Pronasao sam uplatnicu i ostale papire tako da se poklapaju brojevi i sve... Mogu li sad kako ja njih da crnjacim i smaram jer oce 2x istu kaznu da mi naplate? Sto je najgore ovo mi se vec jos jos jednom desilo ali sam i tada pronasao uplatnicu...
Auto je bilo parkirano na oznacenom mjestu samo nije poslata poruka i jos je placena kazna...
Tada sam bio u zurbi tako da se ne mogu ni sjetit u koju sam banku uplatio pare :/
But if you never try, you'll never know..
Pronasao sam uplatnicu i ostale papire tako da se poklapaju brojevi i sve... Mogu li sad kako ja njih da crnjacim i smaram jer oce 2x istu kaznu da mi naplate? Sto je najgore ovo mi se vec jos jos jednom desilo ali sam i tada pronasao uplatnicu...
But if you never try, you'll never know..
Ajde plati to i ne crnjaci. Pogresio si i prihvati kulturno krivicu... Sledeci put budes dobar i nema problema.
Brzo ce oglasi
Preticem polis voze 30 na sat - dolazi semafor oni pored mene mašu iz kola/sviraju ja se pravim da ne vidim/ne cujem![]()
after >>> Dobacamo se dokumentima iz kola (nisu izlazili iz kola muka im bilo)problem folije/blek glas....
after >>> hTeli da pisu kaznu (mislim nisu ni pokusavali ako me razumete) nego sam osjetio da su htjeli![]()
-> kao da sam neki prekrsaj napravio u saobracaju a ne zbog folija me uznemiravaju.![]()
[BAR] Bih danas pjeske neke obaveze da zavrsavam i prodjoh uz bulevar od kruznog (kod Lakovica) pa skoro do nadvoznjaka... Nemam naviku da cackam telefon dok hodam pa sam gledao u auta i pravio neku svoju 'odokativnu anketu'...
Da ne lupam brojke i procente... mogu samo neke stvari da izdvojim od tih 100-injak auta koja su prosla pored mene...
- najmanje je bilo onih koji su bili vezani a nisu pricali na telefon
- vise je bilo onih koji su vezani nego onih koji nisu
- vise je bilo onih koji su pricali na telefon nego oni koji nisu
- znatno vise je bilo onih koji su vezani a pricaju na telefon nego onih koji nisu vezani a ne pricaju na telefon
Mozda bi moglo jos par stavki da se izvuku ali sve su vec logicne na osnovu ovih prethodnih...
--------------------------
Do Not Disturb.
Isto se da primijetiti kad čekam autobus u PG, onako gledajući od smora.
Koleginica vjerovatno![]()
Tanka cifra ali mnogo bolja od dosadasnje nule, ako ima sto istine u ovome...
https://radiojadran.com/za-24-casa-p...-tokom-voznje/
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Do Not Disturb.
^ da se to radi svaki dan, za po godine vise niko telefon u ruke uzeo ne bi. al pretpostavljam da je to bila neka dnevna akcija :/
Kod arene (kod streljackog) stoI policiA kad 2 vozila od trgovinske prolaze kroz crveno i skrecu desno tacno na polis.
Kako su ih fino sacekali.![]()
juce pored IK petrol pumpe sakrila se policija uzbrdo onamo sa radarom i javljaju ovima na komanski da zaustavljaju
She is only here to annoy herself!
Mozemo li da te pitamo kako znas?
Prema tome, šta da ti kažem?
Taman su mi uz branik vozili, i vidim skrenuše i penju se na brdo, znači to je to bilo...
Budvanin "divljao" ulicama: Nije se zaustavljao na upozorenja policije, vozio trotoarom
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ozio-trotoarom
1.200 eura kazne
Do koliko se podizu saobracajne u nk? Proslo je 10 dana, valjda je viee gotova
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Valjda do 2.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks