. Najjudaljeniji dio tijela Kandreve kojim se moze dati gol je koljeno, sto se vidi po liniji koja je povucena. Povucena je od lijeve noge igraca Parme. Sad, kad se pogleda visinski, koljeno je ispred glave. Sto pokazuje i polozaj tijela. Ovo su Italijani juce pa jedno 5x objasnili, evo i ja 3x odje, ali ocigledno dzaba sva rabota...Gol cist kao suza, zato se i cekalo 6 minuta.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Nadam se da ovo konacno stavlja tacku na regularnost gola. Cist gol kao suza
Sent from my MI 9 using Tapatalk
dobra ti je ova cvena linija, vidi se odokativnom metodom da je paralelna sa ove druge dvije.
AutoCad place za ovakvim arhitektama.
Forever young, i want to be forever young
Pa kako sam mogao da zaboravim doajene gadosti Belotija i Donarumu. Sad mislim da je spisak kompletan. Kandreva i Bonuci otpadaju jer se vise ne busaju otkad su shvatili da su kese, nego spuste glavu i svoj posao. Takve ih postujem.
Da se vratim na temu. Drugi trener bi sa ovakvim timom ispao iz lige ali Fonseka izvlaci maksimum sa ovako masakriranim timom. Ja ne znam kako uopste mogu ikoga dobiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hakan, kesi, bilja... Igrači za prvu CG ligu
Meni je, ipak, cudnije to kako Kalabrija i Konte zaradjuju pare od fudbala. Takve kesurine mi oci nisu gledale. Dambrosio i Kandreva su za njih Maicon i Dani Alves.
Gledam Fiore, Dalbert leti po lijevoj strani isto kao kad je igrao po Francuskoj. Lagano je bolji od Asamoe i Biradjija zajedno. Odlicno je to Konte procijenio
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kalabrija je vec za drugu crnogorsku
Rekoba identicno razmislja kao ja. Doktorica.
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a12435...oba-Inter.html Alvaro Rekoba: Konte je poput Spaletija, ako ne osvoji "skudeto"!
I prije pocetka sezone sam rekao da ce Konte biti isti kao Spaleti ako ispadne iz Grupe LS i ne osvoji Skudeto. I plus prognozirao da ce biti identicni jer kesa poput Kontea ne moze nista ako nema pomoc sudija kao u Juveu.
Sve vise postujem Galjardinija. Em bolje igra od Barele, em samara Tonalija. Ne zelim da zamislim tog malog u Inter. On i Kijeza zajedno u ekipi bi me definitivno dokrajcili.
Kakav gol Djenove![]()
Odavno komicnije iskljucenje nijesesam gledao.
A kakva golcina Aćerbija...imobile 12-13 golova.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E moj Ronaldo, kakav si ti folirant
Јао , ово су судили пенал хахахахаххахахахахх
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
kakva kradja ***** ti... ovo je sprdnja
Cirkus.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Sprdnja bas sprdnja
Од ноћас, зове се КВАР не ВАР , јбмти
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Momci, jel se vi ovo zajebavate, prikazan na kraju ugao iz koga se vidi da ga je spotakao.
Ali sudjenje katastrofa, prvo glup crveni za Genovu a onda i za Juve pred kraj.
A bio je kontakt, mali ali je bio i tu nema price vise. Svaki kontakt, svaka igra rukom je penal. Odlicno se djenova branila.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks