Page 48 of 321 FirstFirst ... 384445464748495051525898148 ... LastLast
Results 1,176 to 1,200 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Izvini dje??????
    Evo ja sam u BG,i normalno imam sve ka i do sad...
    Znaci na faxu se ne smatram strancem,zaposljen normalno...
    A cini mi se da ovi iz SDP malo se**,a zaboravise milove deklaracije i platforme i cuda....
    Meni samo nisu jasne neke stavke iz ovog intervjua....
    Jadna li je zemlja nasa sa ovakvim ministrom...
    Ne smatras se strancem jer si upisan prije referenduma a svake godine naredne ce ministri obrazovanja iz obje zemlje zasijedati i odlucivati o tome da li ce naredna generacija studenata biti tretirana kao stranci ili ne.
    A evo sad ne mogu da se sjetim tacno da li je i izglasan zakon po kojem da bi presao granicu moras biti prijavljen u Srbiji, da li kao truista ili kao zaposleni, uglavnom to se ocekuje. Npr kada bi te uhvatila kontrola u GSP-u sa licnom kartom crnogorskom a bez karte za prevoz, kad bi htjeli mogli bi da te iscimaju zesce cak dotle da mozes u zatvoru da zaglavis. Sad nesto taj zakon i nije zazivio u praksi ali vjerovatno da hoce u dogledno vrijeme.
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu te zatvorit ako platish kaznu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Nova afera?

Crnogorska vlast umiješana u pripremu atentata na Dodika?

Vlasti Crne Gore su navodno umiješane u pripremu atentata na premijera Republike Srpske Milorada Dodika, objavile su večeras banjalučki mediji, pozivajući se na informaciju MUP Kantona Sarajevo.
    Informaciju je, prema pisanju banjalučkih Nezavisnih novina, 13. i 14. decembra v.d. policijskog komesara Himzo Selimović dostavio pod oznakom strogo povjerljivo i hitno Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA), MUP Federacije, MUPu RS i komesaru Evropske policije.

Selimović je naveo da policija raspolaže informacijama, "koje se mogu procijeniti kao pouzdane, da je ugrožena sigurnost predsjednika Vlade RS Milorada Dodika", te da "ove informacije ukazuju na to da se priprema atentat na predsjednika Vlade RS od strane kriminalne grupe zemunskog klana, uz pomoć nekih kriminalnih grupa iz BiH". U Informaciji MUP-a Kantona Sarajevo stoji da bi "prema raspoloživim podacima povod za naručenu likvidaciju premijera RS moglo da bude pranje novca i finansijske transakcije koje su trebale da budu izvršene na području RS, a kojima su prethodili određeni dogovori obavljeni u Crnoj Gori".
    "U ovim dogovorima učestvovali su predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti Crne Gore, kao i neki privrednici, uključujući i izvjesna lica ruskog porijekla koja su već investirala i oprala znatne količine novca u Crnoj Gori, uz podršku vlasti Crne Gore", navodi se u Informaciji MUP Kantona Sarajevo.
    Kako prenose Nezavisne novine, u policijskoj informaciji stoji da se "još u maju krenulo s planiranjem i izvršenjem ubistva, ali se s tim odgodilo, da bi se plan ponovo aktivirao nakon nekoliko značajnih privatizacijskih aktivnosti u RS, a posebno privatizacije Telekoma Srpske".
    "U ovim informacijama spominju se imena Krivokapić Ranka, predsjednika Skupštine Crne Gore, hotelijera Žarka Radulovića, Svetozara Marovića, Branka i Ace Mićunovića, Armina Osmanagića Mušeta, izvjesnog ruskog biznismena po nadimku Bijeli Medvjed, austrijskog biznismena vlasnika Red bula i neka druga lica iz javnog i poslovnog sektora", stoji u Informaciji MUP MUP Kantona Sarajevo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sve sam moga s mirom prochitat, ali kad dodjoh do gazde RED BULA :lolblue: :lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Na sajtu B92 piše direktora, a ne vlasnika, Red Bula. No, to ne čini informaciju vjerovatnijom.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Cudi me da nema Damira Mandica!
    A da su ga sceli skinut davno bi Dodik zavrsio ka Djindjic
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    Ne smatras se strancem jer si upisan prije referenduma a svake godine naredne ce ministri obrazovanja iz obje zemlje zasijedati i odlucivati o tome da li ce naredna generacija studenata biti tretirana kao stranci ili ne.
    A evo sad ne mogu da se sjetim tacno da li je i izglasan zakon po kojem da bi presao granicu moras biti prijavljen u Srbiji, da li kao truista ili kao zaposleni, uglavnom to se ocekuje. Npr kada bi te uhvatila kontrola u GSP-u sa licnom kartom crnogorskom a bez karte za prevoz, kad bi htjeli mogli bi da te iscimaju zesce cak dotle da mozes u zatvoru da zaglavis. Sad nesto taj zakon i nije zazivio u praksi ali vjerovatno da hoce u dogledno vrijeme.
    Milice kako je????
    Evo ja sam dosa` odje poslije referenduma i opet ti velim da je sve ka prije:!:
    O kakvom ti prelasku granice pricas????
    Sto se tice karte za GSP,imam mjesecnu i to izdatu na CG licnu kartu...
    Spojsis:!:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

cus Krivokapic umijesan, a ne no su trebali staviti Masana
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

malo off topic ali su ove nezavisne novine "Vijesti" pocele da me uzasno nerviraju.Bombasticni naslovi i sve neke "crnjake" stavljaju na naslovnu stranu(znam da ce sad neki reci da to i prodaje novinu) i dosta su mi "pali" sa kvalitetnim tekstovima...mozda je to samo moj utisak??!!!
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    malo off topic ali su ove nezavisne novine "Vijesti" pocele da me uzasno nerviraju.Bombasticni naslovi i sve neke "crnjake" stavljaju na naslovnu stranu(znam da ce sad neki reci da to i prodaje novinu) i dosta su mi "pali" sa kvalitetnim tekstovima...mozda je to samo moj utisak??!!!
    Pa nije, "Vijesti" su odavno takve...zuta stampa u politichke svrhe. "Svet" politike...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes al reci ko su bolji od njih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, nije samo tvoj utisak!

Ne samo naslove, nego neki clanci i naslovi VEZE SA ISTINOM NEMAJU, a posle ih ne demantuju....samo primjetis da nema daljeg postupka po nekim, toboze AFERAMA KOJE POTRESAJU DRUSTVO....Vijesti su postale list sa veoma nejednakim kvalitetom tekstova:ekonomska rubrika ima *tezinu* i ima dobrih clanaka;kulturna rubrika ja u principu VRH balkanski (mada nas Brkovic malo *meltretira* sa anarhizmom, bar to radi sa stilom i sa ocitom pripremom koja je na ivici magistrature iz istorije ili sociologije;to ima valja i to im je vrh!
    Ali ono sto prodaje novine-kriminalni slucajevi, toliko se oslanja na notorne *dobro obavijestene izvore* KOJI IM DAJU POTPUNO NETACNE PODATKE, tako da pocinjem da sumnjam da su , makar i nesvjesno, Vijesti postale sredstvo medjusobnog *biznis ratovanja*...jer kad te one objave-mnogo se stete nanese biznismenu, koji sve cesce nije kriv, ili je optuzba potpuno drugacija.....barem desetak slucajeva privrednog kriminala koje su, po Vijestima, zasluzivale prvu stranu NISU PROCESUIRANE....e sad, ako se tu radi o mitu od strane okrivljenih-ZASTO NE NASTAVE DALJE, ZASTO ONI NE GONE SLUCAJ NA NACIN STO U NECE DOZVOLITI DA ZASTARI????

Dan sada zaista gubi 60% od svoje svrhe postojanja, tako da Bone Monitor smatra jedinim zaista koliko-toliko svijetlim primjerom dobre novine u CG, ali je to nedjeljnik....Republlika se lagano ali STALNO POPRAVLJA, tako da mi je sada ponajbolja....alli je *samrtno ozbiljna*, a za mene nemoze biti dobar list koji nema barem jednu kolumnu covjeka koji zna na duhovit nacin da ukaze na problem i da te nasmije...A TAKVOGA KOLUMNISTE NEMA U NASE NOVINE...BAR ZA SAD!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Ne mogu te zatvorit ako platish kaznu...
    to se podrazumijeva

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Milice kako je????
    Evo ja sam dosa` odje poslije referenduma i opet ti velim da je sve ka prije:!:
    O kakvom ti prelasku granice pricas????
    Sto se tice karte za GSP,imam mjesecnu i to izdatu na CG licnu kartu...
    Spojsis:!:
    (Stvarno nema potrebe za takvim tonom. Razgovaramo o obicnim stvarima i ako nijesam u pravu, nema potrebe da izigravas nervozu.)

Ja ti vjerujem da ti imas sad izdatu mjesecnu kartu na licnu CG ali to ne znaci da je to stalno rjesenje vec samo privremeno, jer se odnosi izmedju dvije drzave jos uvijek nijesu sredili i definisali i to je u fazi pregovora tako da je logicno da dodje do nekih nesuglasica. Vecina odluka koje su sad donijete se odnose na period od godinu dana jer se racuna da ce se tada srediti sve formalno. Ja ti kazem da se taj zakon u Srbiji vec pojavio, pa je logicno da se pojavi i u Cg.
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by intruder View Post
    Pa nije, "Vijesti" su odavno takve...zuta stampa u politichke svrhe. "Svet" politike...
    haha koje su onda bolje mozes li nam preporuciti?
    Jel Revija D mozda bolja ili Mrak-Dan, pobjeda, republika?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    haha koje su onda bolje mozes li nam preporuciti?
    Jel Revija D mozda bolja ili Mrak-Dan, pobjeda, republika?
    Za tebe?! Ada Pobjeda! :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Za tebe?! Ada Pobjeda! :mrgreen:
    ti drugi odgovor ne mozes ni da das bez tako cinican

ja te ozbiljno pitam kad Vijesti ne valjaju koje onda valjaju da nam svima koji citamo Vijesti,preporucis sto da uzimamo.?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    ti drugi odgovor ne mozes ni da das bez tako cinican

ja te ozbiljno pitam kad Vijesti ne valjaju koje onda valjaju da nam svima koji citamo Vijesti,preporucis sto da uzimamo.?
    Monitor npr...

Dnevna shtampa je smece...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Monitor npr...

Dnevna shtampa je smece...

Nemoj im se cudit,na ct je cika pajo urednik svega ,cetinjski rendzer
    Mila majko,podigni me malo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    Nemoj im se cudit,na ct je cika pajo urednik svega ,cetinjski rendzer
    nemam pojma ko je ``cika Pajo`` mozes li mi mlao pribliziti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najveci broj naslova smislja Balsa Brkovic, tako da nije za cuditi se bombasticnim naslovima... uostalom, citatelje privlace naslovi sa morbidnom konotacijom.
    If you make people think they're thinking, they'll love you.
    If you really make them think, they'll hate you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Default Pranje para i ratni zlocinci !

Na podgoričkom aerodromu juče popodne uhapšena dva ruska državljanina

U torbama nosili milion eura

Podgorica, 19. decembar - Dvojica ruskih državljana S. I. i J. H. uhapšena su danas na podgoričkom aerodromu kada su iz Crne Gore pokušali da iznesu milion eura, saznaje ČČPobjedaČČ.
    Kako je potvrdio izvor iz policije, novac je pronađen prilikom aerodromske kontrole u torbama dvojice Rusa, nakon čega su zadržani a potom sprovedeni u Centar bezbjednosti Podgorica.
    Kako saznajemo, pripadnici odjeljenja za privredni kriminal ispituju porijeklo novca za koji se sumnja da je ČČopranČČ.

Po ovome se jasno vidi da bogatiji narod (?) u Crnu Goru ima direktne kontakte sa ruskijem ratnim zlocincima i vrstom mafije drzave rusije ! Novac koji je "zaradjen" klanjem naroda i pljackanjem po ceceniji i drugijem mjerstima u rusiju (gladnu) se pere u Crnu Goru ,a da bi se to ucinjelo treba neko da ima vecu svotu novca ! Napr. da se "opere" MIL: Eura treba ova stoka ruska da polozi 8-9-10 mil Eura,sto jedino mogu zaradit drogom ubistvima pljackom stanovnistva neduznoga po rep.ruskijeh ! Da im fali intelegencija (rusim) se jasno vidi po nivou organizacije (nosenje miljona po ulica i u kofere) ,cak i talibani nepismeni svercuju u napr kafu bijelu tehniku diplomacka prestavnistva itd itd ,dok ova stoka u kofere i oko gaca ! Suverena Drzava Crna Gora se mora odlucno uvatit u kostac sa ovijem vrstom problema jerbo od gladnije debilnije rusa svaki euro je krvlju zadojen !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Eto povishica za CARINIKE,
    da imaju motivacuju za rad, mozda uhvate 1000 KoMaTa Rusa, da napravimo taj AUTOPUT, od MILIJARDU EURA,
    plus one Kineze sa torbama, od Kineza mozemo napravit aerodrum u Berane.
    Nas Rusa i Kineza milijarda i pesto miliona.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što znam, po meni ne bi bilo loše rješenje carinicima dati procenat od svog keša koji uhvate. Bolje da im ga da država nego oni koji ga prenose.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    to se podrazumijeva

(Stvarno nema potrebe za takvim tonom. Razgovaramo o obicnim stvarima i ako nijesam u pravu, nema potrebe da izigravas nervozu.)

Ja ti vjerujem da ti imas sad izdatu mjesecnu kartu na licnu CG ali to ne znaci da je to stalno rjesenje vec samo privremeno, jer se odnosi izmedju dvije drzave jos uvijek nijesu sredili i definisali i to je u fazi pregovora tako da je logicno da dodje do nekih nesuglasica. Vecina odluka koje su sad donijete se odnose na period od godinu dana jer se racuna da ce se tada srediti sve formalno. Ja ti kazem da se taj zakon u Srbiji vec pojavio, pa je logicno da se pojavi i u Cg.

Nema nervoze!!!!
    Ja samo kazem da toga zakona JOS nema u Srbiji!!!!
    Ali to ne smeta da se izvjesni iz SDP naprave pametni pa da oni sami donose odluke.Kao ovo sto je bilo oko tendera za licne i pasoshE,nasli su nase pametnice da zeznu firmu koja je pola EU obradila...No eto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisu zeznuli no su ovi iz amerike dali najbolju ponudu

Page 48 of 321 FirstFirst ... 384445464748495051525898148 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)