Bas tako Zvoncice . U BD nista nije radilo id subote 13h do ponedeljka ( naravno hitna mup i vatrogasci su radili ) . Burek tesko posle osam da si ga mogao naci . Privatnih pekara nula . Ljeti svi restotani i kafici u 23h fajront sem diskoteke i Torina oni su nesto duze radili .
I nije to zal za mladoscu nego realna konstatacija da smo srecnije zivjeli u krugu porodica . Neshvatljivo mi je da vise nema zajednickog rucka ili vecere vec svako jede kad hoce a po neka rijec se razmenu u prolazu .
U kaficima smo pricali , udvarali se , bili odbijani , ponekad bi nam se posrecilo ali smo pricali . Danas izacu i svako tipka svoj tel , izasli su samo da bi bili vidjeni inace mogu tipkati telefone bilo gdje .
A citava ova prica zbog izlaska u Deltu . Ne mogu da shvatim kome to moze biti izlazak . Naravno posjetim je i ja ali nikad vikendom bas zbog guzve . Ali to je zapadni trend , sto vise prodavnica pa onda mora i selfi kako se jede kolac . Vazno je da se potrosi novac .
Napisah gore bilo smo danad na izlet koji nas je kostao evro dva , sutra cemo na Jaz to nece kostati nista . Da ne bude da sam neka cicija ili sta vec ima ba mom fb profilu nesto fotki iz CG gdje ne postoji putic koji nismo obisli .

Da iskoristim jer je ovdje neko pricao i svom iskustvu za posao . Ako ne cijenite sebe vjerujte nece Vas ni poslodavac cijeniti . Zasto ne prodajem makete ? Zato sto necu da mi moj rad obezvredjuju . Da , maketa je u prosjeku od pet hiljada navise i ne moze jeftinije . Uopste me nije briga sto ih ne prodajem . Eto uzivam ha u njima i to je dovoljno . Najjaci su mi oni koji me zovnu i kazu “ hocu onu maketu kao sto je u kabinetu predsednika “ a stvarno nekoliko puta sam vidjeo kada predsednik Djukanovic daje intervjuje da ima maketa iza njega . Moj odgovor im je prvo da mi omoguce da udjem ili bar da mi neko donese slike te makete i dobice je potpuno indenticnu . Cijena od 10 do 15 hiljada . E tu se zagrcnu tuc muc “ mi mislili trista cetiristo evra “ , ok nema frke samo vi mislite i ja bi novi auto za hiljadu pa nema .
E sad zasto sam ovo napisao ne znam ali ne moze da skodi a ako ne skodi moze da koristi